Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2026-10-10- 10:15

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 950 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 64  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Manau tikrai skoninga būtu
StandartinėParašytas: 2013-01-09- 12:34 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Manau tikrai skoninga būtu pasirinkti friction folderį :) Ir kažkas tokio išskirtinio būtu ir funkcionalaus :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Loptar rašė: Ką žinau,
StandartinėParašytas: 2013-01-09- 12:45 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Loptar rašė:
Ką žinau, pačiupinėjau sebenzas pas Vladą, gryžau namo, pamasčiau..., ant rytdienos užsisakiau, po savaitės turėtų atvažiuot su rosewood inlėjum ... ko čia svajot tuščiai? Svajonės tam ir yr, kad jas pildyt ... kitaip iki psichuškės netoli :)

Todėl ir foruminis man įdomus tik su galimybe būti kažkiek išskirtiniu, morų ar kitų panašių galima prisipirkt ir taip be problemų ...

Tai Jūs tik apie save kalbate, nes kiek Sebenzų čiupinėjau tokio įpirkti už LT algą be prošvaisčių (žmona per mėnesį uždirba tiek kiek ant LT užsakant seba kainuoja)...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Parduodi turimu peiliu uz
StandartinėParašytas: 2013-01-09- 12:47 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Parduodi turimu peiliu uz Sebenzos kaina ir turi Sebenza uz dyka : )

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Bozkurt rašė: Kalbant apie
StandartinėParašytas: 2013-01-09- 12:49 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Bozkurt rašė:
Kalbant apie Klodina Dozorme tai pas ja tik Thiers serijos peiliai yra normalus .
Ir vien tik todel kad Thiers serija yra sertifikuojama ir tikrinama.
Klodina yra grazuole ir dizainere ir dizaino prasme nors ir idejos pasisavintos is kitu yra dar puse velnio bet is esmes Dozorme produkcija (isskyrus Thiers) pasizymi ziauriu taupimu ant medziagu kokybes ir gamybos kashtu plius ziauriai netobula mechanika .
Siaip kalbant apie visus Thiero gamintojus tai Dozorme vienas gal but is kokiu triju prasciausiu pasirinkimu : )

Dėkui už info. Aplamai gal praverstų atskira tema ( jei dar tokios nėra), kur galima būtų aptarti prančūziškų, itališkų, etc. minibrandų ypatumus?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-01-09- 12:52 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Martyns rašė:
Bozkurt rašė:
Kalbant apie Klodina Dozorme tai pas ja tik Thiers serijos peiliai yra normalus .
Ir vien tik todel kad Thiers serija yra sertifikuojama ir tikrinama.
Klodina yra grazuole ir dizainere ir dizaino prasme nors ir idejos pasisavintos is kitu yra dar puse velnio bet is esmes Dozorme produkcija (isskyrus Thiers) pasizymi ziauriu taupimu ant medziagu kokybes ir gamybos kashtu plius ziauriai netobula mechanika .
Siaip kalbant apie visus Thiero gamintojus tai Dozorme vienas gal but is kokiu triju prasciausiu pasirinkimu : )

Dėkui už info. Aplamai gal praverstų atskira tema ( jei dar tokios) nėra, kur galima būtų aptarti prančūziškų, itališkų, etc. minibrandų ypatumus?

Jeigu butu tokia tema tai galeciau dalintis patarimais del prancuzu/ispanu ir kazkiek del italu.
Dydziaja dali is pirmuju paminetu pazystu asmeniskai bei buvau sveciose ( gamybos baruose, I mean ) plius dar ir produkcija buvo prekiauta.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: GAdas rašė: Loptar rašė:
StandartinėParašytas: 2013-01-09- 13:04 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

GAdas rašė:
Loptar rašė:
Silkinas rašė:
O man visai patiko kolegos Girez pasiūlymas http://www.shop.bushcraftnorthwest.com/ ... oductId=78
Jei man netiktų, tai virtuvėje garantuotai žmona suvartotų. :)

Mano žmona tokį dizainą pamačius mane iš namų išvarytų ... :-D *oops*

...bulvių nupirkti :) ;)

O, tam jis netgi labai tinkamas. Pabandžius lupti bulves su kokiu amerikietišku lomiku, greitai prisimeni suominuką ar kažką panašaus. Tuo šis peiliukas man ir patiko.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Bozkurt rašė: Jeigu butu
StandartinėParašytas: 2013-01-09- 13:04 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Bozkurt rašė:
Jeigu butu tokia tema tai galeciau dalintis patarimais del prancuzu/ispanu ir kazkiek del italu.
Dydziaja dali is pirmuju paminetu pazystu asmeniskai bei buvau sveciose ( gamybos baruose, I mean ) plius dar ir produkcija buvo prekiauta.

