Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2024-03-28- 19:47

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 150 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 2013-03-30- 21:35 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-01-27- 14:41
Pranešimai: 2226
Miestas: Vilnius
Kestutis ply rašė:
loki rašė:
Kažkaip kartojiesi, Kestutis ply... :)

Kai dažnai kartoji, tai net papūgos pakartot išmoksta, o žmogeliukai, tai bent suprasti turėtų xD Ane xD

Gal tamsta Tauragiškių Balso kokiam straipsniui verčiau pasitaupyk. Ane. xD


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2013-03-30- 22:09 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-31- 23:18
Pranešimai: 3785
Šalis: LT
Miestas: Sostinė
Algirdas rašė:
Bozkurt rašė:
Truputis meniniu groziu .
Pilietes (nuotraukoje) pavarde lietuviska, tarp kitko : )

Neišbaigtas darbas. Viskas iš po kalto. Nėra rankinio skulptūrinio išbaigimo. Išmokti dirbti su plaktuku ir kaltu, galima gana greitai. O štai išmokti dirbti su štikeliu, reikia ne vienų metų.


Tik tos moters darbai ant vienetinių ginklų pasaulinės klasės parodoje džiugina lankytojų akis, o taviškiai Tauragėj džiugina tik tave, Kęstutį ir Narkų.

_________________
Русский военный корабль, иди ****!


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2013-03-30- 22:19 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-12-10- 23:27
Pranešimai: 1210
Miestas: Vilnius
Geras straipsnis ir nuotrauka gera.
Kaimo menininkai :)
Siaip nepatinka vienas forumas ir vertintojai , tai yra ir kitu .
Forumu : )
Ten gerais peiliais neispuikinti ir kiekviena nesąmone su šauksmais valio priima.
O objektyviai žiūrint tai kaimo peiliu lygis yra panasus i Sandersu priesistoriniu lygį .
Manim nebūtina tikėti , patikimesni vertintoja galima paklausti : )


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2013-03-30- 23:41 
Atsijungęs
LPA narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-12-07- 23:57
Pranešimai: 1567
Miestas: Kaunas
Kęstuti, ko tu ant tų parodų užsiciklinai, aš nesuprantu? XD :D Nuvažiavo žmonės į parodą pažiūrėt, ir jau viskas, nusidėjo XD :D Nebėr žmonių :D XD Pagal tave taip kažkaip išeina ;) O antra, susidaro įspūdis, kad kažkam garbės neužtenka, per mažai. Čia kaip apie 1999m Kauno "Žalgirį", o tiksliau, jo savininkus, J.Kazlauskas pasakė: "Ne visiems užteko vietos ant garbės pakylos, kažkas pasijuto mažiau pagerbtas". Taip ir čia, sekant tą epopėją vis atsinaujinančią, susidaro panašus įspūdis, kad kažkam per mažai vietos ant pakylos... O trečia.... "Dėl visokių "Reevų"" - Kęstuti, Dieve duok, tau pasiekt pusę tiek, kiek pasiekė Chrisas peilininkystėj - sakau nemenkindmas tavęs, o gero linkėdamas. Paskaityk jo biografiją, pasiekimus, pažiūrėk video apie jį, gal tada nebekils noro jį "Reevint" tokiam kontekste, kokiam rašei.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Kestutis ply rašė: Ir vėl
StandartinėParašytas: 2013-03-30- 23:48 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-06- 13:51
Pranešimai: 1249
Miestas: Vilnius
Kestutis ply rašė:
Ir vėl pradedami lyginti nesulyginami dalykai :)


Patys lyginat. Niekas jūsų nuomonės apie tos pilietės darbus neklausė. Bet Algirdas gi dydysis meninikas, negalėjo nutylėt apie tai, kad visi aplinkui nieko nesugeba ir tik jis vienas žinąs ir mokas viską teisingai daryt. O dar kai turi tokių "pritarėjų", kurie patys vos prieš kelis metus neturėjo žalio supratimo apie damaską ir peilių gaminimą, o dabar įsivaizduoja esą pasaulinio lygio peiliadirbiais, kuriem girdi "visokie Reevai" yra ne lygis, o eilinis piaras. Juokinga ir apgailėtina. Pūskitės toliau.


