Katinas rašė:
Ugnius rašė:
Na nebent ištisinis būtų pakankamai mažas
Minimas peilis ganėtinai nedidelių gabaritų.
Pritarsiu Gerb. kolegai
Katinui. Aš manau, kad šiemet būtų racionalu pasidaryti ištisinį foruminį peiliuką. Argumentai čia būtų tokie:
1. Foruminį lenktinuką mes jau turime, o ištisinio foruminio - ne.
2. Jei nuspręstume pasidaryti ištisinį foruminį šiems metams, tai esu tikras 100proc., kad jį darys kažkas iš mūsų forume esančių kolegų, ką išrinksime bendru sutarimu - galbūt tai bus Andrius, galbūt Linas, Galbūt Tomas, arba kitas Tomas, gal Algirdas, gal Kęstutis, visų ir neišvardinsiu taip greit, dovanokit, kurių nepaminėjau.
3. Lenktinuko peilio gamyba patys žinote, kokia, koks procesas, kiek lėšų reikalaujantis, vadinasi, būtų ne gaminamas mūsiškių meistrų, o perkamas. Ar verta vėl šiais metais tai daryt, rinktis lenktinuką, nemanau, žiūr. 1 punktą, 2-ą.
4. Yra jau vienas kandidatas/galimas , potencialus kandidatas į foruminį 2012 peiliuką - tai būtų kolegos
Katino paminėtas,
Andriaus pagamintas peilis - jis mums visiems patiko, pamenate, Kaune susitikę jį žiūrėjome, kas buvote tikrai prisiminsit. Peiliukas tikrai puikus, ir nedidelis. Tad netgi lenktinuko norintys turėtų šiokią tokią satisfakciją
Tai va tokia situacija mano matymu. Kaip kolegos nutars, kaip sutarsim, taip ir bus. Pirmiausia manyčiau reiktų pasvert, gerai kiekvienam apgalvot ir pasiekt bendru sutarimu sprendimą - ištisinis, ar lenktinis. Aš savo argumentus už ištisinį išsakiau *hello*