Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2026-10-10- 1:41

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 612 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 41  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: "Foruminis-2015"
StandartinėParašytas: 2015-03-03- 17:15 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Keista apžvalga švelniai tariant 8( . Kažkaip tai maniau, kad abiem peiliais bus pamėginta atlikti tuos pačius darbus ir realiai pakomentuota ko trūksta ar kas galėtų būti kitaip kiekviename iš pasiūlytų variantų, o čia žmogus ima ir bulvę drožia :oops: , tą patį darbą taip pat sėkmingai buvo galima ir su kirviu atlikti. Aš jau nekalbu apie atliktų pjaustymų kokybę ... taip taip taip, kas nedaro tas neklysta, bet čia gi buvo galima kiek labiau pasistengti ir pasiruošti 8( ir išvada kažkokia tai keista - vienas nu prosto super, kitas nu sovsem govno. Pritrūko objektyvumo

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-03-03- 17:20 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

pyfpafz rašė:
Ugnius rašė:
Forumas lietuviškas, susirašinėjam lietuviškai, peiliai gaminti ir sukurti lietuvių, apžvalgą taip pat žiūrės pagrinde forumiečai, o jinai rusiška.
Neskanu, labai neskanu... :down:

P.S. Gal net nevisi supranta rusiškai :/

Pats laikas mokytis sakyčiau. ;)

Tai dabar suprask jeigu aš moku japoniškai, tai užsipypinkit stati ir žiūrėk mano apžvalgas japonų kalba, suprask lochai - mokykitės??? :/

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-03-03- 17:24 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

pyfpafz rašė:
Ugnius rašė:
Forumas lietuviškas, susirašinėjam lietuviškai, peiliai gaminti ir sukurti lietuvių, apžvalgą taip pat žiūrės pagrinde forumiečai, o jinai rusiška.

Man problemų su supratimu nekilo, bet su tokia logika galima buvo peilius apžvalgai duoti kokiem malaizijos studentams (atvykusiems pagal erasmusą) ir žinoma įgarsinti jų gimtaja kalba, na ir pasipylus skundams pareikšti, kad pats laikas mokytis malaizietiškai :liuks2:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-03-03- 17:47 
Atsijungęs

Šalis: Lietuva
Del apzvalgos, nesigilinau i youtuberio perziuru kieki, bet gal anas kapeika licna is to pasigeneruoja, tai ir ru rinka visai kita.

Visai patiko pirmas variantas. Ka duoda toks penties linijos igaubimas? Uzdejus smiliu patogiau tikslius pjuviu daryti? Ar, kaip apzvalgoje, naudotis asmenu galu smulkius darbus darant? Ar tik grozio elementas? Visgi tai nera santoku bruozas.

Kriaunu spalva irgi nebloga, tokia "brandi". Geleztes forma idomi, tai ir ta spalva, sakyciau, prabangos suteikia :)
O kuom nors skiriasi maroon linen micarta nuo burgundy linen micarta?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-03-03- 17:53 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Šalis: Éire
Cituoti:
O kuom nors skiriasi maroon linen micarta nuo burgundy linen micarta?

pavadinimu

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-03-03- 18:10 
Atsijungęs
Peiliadirbys
Vartotojo avataras

Cituoti:
Tai dabar suprask jeigu aš moku japoniškai, tai užsipypinkit stati ir žiūrėk mano apžvalgas japonų kalba, suprask lochai - mokykitės??? :/

Nelabai teisingai supratote :) , čia daugiau - 'tuoj gali jos (kalbos) prireikti ' ...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-03-03- 18:38 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

vito rašė:
Cituoti:

Nelabai teisingai supratote :) , čia daugiau - 'tuoj gali jos (kalbos) prireikti ' ...

...pyfpafz'as nervingai perka gėles...XD

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-03-03- 18:53 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Šalis: LT
vito rašė:
Cituoti:

Matau yra ir nuovokių žmonių. :D

Audrys rašė:
Keista apžvalga švelniai tariant 8( . Kažkaip tai maniau, kad abiem peiliais bus pamėginta atlikti tuos pačius darbus ir realiai pakomentuota ko trūksta ar kas galėtų būti kitaip kiekviename iš pasiūlytų variantų, o čia žmogus ima ir bulvę drožia :oops: , tą patį darbą taip pat sėkmingai buvo galima ir su kirviu atlikti. Aš jau nekalbu apie atliktų pjaustymų kokybę ... taip taip taip, kas nedaro tas neklysta, bet čia gi buvo galima kiek labiau pasistengti ir pasiruošti 8( ir išvada kažkokia tai keista - vienas nu prosto super, kitas nu sovsem govno. Pritrūko objektyvumo

