vito rašė:
Cituoti:
Tai dabar suprask jeigu aš moku japoniškai, tai užsipypinkit stati ir žiūrėk mano apžvalgas japonų kalba, suprask lochai - mokykitės???

Nelabai teisingai supratote

, čia daugiau - 'tuoj gali jos (kalbos) prireikti ' ...
Matau yra ir nuovokių žmonių.

Audrys rašė:
Keista apžvalga švelniai tariant

. Kažkaip tai maniau, kad abiem peiliais bus pamėginta atlikti tuos pačius darbus ir realiai pakomentuota ko trūksta ar kas galėtų būti kitaip kiekviename iš pasiūlytų variantų, o čia žmogus ima ir bulvę drožia

, tą patį darbą taip pat sėkmingai buvo galima ir su kirviu atlikti. Aš jau nekalbu apie atliktų pjaustymų kokybę ... taip taip taip, kas nedaro tas neklysta, bet čia gi buvo galima kiek labiau pasistengti ir pasiruošti

ir išvada kažkokia tai keista - vienas nu prosto super, kitas nu sovsem govno. Pritrūko objektyvumo
Visų pirma: aš niekada nesakiau, kad antras "govno". Jis yra gamintas kaip universalus, o universalus niekada neatliks darbo taip gerai kaip specializuotas.
Visų antra: atlikinėti tuos pačius darbus antru peiliu nebuvo prasmės, nes tas kuris yra siūomas kaip pasirinkimas panašus į pox-kux'ą tik rankenos formą ir viskas.
Trečia: aš ir nesistengiu būti objektyvus, tik pateikiu savo IMHO. Forume visi gali išsakyti savo nuomonęs, o aš tai padariau video pagalba ir video nėra įdėtas balsavimo temoje.
Ugnius rašė:
pyfpafz rašė:
Ugnius rašė:
Forumas lietuviškas, susirašinėjam lietuviškai, peiliai gaminti ir sukurti lietuvių, apžvalgą taip pat žiūrės pagrinde forumiečai, o jinai rusiška.
Neskanu, labai neskanu...
P.S. Gal net nevisi supranta rusiškai

Pats laikas mokytis sakyčiau.

Man problemų su supratimu nekilo, bet su tokia logika galima buvo peilius apžvalgai duoti kokiem malaizijos studentams (atvykusiems pagal erasmusą) ir žinoma įgarsinti jų gimtaja kalba, na ir pasipylus skundams pareikšti, kad pats laikas mokytis malaizietiškai

O kodėl tu nepaėmei jų ir nepadarei apžvalgos? Galėtum pasirinkti kokią tik nori kalbą ir formatą...
Man ir taip vos rankos daėjo nufilmuot, nes įkvėpimo tam reikalui jau kuris laikas neturiu.