Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2026-10-10- 23:33

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1959 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 131  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 2013-11-27- 23:06 
Atsijungęs
LPA narys
Vartotojo avataras

Silkinas rašė:
swerfot rašė:
Tai po to Vostok jau kažkaip nebe taip atrodo, jau lyg ir ne visai tai, ko norėtųsi... :-) Bet kainos atžvilgiu čia nuo vilko ant meškos — šitas vokietis kelis kartus už Vostok brangesnis :-D

Nešiojau tris vostok -dvi amfibijas ir vieną komandirskije. Trūkumas yra besibraižantis stiklas. O daugiau problemų ir neturėjau. Nei karto nereikėjo aptarnavimo. Tiesa, vienam trūko užvedimo spyruoklė, nes perveržiau. Kitą buvau gerokai sutrenkęs bet balansas nelūžo. Vandens realiai nepraleidžia, kas man labiausiai ir patiko. O tikslumas pakankamas. Tai čia dar tarybiniai. Dabartinius kažkodėl laikrodininkai peikia-pagedo gamintojai.

Maišai vostok ir vostok europe

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-11-27- 23:08 
Atsijungęs
Pirmininkas
Vartotojo avataras

Šalis: Lietuva
Bozkurt rašė:
Silkinas rašė:
Skonio ir grožio supratimas labai subjektyvus. Man ne visi tarybiniai laikrodžiai patinka. Renkuosi klasikinio retro stiliaus. Mėgstu Vostok amfibia. Kartais genialumas paprastume. Tu gi esi prancūzų gerbėjas. Visai kita pakraipa .
Beje dabartiniai rusiški laikrodžiai man nepatinka, plius mechanika jau nebe ta, kaip ankščiau.

Nera jisai subjektyvus : )
Deja bet turimas skonis pastoviai turi buti lavinamas ir tobulinamas.
Todel ir yra gradaciju tarp prasto skonio , gero bei gerai islavinto.
Yra net gi Meno Akademiju : )
Grozis irgi turi savo taisykles.

Dar yra stiliai. O jie, nepriklausomai nuo grožio kanonų ir skoningumo sampratos, gali patikti arba ne. ;)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: nepasikuklinsiu paklausti
StandartinėParašytas: 2013-11-27- 23:32 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Šalis: Éire
nepasikuklinsiu paklausti forumo laikrodininku - ka manote apie siuos Tag Heuer modelius:
Carrera ir Grand Carrera?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: _Vladas_ rašė: Dar yra
StandartinėParašytas: 2013-11-27- 23:52 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

_Vladas_ rašė:
Dar yra stiliai. O jie, nepriklausomai nuo grožio kanonų ir skoningumo sampratos, gali patikti arba ne. ;)

Stiliai neatsirado patys savaime be apčiuopiamo pagrindo. Jų atsiradimas - gero arba blogo skonio išdava.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Kad neterštume temos -
StandartinėParašytas: 2013-11-28- 0:26 
Atsijungęs
Pirmininkas
Vartotojo avataras

Kad neterštume temos - atsakiau čia.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-11-28- 12:51 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

swerfot rašė:
Dėl patogumo, tai man patinka dideli laikrodžiai. Tik va dar nesupratau kodėl juos daro tokio aukšto profilio. Didelis ciferblatas gerai, bet nuo daugumos kelis milimetrus storio tikrai galėtų "nuskust".

O man dideli laikrodžiai primena laikus, kai kišeninius pradėjo ant rankos nešioti :) Matyt mados grįžta.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-11-28- 12:54 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Linuks rašė:
Silkinas rašė:
swerfot rašė:
Tai po to Vostok jau kažkaip nebe taip atrodo, jau lyg ir ne visai tai, ko norėtųsi... :-) Bet kainos atžvilgiu čia nuo vilko ant meškos — šitas vokietis kelis kartus už Vostok brangesnis :-D

Nešiojau tris vostok -dvi amfibijas ir vieną komandirskije. Trūkumas yra besibraižantis stiklas. O daugiau problemų ir neturėjau. Nei karto nereikėjo aptarnavimo. Tiesa, vienam trūko užvedimo spyruoklė, nes perveržiau. Kitą buvau gerokai sutrenkęs bet balansas nelūžo. Vandens realiai nepraleidžia, kas man labiausiai ir patiko. O tikslumas pakankamas. Tai čia dar tarybiniai. Dabartinius kažkodėl laikrodininkai peikia-pagedo gamintojai.