Kestutis ply rašė:
INieko keista, kai dauguma žmogeliukų važinėjančių po parodas ir vaidinančių peilininkus - guru, bando apdergti tuos, kas užsiima peilių kūryba, gamyba, mokosi ir dirba.


Chaltūra irgi galima pavadint darbu. Pagaminus kreivą peilį irgi galima pasakyt, kad daug darbo įdėta.



Kestutis ply rašė:
Juk tokie žmonės paprasčiausiai jiems nereikalingi, nei šiame forume, nei aplamai ant Lietuvos.


Pasipūtę klaunai niekur nereikalingi.

Kestutis ply rašė:
Jūs darot bizniuką, važinėjat po parodas, pramušinėjat kontaktus, palaikot verslo ryšius, mokat dafiga teorijos, skaičių ir pavardžių, tų - kurie žinomi visame pasaulyje peilių gamintojai. Na ir kas? Tai toli gražu nereiškia, kad nors kažką suprantant apie peilius.


Pagaminai krūvelę apykreivių peilių. Na ir kas? Pasijautei peilininkystės didmeistriu?

Kestutis ply rašė:
Supratimo nulis, informacijos daug ir dar daugiau naglumo ir noro pasidaryti biznį per kitų galvas.


Girdim iš to, kuris turgelyje prakišinėja savo defektuotas geležtes.


Kestutis ply rašė:
Kas liečia graviūras, tai kam lyginti žmogų, kuris daro vieną du peilius per metus savo laisvu laiku


Žiūrėk į pirmą mano komentarą šitoje žinutėje.

Kestutis ply rašė:
Taip, vardą reikia užsitarnauti ir tai trunka ne vienus metus, daug greičiau jį galima išsukti, reklamos ir viešųjų ryšių pagalba, bet garbingiau vis tik užsitarnauti,


Taip, užsitarnaut garbingiau. Už tai jo ir neturi.

Nepatinka aplinka forume? Gali pasirinkt bet kurį kitą forumą.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Kestutis ply rašė: Kas
StandartinėParašytas: 2013-03-31- 0:22 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-01-28- 11:50
Pranešimai: 680
Miestas: Kaunas
Kestutis ply rašė:
Kas liečia graviūras, tai kam lyginti žmogų, kuris daro vieną du peilius per metus savo laisvu laiku ir savo malonumui ir tokį žmogų kuris dirba tą darbą su profesionalia įranga idealiom darbo sąlygom ir pilną darbo dieną. Jei lyginti tokiame fone, tai su visa pagarba, bet tos moteriškės darbų lygis ir kokybė tikrai nėra iš geriausių, o iki Algirdo lygio jai tikrai dar tolokoka :) Plius dar toks punktas Algirdo naudai, kad jis tai daro dėl savęs - t.y. dykai, o moteriškė už pinigus ir manau neblogus xD Taigi Linai šitoj vietoj manau esi neteisus, kaip ir neteisus dėl iškalimo, pažįstu Algirdą jau ne vienus metus ir žinau kaip jis dirbdavo ir kokias graviųras išraižydavo be jokio kalimo, taip nedirba niekas ir vien už tai jam didžiulė pagarba ;-)


