Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2017-10-18- 2:16

Visos datos yra UTC + 2 valandos




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-12-12- 21:00 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-31- 22:18
Pranešimai: 3547
Šalis: LT
Miestas: Sostinė
Lūžusio peilio šonkauliukai. :)
BBQ padažas, česnakų granulės, spanguolės, aliejus, druska juodieji pipirai.
P.S. Šiūmetuko šerniuko šonkauliukai.


Prikabinti failai:
IMG_6111.JPG
IMG_6111.JPG [ 1.74 MiB | Peržiūrėta 1541 kartus(ų) ]

_________________
www.youtube.com/user/MrPyfpafz


Paskutinį kartą redagavo pyfpafz 2016-12-12- 22:23. Iš viso redaguota 1 kartą.
Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-12-12- 21:14 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-27- 22:41
Pranešimai: 893
Miestas: Vilnius
Emm, o toksai suvalkietiškas klausimas... O ar geras buvo peilis ir jei geras, kas planuojama daryti su geležte ?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-12-12- 21:18 
Atsijungęs
Pirmininkas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-11-03- 19:43
Pranešimai: 7851
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
pyfpafz rašė:
Lūžusio peilio šonkauliukai. :)

Negi peiliu kapojai, taigi turi kapoklę? :/

_________________
Geriausias peilis yra tas, kurį turi kai tau jo prireikia...


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-12-12- 21:46 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-31- 22:18
Pranešimai: 3547
Šalis: LT
Miestas: Sostinė
mahelad rašė:
Emm, o toksai suvalkietiškas klausimas... O ar geras buvo peilis ir jei geras, kas planuojama daryti su geležte ?


Villeroy & Boch už maximos ar tai rimi lipdukus.
Toliau naudosiu šonkaulių kapojimui kol ko gudriau nesugalvosiu. :)
Pas mane virtuvėje yra keli peiliai kurie skirti darbams atlikti kurie šeip peiliams nepriklauso t.y. kapoti va taip šonkauliams, atidarinėti sloinikams užkišant peilį po dangteliu ir pan... Kam klausi? :/


_Vladas_ rašė:
pyfpafz rašė:
Lūžusio peilio šonkauliukai. :)

Negi peiliu kapojai, taigi turi kapoklę? :/


Nebeturiu, buhag nukarosino. Gal turi dar vieną fiskarsą?
Ne peiliu kapojau, o peilį padėjus ant šonkaulių ir per pentį plaktuku daužiau. :)
Reikėjo ne plaktuku o kokiu pagaliu geriau daužyt per pentį.

_________________
www.youtube.com/user/MrPyfpafz


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-12-12- 21:53 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-12-17- 16:37
Pranešimai: 1368
Šalis: Éire
Miestas: Cill Chainnigh
pyfpafz rašė:
Ne peiliu kapojau, o peilį padėjus ant šonkaulių ir per pentį plaktuku daužiau. :)
.

sarmatos iskrypeli turek


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-12-12- 22:08 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-27- 22:41
Pranešimai: 893
Miestas: Vilnius
pyfpafz rašė:
Kam klausi? :/

Na... Galvojau, jei tenais koksai sandvikas ar anglinis, ir tamsta nenori terliotis su naujo peilio gamybą, priėję kainos konsensusą galėtume susitarti dėl pliauskos pardavimo ...


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-12-12- 22:14 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-31- 22:18
Pranešimai: 3547
Šalis: LT
Miestas: Sostinė
mahelad rašė:
pyfpafz rašė:
Kam klausi? :/

Na... Galvojau, jei tenais koksai sandvikas ar anglinis, ir tamsta nenori terliotis su naujo peilio gamybą, priėję kainos konsensusą galėtume susitarti dėl pliauskos pardavimo ...


X45CR15MOV

Banginis rašė:
pyfpafz rašė:
Ne peiliu kapojau, o peilį padėjus ant šonkaulių ir per pentį plaktuku daužiau. :)
.

sarmatos iskrypeli turek


Pas mane virtuvėje yra 3 rūšių peiliai:
1. Išskirtiniai - su jais pjaustoma tik ant lentutės, nededama į kriauklę, o nuplovus pakabinama ant magnetuko. tai TRC gamintas rinkinukas iš AEB-L.
2. Eiliniai - tie kurias pjausto tie kuriems nelabai pasitikiu. Peiliai guli stalčiuje kaideksiniuose dėkluose. Voktorininsai, Rapala fileinikas.
3. Pasmerktieji - tie kurie atlieka ne peiliams skirtus darbus.

Iš "solingenų" išgyvenę tik du mažiasnieji, didesnieji jau sulaužyti.


