2016-11-12- 22:51
_Vladas_ rašė:Man pirmosios labiau derėjo prie peilio stilistikos...
2016-11-12- 23:25
Nerukau rašė:_Vladas_ rašė:Man pirmosios labiau derėjo prie peilio stilistikos...
O jeigu šitas dar patamsinti? Senosios kažkokios subliuškusios gavosi.
2016-11-12- 23:45
formalumas rašė:Man irgi pirmosios labiau, bent jau iš nuotraukos. Antrosios labai masyvios, į jas norėtųsi stambesnio ir peilio. Dar vienas momentas - iš nuotraukos atrodo, kad šis peilis makštyse pasislepia visiškai... Ar patogu jį ištraukt..?
2016-11-12- 23:56
Nerukau rašė:_Vladas_ rašė:Man pirmosios labiau derėjo prie peilio stilistikos...
O jeigu šitas dar patamsinti? Senosios kažkokios subliuškusios gavosi.
2016-12-04- 20:05
2016-12-04- 20:36
2016-12-04- 20:54
mahelad rašė:Peilis geras. Fonas nuotraukos tokiam simpatiškam peiliui netinka Aišku su tokiu plonu suvedimo ir tokiu plienu pjaus fantastiškai, bet ar nebūs kiek gležnokas, jei pjaustyti ne tik daržovės?
2016-12-04- 20:55
2016-12-04- 21:04
Nerukau rašė:Kritikuokite
2016-12-04- 21:09
Linuks rašė:Labai liuks! tikras japonas
Suleisti gali ir ploniau, su tuo viskas ok. Kas klius - tiesi ašmenų dalis. Šioks toks radiusas turi būti per visą ašmenų ilgį. Netgi jeigu pjaustysi ant idealiai tiesios lentelės, pjovimas gaunasi nemalonus, perpjovus daržovę pajunti tokį labai nemalonų dungtelėjimą Sunku paaiškinti, papjaustyk pamatysi Užtenka palenkti ašmenis bent 1-2mm ir viskas pasikeičia.
2016-12-04- 21:40
_Vladas_ rašė:Gal tik priekinė rankenos dalis iš riesutmedžio nelabai praktiška, nes ta vieta dažniausiai kontaktuoja su drėgme ir "vaikšto". Japonai toje vietoje deda žiedą (katsura) iš rago ar plastiko, o ne atskirą dalį.
2016-12-11- 23:59
2016-12-18- 0:27
2016-12-18- 0:58
2016-12-18- 2:03