manau, kad tokia tema būtų įdomi. Nesu tikras tik kaip ją tiksliau įvardinti :) . Gal gerb. Administratoriai tokią temą "pakurtų" ir perkeltų ten kolegos Bozkurt postą apie C. Dozorme produkciją?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Bozkurt Tu kai kalbi apie
StandartinėParašytas: 2013-01-09- 14:03 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Šalis: LT
Bozkurt
Tu kai kalbi apie kažkokius minibrendus ar ten minibrendų serijas tai būk žmogus bent linką kokį įmesk nes google atostogauja...
P.S. Kurk temą būtų idomu.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-01-09- 14:11 
Atsijungęs
LPA narys
Vartotojo avataras

GAdas rašė:
Loptar rašė:
Tarp kitko, Martyns Sabatier pvz, kaip tik patenka į mano (dizaino, kaip estetinės vizualizacijos) priimtinumo rėmus :) Kiek brangesnių Sabatier nuotraukas turiu "gerų dizainų" kolekcijoje ... Visai neatsisakyčiau ir gyvo.
2, 3

;) Vis tik swarovskiai ir žiūrisi :D Nr. 2 žmonai dovanojau, tikrai labai žavus peiliukas, tik labai jau mažas vyriškai rankai...

Aš Nr. 3 žmonai dovanojau XD

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-01-09- 14:45 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

pyfpafz rašė:
Bozkurt
Tu kai kalbi apie kažkokius minibrendus ar ten minibrendų serijas tai būk žmogus bent linką kokį įmesk nes google atostogauja...
P.S. Kurk temą būtų idomu.

Zodis minibrendai nuskambejo pas Martyns'a.
Jisai manau turejo omeniose kad net ir tame paciame Thiere dabar yra virs 60 aktyviu gamintoju o registruotu liko virs 130 .
O anksciau vien Thiere buvo virs 350 gamintoju.
Nuo kryziociu laiku vienas is dydziausiu pasaulyje pjaunanciu bei durianciu irankiu centru buvo.
Kalbant apie Prancuzija tai vien ten yra keli simtai aktyviu gamintoju plius Ispanija plius Italija.
Taigi tema tokio platumo kad galima tik apie kazkoki konkretu gamintoja,regionini peili,konstrukcija ir pan. rasyti.

Principe galima uzeiti virtualiai arba pas Kindal ir paziureti bent i Mongin peilius http://www.kindal.fr/boutique/fiche_pro ... _fr&num=42 arba pas
Coutellerie Berthier http://www.couteaux-berthier.com/index.cfm
Pilieciai is Berthier turi nebloga skoni ir ten estetiskais peiliukais tikrai galima save pamaloninti

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Štai kokia mintis man kilo
StandartinėParašytas: 2013-01-09- 16:47 
Atsijungęs
LPA narys
Vartotojo avataras

Štai kokia mintis man kilo :)
Foruminio peiliu idėja skirta forume bendraujančių narių suvienijimui. Bet konkretų vienijantį egzempliorių labai sudėtinga išsirinkti. Tai padarykime taip - darykime du skirtingus foruminius peiliukus. Vienas pvz iki 200LT serijinis lenktinukas su forumo logo, o kitas iki 400LT ar pan - darytas meistrų ar koks brangesnis serijinis.
Idėja lieka ta pati, o patenkintų dalyvių - daugiau.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: TerMind rašė: Štai kokia
StandartinėParašytas: 2013-01-09- 17:19 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Šalis: LT
TerMind rašė:
Štai kokia mintis man kilo :)
Foruminio peiliu idėja skirta forume bendraujančių narių suvienijimui. Bet konkretų vienijantį egzempliorių labai sudėtinga išsirinkti. Tai padarykime taip - darykime du skirtingus foruminius peiliukus. Vienas pvz iki 200LT serijinis lenktinukas su forumo logo, o kitas iki 400LT ar pan - darytas meistrų ar koks brangesnis serijinis.
Idėja lieka ta pati, o patenkintų dalyvių - daugiau.

Visi niekada nebus patenkint...
Aš jau rimtai pradedu galvoti, kad "Foruminis" išvis turėtų būti nuleistas iš viršaus (aišku kažkiek atsižvelgiant į forumo narių norus ir pageidavimus), o visos įdomybės, customai, limitedai bei razynkos paliekamos klubui.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Teisingai galvoji. Didelė
StandartinėParašytas: 2013-01-09- 17:20 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Teisingai galvoji. Didelė demokratija, tik dar viena anarchijos forma :-D

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Mano ir Pifpafzo nuomones
StandartinėParašytas: 2013-01-09- 17:21 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Mano ir Pifpafzo nuomones sutampa

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-01-09- 17:36 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Šalis: Lietuva
pyfpafz rašė:
Aš jau rimtai pradedu galvoti, kad "Foruminis" išvis turėtų būti nuleistas iš viršaus (aišku kažkiek atsižvelgiant į forumo narių norus ir pageidavimus), o visos įdomybės, customai, limitedai bei razynkos paliekamos klubui.

O tai ką aš sakiau... :-)

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 950 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 64  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007