Nemaišau. Vostok europe mechanizmų negamina. Tai tie patys mechanizmai, tik prastesni nei tarybinais laikais.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-11-28- 13:03 
Atsijungęs
LPA narys
Vartotojo avataras

Silkinas rašė:
Linuks rašė:
Silkinas rašė:
swerfot rašė:

Nemaišau. Vostok europe mechanizmų negamina. Tai tie patys mechanizmai, tik prastesni nei tarybinais laikais.

Maišai. mechanizmai daugiausia japoniški.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-11-28- 13:14 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Linuks rašė:
Silkinas rašė:
Linuks rašė:
Silkinas rašė:
swerfot rašė:

Maišai. mechanizmai daugiausia japoniški.

Tai čia tik nuo 2010 metų.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Nu tai mes gi ir kalbam apie
StandartinėParašytas: 2013-11-28- 13:16 
Atsijungęs
LPA narys
Vartotojo avataras

Nu tai mes gi ir kalbam apie naujus laikrodžius :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-11-28- 14:02 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Linuks rašė:
Nu tai mes gi ir kalbam apie naujus laikrodžius :D

Palyginus su mano dabar naudojamais tai ir nuo 2000 metų visi nauji :d

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-11-29- 17:06 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Bozkurt rašė:
Po Breitlingo Vostok ?

Ne "po", o tam tikrose situacijose "vietoj" Breitling'o. Bet manau, kad ir be didelių estetikos ir dizaino pagrindų studijų aišku, kad pavyzdėliuose parodyti Rusijos gamintojų darbeliai yra baisūs. Tačiau kalba juk ne apie juos. Kas dėl Vostok-Europe, tai dėl dizaino galima diskutuoti, tačiau laikrodis atitinka vieną svarbų protokolinį reikalavimą - yra surinktas Lietuvoje. Kai kas gal pasakys, kad tai nesvarbu, tačiau tai bus tik jo nuomonė. Deja tą protokolą ne męs sugalvojome ir ne mes pakeisime. Kartais visai be juoko sakoma, kad laikrodžiai yra dviejų rūšių: 1. Šveicariški 2. Visi kiti. Kiek tie visi kiti (Seiko, Citizen, Casio< Orient ir tt. išleido pinigų, kad šis posakis dingtų, sunku net įsivaizduoti. Gal kažkiek situacija ir pasikeitė, tačiau iš esmės nedaug. O išimtys iš nerašytų, tačiau tvirtų taisyklių yra tokios- jei daiktas pagamintas tavo šalyje, jei jis specializuotas (nardymui, kitokiam extrymui ir tt), jei jis turi kažkokių nostalgiškai išskirtinių savybių.... Gerai, kai gali tų snobiškų taisyklių nepaisyti, bet ne visi pinigų uždirbimo būdai visais atvejais tai leidžia. :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Ir mechaniniai japoniski?
StandartinėParašytas: 2013-12-05- 13:15 
Atsijungęs

Ir mechaniniai japoniski?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-12-11- 16:46 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

loki rašė:
O, aukščiau mano minėto meisterio tinklapis atsirado. :)
http://marinestraps.wordpress.com/

Va, meisterio darbelis.
Bendras įspūdis visai neblogas, o kainos ir kokybės santykis - yra. (Net sakyčiau, kad yra labai geras)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-12-11- 22:51 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Sveiki, gal kas patarsit kaip atgaivinti laikrodžio stikliuką ? per 7 metus apsibraižė jau vietomis, įbrėžimai nėrą gilūs, tai manau užtektu nupoliruoti, bet su kuo ? Ar tiesiog nesivarginti ir nešti laikrodininkui ? :)

P.S. Jei neklystu stikliukas safyrinis. (laikrodi Orient firmos)

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1959 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 131  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007