_________________
www.youtube.com/user/MrPyfpafz


Paskutinį kartą redagavo pyfpafz 2016-12-12- 22:31. Iš viso redaguota 2 kartus.

Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-12-12- 22:24 
Atsijungęs
Pirmininkas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-11-03- 19:43
Pranešimai: 7851
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
pyfpafz rašė:
Nebeturiu, buhag nukarosino. Gal turi dar vieną fiskarsą?

Žanoje dabar yra su gera nuolaida ir geros kokybės Tramontina.

_________________
Geriausias peilis yra tas, kurį turi kai tau jo prireikia...


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-12-12- 22:32 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-31- 22:18
Pranešimai: 3547
Šalis: LT
Miestas: Sostinė
_Vladas_ rašė:
pyfpafz rašė:
Nebeturiu, buhag nukarosino. Gal turi dar vieną fiskarsą?

Žanoje dabar yra su gera nuolaida ir geros kokybės Tramontina.


Dėkuj. :liuks2:

_________________
www.youtube.com/user/MrPyfpafz


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-12-12- 22:33 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-27- 22:41
Pranešimai: 893
Miestas: Vilnius
Minkštokas X45CR15MOV. Peilis neatpirks medžiagų. Labiau apsimoka paimti gerą tramontiną ir padaryti jai naują rankeną.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2016-12-13- 7:42 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2015-01-14- 8:47
Pranešimai: 16
Miestas: Vilnius
šeštadienį gariunkei primedžiojau dovanų tramontinu pigiai dar ir pasiderėjau .


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2017-10-11- 12:13 
Atsijungęs

Užsiregistravo: 2016-01-18- 22:49
Pranešimai: 49
Miestas: Urvikiai
Labas.Aktuali man si tema nes megstu atrades laisvo laiko koki netradicini pirageli ar zraziuka susukus iskepti,kaip siuo atveju neblogas grybu pyragas su grietinele ir suriu gavos :)


Prikabinti failai:
IMG_0179.JPG
IMG_0179.JPG [ 2.42 MiB | Peržiūrėta 196 kartus(ų) ]
Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2017-10-11- 16:54 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2013-03-19- 13:39
Pranešimai: 1180
Miestas: Vilnius
simukas1 rašė:
Labas.Aktuali man si tema nes megstu atrades laisvo laiko koki netradicini pirageli ar zraziuka susukus iskepti,kaip siuo atveju neblogas grybu pyragas su grietinele ir suriu gavos :)

Receptą čionai - patikrinsim. :hi:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Gurmanams
StandartinėParašytas: 2017-10-11- 20:08 
Atsijungęs

Užsiregistravo: 2016-01-18- 22:49
Pranešimai: 49
Miestas: Urvikiai
Vincukas rašė:
simukas1 rašė:
Labas.Aktuali man si tema nes megstu atrades laisvo laiko koki netradicini pirageli ar zraziuka susukus iskepti,kaip siuo atveju neblogas grybu pyragas su grietinele ir suriu gavos :)

Receptą čionai - patikrinsim. :hi:

Bandziau imesti recepta is yotubo niekaip nesigauna.Tai bandysiu aprasyti.3stiklines miltu,180gr.sviesto(geriausiai kepinians)180gr.grietines,nubrauktas a.saukstas sodos,druskos pagal skoni,ziupsnelis cukraus.Miltus i dubeni suberiam druska ir cukru,sutarkuojame sviesta i miltus per burokine tarka,gerai rankom isgniauzom,nugesinam soda grietinei ir supilam i miltus su sviestu,gerai isminkom,turi gautis minksta tesla,viniojam i salofana ir saldituvan pusvalandziui.Pasiruosiam grybus,as emiau vien baravykus,bet galima ir kitokius,apverdamgrybus supjaustitus gabaliukais,nukosiam,susipjaustom pora svugunu apkepinam,suverciam ant svogunu grybus ir dar biskiuka pakepinam,turi isgaruoti vanduo.Imam tesla isklojam kepimo forma,turi gautis krepselis,supilam grybu idara,isliginam.Ruosiam uzpila,stikline grietineles ikuliam du kiausinius,druskites,pipiriuku pagal skoni,isplakam,pilam ant grybu,apibarstom tarkuotu suriu,ikaitinam orkaite 180 laipsniu,kepam apie 40 minuciu. :) P.S.kam patinka manau i grybus galima pakepinti ir sonines.pamirsau forma patepame alyvuogiu aliejum ir pabarstom dziuvesiais.Skanaus.


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3

Visos datos yra UTC + 2 valandos


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 2 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007