Aš asmeniškai visai nebesuprantu, dėl ko jūs čia visi liežuviais pliekiate?
Taip, iš pagarbos mandagu būtų rašyti mūsų rašmenimis, be klaidų, su stiliumi ir t.t.
O dabar taip: man šį teksta prireike suvesti vos ne 3 kart daugiau laiko nei normaliai berašant (lotyniškais rašmenimis), nes pas mane klaviatūroje nėra lietuviškų raidžių, o ir UK jų nenusipirksi (lipdukų pavidalu) taip kaip Lietuvoje, čia nera elektronikos prekių parduotuvių kurios tuo prekiautų... Atsakyma (kaip rusai pasakytu: žopai čiuju): tai tavo problemos kad neturi lietuviškos klaviatūros.
O ne paprasčiau būtų remtis vien tik logišku mastymu, kad pilnumoje pakaktų laikytis elementarių gramatikos taisyklių, naudoti didžiąsias ir mažąsias raides, dėti skyrybos ženklus ir t.t.? Ir toleruoti žmones kurie rašo nebūtinai vien tik su lietuviškomis raidėmis?
Beto ir forumas yra ne literatūros, gramatikos ar tautininkų kokių nors.... Asmeniškai man pilnumoje pakanka kai žmogus sugeba rišliai ir aiškiai sudėlioti mintis taip, kad kitas perskaitęs nelaužytų galvos dėl teksto esmės.
Vieno dalyko netoleruoju, kai lietuviškuose žodžiuose vartojama W vietoje V, čia jau netoleruotina....
P.S.: tai bene mano pirmoji žinutė ir gal būt paskutinė nes prasikeikiau tiesiogine prasme kol parašiau šią žinutę mėgindamas mintyse atkurti lietuviškų raidžių išdėstymą. Su visomis pasekmėmis iš anksto sutinku, netoleruokit, neskaitykit, norit net blokuokit. At aš kaip instaliavau lietuviškus rašmenis vien dėl šitos žinutės, taip po jos ir pašalinsiu. Beje Pyfpafz, nebūk toks didelis LIETUVIS ir nekovok taip aršiai už lietuviškas raides, didžiasias raides ir t.t., kai pats YUOTUBE apžvalgas.... na nelabai lietuviu kalba vedi
tik nepriimk to asmeniskai, gerai?