Desantas rašė:
Tai kad labiausiai anekdotinis tavo rėkimas/rašymas "iPhone gaidys". Statistika tai ne interneto ar draugelių komentarai, kad SUGEDO. Statistika tai gedimų skaičius parduotam kiekiui, o iPhone parduota tikrai nemažai. Saviškio telefono tikrai necackinu, ir nukrenta ir taip visko nutinka. Tiek kad teko nusipirkti dėklą už 30 eurų (Spigen tough armor tech).
Taip sutinku asmeninė patirtis daug duoda asmeninėms pažiūroms, taip sava tiesa mielesnė.
P.S. čia ne todėl kad aš už iPhone o visa kita gaidys, man visi telefonai kuriuos turiu ar turėjau yra geri. Tiesiog nepernešu tokių sukonkretintų nelabai argumentuotų pareiškimų "iPhone gaidys", "tikra mašina tik BMW" ir t.t.
Mano "iPhone gaidys" šitam forume atsirado tik dėl to, kad kai kurie veikėjai pradėjo spangt, kad viskas, kas ne iPhone yra šūdas ir jurgelis-meistrelis iš Omnitel salono visiems pirkėjams visada rekomenduoja tik iPhone. Kaip šauksi, taip atsilieps, kitaip sakant.
O su protingais žmonėm aš protingai ir diskutuoju, ir pripažįstu, kad asmeninė patirtis yra anekdotinė.
Kita vertus, niekas jokios statistikos apie iPhone patikimumą man kol kas nepateikė, kad tą asmeninę patirtį paneigtų. Taip, iPhone parduodama nemažai, bet jų remonto salonai irgi užversti darbais iki blakstienų. Jei jau bandom kalbėt apie statistiką, tai arba kalbam skaičiais, arba patylim...