Linuks rašė:
kaip matau čia yra tokių, kurie nepriima ne tik jokios kritikos bet ir pagyrų. Labai atsiprašau, daugiau savo kuklią nuomonę pasilaikysiu sau ir tiems su kuo galima padiskutuoti.
Linai, atsiprašau, jei kartais užgavau tave kuriuo nors pasisakymu, tikrai nenorėjau pasakyti nieko blogo nei ant vieno iš forumo dalyvių ir visuomet esu dėkingas už palaikymą bei kritiką, net jei man ir ne viskas patinka

Tačiau forumas ir yra tam, kad kiekvienas išsakytų savo nuomonę ir diskusijos eigoje, ją apgintų savais argumentais. Man atrodo, kad jei jau kalba pasisuko tokia linkme, tai matyt, to reikėjo ir kiekvienas turi teisę išsakyti savo poziciją ir paliesti tuos klausimus kurie rūpi, nereikia visko priimti asmeniškai.
Algirdas išdrįso viešai paliesti tokius klausimus, kurie daug kam rūpi ir yra aptarinėjami už šio forumo ribų, todėl manau jie tikrai svarbūs ir reikalingi

Tik dažniausiai žmonės nekalba apie tai forume, nes nenori neigiamos reputacijos susidaryti, o jei kas nors ko nors nemato, tai gal ne iš to taško žiūri arba nemato to kas jam neaktualu. Aš pilnumoj palaikau Algirdo nuomonę, kad visokie peiliai turi teisę gyvuoti ir yra reikalingi ir tai, kad negalima visko sprausti į kažkokius rėmus. Taip pat puikiai suprantu, kad kiekvienas šio forumo dalyvis gauna iš forumo kažkokią naudą ir viskas čia gerai ir teisingai, tačiau kartais pasijaučia ir kažkokių ,,aukštesnių jėgų" įtaka ir natūralu, jog tai ne visiems patinka