Vincukas rašė:
Nei ką žeminau, nei gėdijau, nei kam advokatavau.
Mhm, teisinkis, teisinkis

Faktai rodo ką kitą (žr. žemiau)

Vincukas rašė:
Blogai, kad taip kategoriškai viską vertini - maniau, kad jau suaugai, bet dabar abejoju.
Ai, tai čia
aš viską kategoriškai vertinu?

Mmmmkay...
Vincukas rašė:
Esu senamadiškas ir principingai nesuprantu, kaip gerą filmą galima žiūrėt (ir klausyt) per kompą (ar telefoną).
Akivaizdžiai nesi turėjęs gero kompo. Įtariu, kad per mano namų kompą gerą filmą žiūrėt ir klausyt būtų maloniau nei per tavo TV. Jau vien reklamos nebuvimas prideda daug patogumo ir malonumo taškų.
Vincukas rašė:
Apie ką tu ten dar rašei ? Ai, apie aistrą - tai būk informuotas: jokio susijaudinimo, skaitydamas tavo žinutes nejaučiu. Tiesiog, įdomu, kiek (ir kodėl) forume yra keistuolių. O gal jų jau dauguma ir aš tampu keistuoliu ar kaip ten rašei - dinozauru ??
Pala, vos keliais sakiniais aukščiau teigei, kad nieko negėdijai, nežeminai, bet kažkaip tai atsirado epitetas "keistuoliai"...

Oi, Vincukai, Vincukai... Kaip teisininkui tai labai jau neapgalvotos (ir save kompromituojančios) tavo žinutės
Vincukas rašė:
P.S. O kultūringai pasiginčyt (ir patraukt per dantį) - jaučiu malonumą (nemaišyt su aistra). Todėl, mielas Guru, jei teisingai pamenu, nokijas gamino suomiai, kurie nėra laikomi skandinavais.
Aš irgi jaučiu malonumą traukdamas per dantį, ypač tada, kai matosi, kad oponentui tema yra gyvybiškai svarbi
Ir, kalbant apie tai, taip ir neatsakei: kodėl gi tau taip gyvybiškai svarbu, kad Banginis (arba aš) naudotume smartfonus? Nes nu tikrai nenuneigsi, bandei įkalbėtį jį tai daryti vos keliomis žinutėmis aukščiau. Tiek svarbu, kad net keistuoliais mus išvadini? Pvz. man gyvenime neateitų į galvą mintis kažką išvadint keistuoliu dėl to, kad naudoja smartfoną. Bet tau kažkodėl visi, kas nenaudoja smartfonų, yra "keistuoliai"... :-o