GAdas rašė:
ERA rašė:
As uz kepuraite ir man butu garbe tokia nesioti tik ne su anciuvu o su tikru issiuvinetu logo
Champion kepuraites devisi laaaabai gerai ir ilgaamzes todel su tokia negeda iseiti
Juoda ciampo kepuraite o ant priekio forumo logo ir butu :-B
Na va ir prasideda - 'man kriaušės neskanu, aš ananasus mėgstu'
Ką turiu omenyje - ERA'ai patinka Champion firmos kepurės, man jos totaliai px kokios (na Fishbone ar Creature Skateboards gal labiau naudotos), už tai ir siūlomas antsiuvas - kiekvienas gali prisitaikyti prie savo naudojamo "gear'o".
Na matai as uz ciampa nes tokias sunesiojau jau dvi ir ju nusidevejimu esu patenkintas.Nesioju "kruglyj god" "kruglosutocno" .Nesvarbu lietus ar dulkes ar medzioju ar ka bet laiko puikiai.Iskalbei ir nepraranda nej formos nej spalvos (maniske juoda ) be to ir snapas ne is kazkokio popieriaus ar pigios plasmaskes kuris suluzta.Snapa gali lankstyti kaip nori ir jis islaiko forma.Turejau ir kitokiu kepku bet tai snapas suluzta tai jis issitiesina ir nelaiko formos tai kniedes rudis ismeta tai spalva po pirmo skalbimo dingsta tai siulai isryskeja nes medziaga greiciau blunka.Cia buvo del ciampo tik patarimas nes jis isbandytas gyvai ir sakyciau ekstryme.
Jaigu kiti zino kazkokiu geru gamintoju kad laikytu gerai as nebusiu tas kuris pripazysta tik no-kia ,guoly ir alu is skardos