Žmonių, berods, niekas ir nelygina, tai būtų totalus ir visiškai beprasmiškas absurdas. Lyginamas ir vertinamas galutinis rezultatas, kurio visos aukščiau išvardintos biografijų detalės irgi autorių pragyvenimo šaltiniai niekaip neįtakoja.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Tai ar čia jums dabar po
StandartinėParašytas: 2013-03-31- 1:32 
Atsijungęs
Peiliadirbys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2011-08-10- 21:51
Pranešimai: 1310
Miestas: Tauragė
Tai ar čia jums dabar po vieną atsakinėti, ar visiems bendrai :-/ Nesuprantu ko čia putojatės, kaip gauja šakalų 8( Pirmiausia, tai aš nešaukiu, kad esu meistras peiliadirbys, ne kartą sakiau, kad aš tik mokausi peilius gaminti. Aš eksperimentuoju su damasku, su formom, bandau pramokti graviruoti. Man tai patinka ir taip žadu toliau daryti. Ką negalima? Nepatinka, kad parodau, ką padarau? Man nesvarbu, ką jūs manot. Kieno nuomonė man svarbi tų aš pats patarimo pasiklausiu. Ir man visiškai vienodai, ką mano klounai, kurie rašo kvailus komentarus ir kabinėjasi, prie to kokiam aš laikraščiui interviu kada daviau, ar kokioj televizijos laidoj dalyvavau. Kas jums nepatinka? Pavydit? Kuo užkliūva Tauragė? Ką man dabar į Vilnių kraustytis ir po pusmečio jau jaustis viršesniu už tuos kurie ,,kaime" liko? Atsipeikėkit, jei gyvenat didžiausiam Lietuvos kaime, tai dar nereiškia kad geriau už kitus kažką suprantat. Dar kartą pasikartosiu, jei nepatinka mano peiliai, tai nežiūrėkit, o yra kam patinka ir kas žiūri. Niekam nieko neperšu per prievartą. O ką pardavinėju ir kam čia jau mano reikalas, kaip ir mano reikalas kur savo darbus rodyti, ar šis forumas skirtas tik tiems, kas įtinka šeimininkams? Jei kuriam nors iš jūsų kažkas nepatinka, tai čia ne mano problemos, o jūsų. O jau jei nesugebat susiturėti ir pradedat pamokslauti, įžeidinėti ir pamazgas pilstyti, tai tada mano reikalas adekvačiai reaguoti :) Tau Katinai tikriausiai atrodo, kad jei esi klubo narys, tai tu viską gali, nei aš tamstą užkabinau, nei įžeidinėjau, o pats žiūriu nevengi ir pakankamai nekuklių frazių. Putiesi čia tik tu su Bozkurtu ir didžiuosius guru vaidinat, dėl to ir pakursčiau visą šį širšalą. Samprotaujat apie teisingas formas, dizaino aukštumas ir pasaulinį lygį, tai ir samprotaukit, jei man jūsų nuomonė neįdomi, tai kam puolat į atlapus, susiraskit tokį kuriam įdomūs jūsų išvedžiojimai, o mane palikit ramybėje, kam aš jums su savo kreivais peiliais reikalingas, auklėkit tuos kas tiesius peilius daro ;-) O.Benderi - neužsiciklinau aš ant parodų, aš negaliu pakęsti pliurpalų apie nieką. Jau rašiau prieš tai buvusioj mūsų diskusijoj. O apie pasaulinio lygio peilių gamintojus ir pasaulinio lygio autorius peiliadirbius reiktų kalbėti atskirose temose. Chris Reeve - gamintojas. Tai ir nelabai man įdomu, aš neplanuoju serijine gamyba užsiimti. Gamybai reikalinga įranga, kuri pas tokius gamintojus susikaupia, per eilę metų, kaip ir per eilę metų susiformuoja kolektyvas profesionalų sugebančių puikiai atlikti savo darbą. Tam kolektyvui turi vadovauti gabus verslininkas, puikiai suprantantis rinką, ir mokantis ne tik organizuoti gamybą bet ir pateikti save taip, kad visi aikčiotų iš susižavėjimo, ką ir daro žmonės nuvažiavę į parodas xD Na, o loki neatsakysiu, jam žmogui matomai sunki vaikystė buvo, loki sau toliau ,bet balsas tavo į dangų neina 8-)
Tai lyg ir visi turėtumėt būti patenkinti, atsiprašau jei kurį nors praleidau, smagu čia man su jumis googliniai guru xD

_________________
www.kalviodarbai.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Gal galit paaiskinti kas tas
StandartinėParašytas: 2013-03-31- 1:36 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-12-23- 16:10
Pranešimai: 508
Miestas: Kaunas

Gal galit paaiskinti kas tas peiliu zinovas tada yra ?

