GAdas rašė:
Kestutis ply rašė:
O čia jau kuris laikas viską bandoma nuo kito galo pradėti. Susirenka būrelis susireikšminusių, nutaria ko norėtų, patrypčioja, pamyžčioja ir viskas baigiasi kaip su foruminiu žiedu ir rašikliu

Tai ko tavęs tam apmyžtam kampe su konstruktyviu pasiūlymu nematėm kai vyko diskusija apie rašiklius? O tokių gamintojų, kur 'pirma darom, o po to paskaičiuosim' ačiū nereikia.
Svarbiausi kriterijai forumo (ne klubo) nariam yra kaina, paskirtis, medžiagos. Ir čia nieko neprigalvosi - visi mes skirtingi, vieni kolekcionuoja vien lenktinius (ek), kiti tik fixus. Norint suderinti tas kategorijas manau lieka tik Vlado pasiūlymas - custom Mora arba Girez Celilo. Tik man būtų keista, kad tokio Celilo vietiniai meistrai nepagamintų iš geresnio plieno ir netilptų į 200-300lt ribas.
Nematėt, nes man neįdomi tema buvo. Pagaminti tokį ,,super sudėtingą" mechanizmą kaip rašiklis gali bet kuris tekintojas turintis minimalų supratimą apie tekinimą ir pakenčiamas stakles. Tik čia visi pastoviai dramatizuoti viską linkę, patys išsamprotavo ko nori paskui iš ko nori ir galiausiai kad nieko neišeis

Vadinasi nei reikėjo, nei norėjo, todėl ir neturi. O skaityti, kaip matau sunkokai sekasi ir po šiai dienai

Niekas nesiūlo aklai gamintis, bet kainas turi paskyti tas kas gamins, taip kaip buvo pernai. Aš čia tikrai netaikau į gamintojus ar į konsultantus. Gaminti tikrai negaminčiau, nes toks kiekis man būtų neįdomus, negaliu pakęsti monotonijos, o ir sąlygų tam neturiu. Na o sau galiu pasidaryti tokį peilį, kokio tik noriu ir iš ko noriu. Foruminis gal kažkiek būtų įdomus, bet tikrai ne tiek, kad čia bliuskę draskyčiausi, man tai bet kokiu atveju būtų tik peilis su forumo simbolika (prasmingas eksponatas, o ne darbinis įrankis). Ir nereikia taip skaudžiai reaguoti į išsakytą poziciją