Visų pirma: aš niekada nesakiau, kad antras "govno". Jis yra gamintas kaip universalus, o universalus niekada neatliks darbo taip gerai kaip specializuotas.
Visų antra: atlikinėti tuos pačius darbus antru peiliu nebuvo prasmės, nes tas kuris yra siūomas kaip pasirinkimas panašus į pox-kux'ą tik rankenos formą ir viskas.
Trečia: aš ir nesistengiu būti objektyvus, tik pateikiu savo IMHO. Forume visi gali išsakyti savo nuomonęs, o aš tai padariau video pagalba ir video nėra įdėtas balsavimo temoje.

Ugnius rašė:
pyfpafz rašė:
Ugnius rašė:

Man problemų su supratimu nekilo, bet su tokia logika galima buvo peilius apžvalgai duoti kokiem malaizijos studentams (atvykusiems pagal erasmusą) ir žinoma įgarsinti jų gimtaja kalba, na ir pasipylus skundams pareikšti, kad pats laikas mokytis malaizietiškai :liuks2:

O kodėl tu nepaėmei jų ir nepadarei apžvalgos? Galėtum pasirinkti kokią tik nori kalbą ir formatą...
Man ir taip vos rankos daėjo nufilmuot, nes įkvėpimo tam reikalui jau kuris laikas neturiu.

Paskutinį kartą redagavo pyfpafz 2015-03-03- 20:05. Iš viso redaguota 7 kartus.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-03-03- 19:08 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

vito rašė:
Cituoti:

tada reikia pirkti šautuvą ir amunicijos, o ne pakuotę muilo.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-03-03- 20:07 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Banginis rašė:
vito rašė:
Cituoti:

tada reikia pirkti šautuvą ir amunicijos, o ne pakuotę muilo.

O tu šautuvo dar neturi? Negalvok, kad sėdi už balos ir tavęs mobilizacija nepalies. ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-03-03- 20:19 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

pyfpafz rašė:
O tu šautuvo dar neturi? Negalvok, kad sėdi už balos ir tavęs mobilizacija nepalies. ;)

Lietuvoje šautuvą turiu, ir nebe vieną. iš Lietuvos nesu išsiregistravęs. prieš mobilizaciją nieko prieš neturiu.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-03-03- 20:21 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Banginis rašė:
pyfpafz rašė:

Lietuvoje šautuvą turiu, ir nebe vieną. iš Lietuvos nesu išsiregistravęs. prieš mobilizaciją nieko prieš neturiu.

Tada malačius :liuks:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-03-03- 20:34 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

_Vladas_ rašė:
Sandvik 14C28N (~61 HRC), 2,8 mm storio. Makštis odinė, užsegama, su kilpa diržui. Bazinė peilio kaina ~120 EUR.

Hm, 120€ čia galutinė kaina su Sandvik'u?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-03-03- 20:37 
Atsijungęs
Pirmininkas
Vartotojo avataras

SVO rašė:
Visai patiko pirmas variantas. Ka duoda toks penties linijos igaubimas? Uzdejus smiliu patogiau tikslius pjuviu daryti? Ar, kaip apzvalgoje, naudotis asmenu galu smulkius darbus darant? Ar tik grozio elementas? Visgi tai nera santoku bruozas.

Pirmas variantas ir nėra santoku. Tai pilnavertis šefas. Tik gudriai užmaskuotas. XD
Panašumą į santoku jam suteikia kuprelė prie smaigalio, kuri atsirado dėl penties įgaubimo. O įgaubimas buvo reikalingas suderinti rankenos ir geležtės formas. Taigi pagrindinė penties įgaubimo paskirtis - dizaino elementas. Praktinis panaudojimas g.b. kad ir smiliaus uždėjimas ar kepsnių nuo ieško nuėmimas- įgaubta pentimi tai daryti patogiau nei tiesia. ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-03-03- 20:45 
Atsijungęs
Pirmininkas
Vartotojo avataras

Loptar rašė:
_Vladas_ rašė:
Sandvik 14C28N (~61 HRC), 2,8 mm storio. Makštis odinė, užsegama, su kilpa diržui. Bazinė peilio kaina ~120 EUR.

Hm, 120€ čia galutinė kaina su Sandvik'u?

Tokią preliminarią kainą man pasakė Andrius, kai pagamino prototipus. 8(
Kodėl klausi?

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 612 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 41  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007