Kas del tu graviuru tai ten viskas tvarkoje ko cia uzsiparinot moteriske tai daro uz pinigus ir tai daro gerai ir tai daro taip kaip reik klijentui daro taip kokia yra paklausa.
Kelinta karta vis skaitau kad ant Lt tik ........ supranta apie peilius.
Na as tikrai nej velnio apie juos nesuprantu bet kaikam taip kalbeti bisky perdrasu manau.

o cia tai tikrai kazkas keisto
kam koks skirtumas kas ir kaip tai padaro visi vertina galutiny rezultata.
As savo peilius drau ysispaudes tarp koju ir su ziuze sukioju palej kiausus tai ka dabar visi turi vertin ERA peilius nes nie padaryti kaip akmens amziuje ysipaudus tarp kiausu ir su kinietiska bulgarke ?
Dar ydomu kaip zmogus gali vertinti kito darba kai stiliai skiriasi
Kaikas daro kaip matau daugiau stilizuotus piesinius tame piesinyje daugiau leidziama vietos polekiui o stai ant sautuveliu polekis bus nelabai suprastas ten jug realistinis daugiau (kiek as suprantu gink Dieve nepagalvokit kad esu zinovas)
Ir seip labai ydomu kodel cia pradejo vieni kitus ne spilkuot o tiesiog slyksciai zemint.
bliudai nepatinka vel kazkas na manau kad reiktu bisky ramiau


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2013-03-31- 2:01 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-01-28- 11:50
Pranešimai: 680
Miestas: Kaunas
Vienintelis dalykas kuris man nepatinka - ne kažkieno darbai, o periodiškas ir nesibaigiantis žandų pūtimas kiekviena pasitaikiusia proga, ar (dažniausiai) be pastarosios. Kaip minimum, nesolidu.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Kestutis ply rašė: Putiesi
StandartinėParašytas: 2013-03-31- 2:03 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-06- 13:51
Pranešimai: 1249
Miestas: Vilnius
Kestutis ply rašė:
Putiesi čia tik tu su Bozkurtu ir didžiuosius guru vaidinat, dėl to ir pakursčiau visą šį širšalą.

Širšalą čia pakurstei dėl to, kad abudu su Algirdu nesugebat laikyt liežuvio už dantų ir kišat savo įsivaizduojamą puikumą ten, kur jūsų vertinimo niekas nė naklausė.

Kestutis ply rašė:
jei man jūsų nuomonė neįdomi, tai kam puolat į atlapus, susiraskit tokį kuriam įdomūs jūsų išvedžiojimai,


Man visiškai vienodai šviečia kieno tau nuomonė įdomi, kieno ne.


Kestutis ply rašė:
ir mokantis ne tik organizuoti gamybą bet ir pateikti save taip, kad visi aikčiotų iš susižavėjimo, ką ir daro žmonės nuvažiavę į parodas xD


Na, žmonės į jas bent nuvažiuoja ir mato kuo ir kaip gyvuoja peilininkystė pasaulyje. O kur ir ką matai pats? XianXiau asortimentą maksimos indų skyriuje?

Kestutis ply rašė:
tai tada mano reikalas adekvačiai reaguoti


Adekvatumo sąvoka sunkiai rišasi su tuo, ką čia rašinėji.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Kestutis ply rašė: Kuo
StandartinėParašytas: 2013-03-31- 2:22 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-01-31- 23:18
Pranešimai: 3785
Šalis: LT
Miestas: Sostinė
Kestutis ply rašė:
Kuo užkliūva Tauragė? Ką man dabar į Vilnių kraustytis ir po pusmečio jau jaustis viršesniu už tuos kurie ,,kaime" liko?


Na neužkliuva ta tavo Tauragė, ten tiesiog stebima visų galų meisterių ir meninykų koncentracija :)
Niekas tau neliepia į Vilnių važiuot, žinai kaip sakoma: "žmogus visada gali išvažiuoti iš kaimo, bet kaimas iš žmogaus nevisada".


