Viskas apie virtuvinius peilius ir naudojimąsi jais...
2016-12-02- 19:33
Sveiki, įvyko įvykis, kažką padariau ne taip, po galandimo peilio ašmenys pradėjo trupėti, galvoju gal galandimo laipsnis jam netiko?
- Prikabinti failai
-
2016-12-02- 19:43
Smurfazzz rašė:Sveiki, įvyko įvykis, kažką padariau ne taip, po galandimo peilio ašmenys pradėjo trupėti, galvoju gal galandimo laipsnis jam netiko?
Pagal briaunos plotį, tai labai smailiu kampu sugalandai. Kiek laipsniu? Jei jau taip galandi, turi su peiliu ir elgtis atitinkamai....
2016-12-02- 19:58
Taip ir bus... Galandau apie 15 - 20 laipsnių. Čia koją bus pakišęs koją šaldytas ungurys. Jo Hrc tikriausiai per mažas. Nes kiti peiliai tuo pačiu kampu galąsti netrupa.
2016-12-02- 20:11
Smurfazzz rašė:Taip ir bus... Galandau apie 15 - 20 laipsnių. Čia koją bus pakišęs koją šaldytas ungurys. Jo Hrc tikriausiai per mažas. Nes kiti peiliai tuo pačiu kampu galąsti netrupa.
gal kaip tik HRC per didelis.
2016-12-02- 20:22
atrodo, kad šaldyto ungurio HRC per didelis
2016-12-02- 20:34
juokinga ane? Pradedančiojo klaida, pasimokysiu dabar. Ir dar turėsiu ką veikti
2016-12-02- 20:35
Oj smile nerodo, žvengas, žvengas
2016-12-02- 20:40
Tai jeigu žuvį su kaulais nori pjaustyti tai galąsk 40*. Ypač kietesnius peilius.
2016-12-02- 21:21
Ok, labai dėkingas už komentarus
2016-12-02- 21:28
Smurfazzz rašė: Galandau apie 15 - 20 laipsnių.
Čia bendras ašmenų kampas ar vienos pusės? Nes 15 laipsnių kažkaip nerealiai atrodo, o jei iš kiekvienos pusės po 15 tai 30 laipsnių ašmenų kampas jau arčiau tiesos.
2016-12-02- 21:56
Vincukas rašė:atrodo, kad šaldyto ungurio HRC per didelis
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.