Bozkurt rašė:
O.Benderis rašė:
Bozkurt rašė:
O.Benderis rašė:
Bozkurt rašė:
Paprastas klausimas. ( draugui O.Benderiui

). )
Tave asmeniskai traukia i mišką kokį briedi nušauti ?

Jeigu traukia tai tiksliai kodel.
Ūkininkui padeti,mišku pasigrožėti , žmona maisto parnesti išsiuntė , pasitreniruoti del viso pikto del būsimojo karo , sekso pojūtį pajausti, traukulius paziureti bei kraujyje išsimaudyti , ragus namo parnesti , populiacija reguliuoti .
Nieko nepamiršau ?
Kazkas is sito sąrašo ar viskas kartu all in one ?

Kraujyje nesimaudau, tik degtinėj XD O koks atsakymas būtų teisingas, kokio tau reikia ?

Issisukineji, ( vos ne parasiau žodį gyvatinas

) ?

As gi visada kaip ir Vincukas kalbu rimtai , taigi prašome atsakyti
Variantu daug ir visi mane tenkina kaip atsakymai

Bet pradžiai atsakyk rimtai ,tave irgi traukia i mišką bei kasosi rankos mažus bredziukus be tėvo palikti ?

Tai kad
Bozkurt, palikt mažus briedžiukus be tėvo yra Mission Impossible. Visų pirma dėl techninių dalykų, ką jau ten kalbėt apie moralinius. Aš juk jum sakau, kad reikia študijuot medžiokles tvarkas, taisykles ir t.t.

Tau
Olegai yra didesnis šansas (neduok Dieve) palikt mažus briedžiukus be tėvo už mašinos vairo, negu man miške XD
Suktas tas Draugas O.Benderis

Tai kasosi rankos briedi nušauti ir bebra kastuvu užmušti pačiam, asmeniskai ?

Paliksime du atsakymus
Taip
Ne

Kiek daug pasauly aplink mus žiaurumo. "Nušaut", "užmušt" ir dar netgi kastuvu.. Reikia kurti naują hipių judėjimą, make love, not war

Ne, nesikaso niekas pas mane (tpfu tpfu). Iš kitos pusės, kartais gyvenime tenka priimt sudėtingus sprendimus, na, pats
Olegai žinai pasakymą, kurį man ir tėvai nekart yra sakę: "ne kad nori, o kad reikia".

Reikia,
Olegai, reikia. Kolei kas nėra galimybių užmigdytus žvėrelius (trumpam užmigdytus, ne visam

Kažkur išgabent, ir neaišku, kas priimtų. Realiai pasakysiu taip - aš jau netgi už tai, kad metelius kitus medžioklė būtų uždrausta, nes labai norėčiau su kokio taurio gėrimo stikline pasižiūrėt į uždraudėjų veidus, kai jinai vėl bus organizuota ir netgi daug daug intensyvesnė su visais valstybiniais kart blanšais. Tik gaila tų pačių žvėrių, žmonių ir visos šalies būtų. Japonijoje jau buvo medžioklė vienam regione uždrausta. Mačiau, kokia jinai buvo, kai valdžia supratusi, ką pridarė, ją vėl atidarė ir praktiškai jau be jokių taisyklių. Tai vat man tiesiog įdomu, ką tie draudėjai jaučia tokiose situacijose, ar supranta, kad kažkas netaip išėjo, ar bent susimąsto ir t.t. ir pan.

P.s. Siūlau visiems nesipykti, o "pasidžiaugti" Australijos pavyzdžiu - triušius naikino bakteriologiniu ginklu, be jokių ten malonumų ir diskusijų (na, nebent Australijos mokslininkai, kurę virusus triušiams, jautė malonumą). Gaila žemės triušiukams okeaniniams žmotams matai pasidarė

Kaip suprantu, pagrindinis teiginys - nereikia nieko daryt, nereikia kištis į gamtą, viskas puiku, tobula, ir savaime ateis harmonija. O jei neateis, nežinau, ką oponentai pasiūlys. Gal kokį virusiuką, bakteriją ar pan. , subalansuotą žvėreliams. Kitų sprendimų nėra. Nes medžiot - nieku gyvu, tabu.