_Vladas_ rašė:
Banginis rašė:
šimboliškai. 10 metų -10 foruminių.
Forumui jau 12 metų (2010-2021). Ir 11 foruminių (2011-2021).

ne Forumo amžių turėjau galvoje.
kas liečia projektą - sorry, tikrai taip. papraščiausiai žiūrėdamas iš savo Ego irštvos, to nesuvokiau. nes renkant pirmajį - diskusijoje nedalyvavau ir pirmojo foruminio neturiu. kaltas.
dėl foruminio nutraukino - aš už, norisi pailsėti. arba vieno pabaiga - kito pradžia. nors reikėtų paleisti balsavimą. tik, kyla įtarimas - UŽ foruminio projekto pratesimą, balsuos dalis tų, kurie foruminių neužsisako, tik neadvekačiai pilsto iš tuščio į kiaurą. kaip sakoma: pyzdelina vardan pyzdelinimo.
Cituoti:
tai kai peilis pasirodydavo per daug nuobodus/neįdomus — geriausias pavyzdys būtų nuobodus virtuvinis su dar nuobodesnėmis rudos micarta kriaunomis.
vėlgi, kiekvienam neįtiksi. vieniems patinka juoda, kitiems balta. vieni žiūri į nuobodumą, kiti į praktiškumą. kolega, suprantu Tavo nuoskaudą - gamtoje medžių su tokiu įrankiu neprikaposi. asmeniški man, minėtas virtuvinis - vienas iš geriausiai realizuotų forumo projektų. jį gavęs su laiku iš Lino užsisakiau visą komplektą virtuvinių.
kas liečia užtestinumą - viena yra diskutuoti apie peilį, visiškai kita yra peilį pagaminti. į šitą "zaliotą" (pavadinkime jį taip), aš žiūriu pro pirštus. būnu laimingas, kaip užsitesęs projektas, pasiekia mane metų pradžioje.