Kestutis ply rašė:
Tai lyg ir visi turėtumėt būti patenkinti, atsiprašau jei kurį nors praleidau, smagu čia man su jumis googliniai guru xD


O googliniai guru visada laukia kreivų tvordirbio peilių su kaziuko mugės lygio meistro graviūrom *2thumbs*

_________________
Русский военный корабль, иди ****!


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: ERA rašė: Gal galit
StandartinėParašytas: 2013-03-31- 2:22 
Atsijungęs
Peiliadirbys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2011-08-10- 21:51
Pranešimai: 1310
Miestas: Tauragė
ERA rašė:
Gal galit paaiskinti kas tas peiliu zinovas tada yra ?

Kas del tu graviuru tai ten viskas tvarkoje ko cia uzsiparinot moteriske tai daro uz pinigus ir tai daro gerai ir tai daro taip kaip reik klijentui daro taip kokia yra paklausa.
Kelinta karta vis skaitau kad ant Lt tik ........ supranta apie peilius.
Na as tikrai nej velnio apie juos nesuprantu bet kaikam taip kalbeti bisky perdrasu manau.

o cia tai tikrai kazkas keisto
kam koks skirtumas kas ir kaip tai padaro visi vertina galutiny rezultata.
As savo peilius drau ysispaudes tarp koju ir su ziuze sukioju palej kiausus tai ka dabar visi turi vertin ERA peilius nes nie padaryti kaip akmens amziuje ysipaudus tarp kiausu ir su kinietiska bulgarke ?
Dar ydomu kaip zmogus gali vertinti kito darba kai stiliai skiriasi
Kaikas daro kaip matau daugiau stilizuotus piesinius tame piesinyje daugiau leidziama vietos polekiui o stai ant sautuveliu polekis bus nelabai suprastas ten jug realistinis daugiau (kiek as suprantu gink Dieve nepagalvokit kad esu zinovas)
Ir seip labai ydomu kodel cia pradejo vieni kitus ne spilkuot o tiesiog slyksciai zemint.
bliudai nepatinka vel kazkas na manau kad reiktu bisky ramiau

Na paaiškisiu papunkčiui, kiek aš suprantu apie tai apie ką čia kalbama :)
Man asmeniškai apie peilius suprantantis žmogus yra tas kas supranta apie ką kalba. Jei žmogus turi patirties gamyboje, gamina peilius eilę metų, tai man visada smagu su juo apie tai pakalbėti ir pasimokyti. Jei žmogus naudojasi peiliu ko ne kiekvieną dieną ir sugeba papasakoti, ką jaučia tai darydamas, bei palyginti su kitų gamintojų peiliais, su skirtingais plienais, bei pasakyti kur peilio pliusai, o kur minusai, tai toks žmogus supranta apie peilio praktinį panaudojimą. Su tokiu žmogum malonu pabendrauti, ir gauti daug reikalingos informacijos. Jei žmogus daug metų graviruoja plieną, ir gali papasakoti, kaip šis darbas daromas, kokie niuansai girbant su skirtingom medžiagom irskirtingom technikom, tai jis supranta apie peilio puošybą ir apie tai su juo galima pakalbėti ir pasimokyti. jei žmogus kala damasko plieną, arba lieja bulatą, bei gamina iš jo peilius ir tai daro puikiai ir eilę metų, tai toks žmogus supranta apie geležtės kalimą ir su juo galima įdomiai pasišnekėti apie tai, bei paisemti patirties. Jei žmogus eilę metų kuria peiliams dizainą ir tai daro nepriekaištingai, bei jo darbai vertinami, tai apie peilio dizainą su juo tikrai galima pasikalbėti ir pasimokyti. Jei žmogus domisi peilininkystės istorija, žino daugybę gamintojų, važinėja po parodas ir žino naujausius peilių mados vėjus. Toks žmogus labai naudingas, darant verslą ir organizuojant serijinę gamybą, bei prekybą, apie tai su juo taipogi galima turiningai pakalbėti. Jei visa tai daro vienas žmogus, tai jis tikrai galėtų vadintis Guru.
Dėl graviūrų, tai tikrai viskas tvarkoj ir man atrodo pas abu apkalbėtus graverius ;-) Jei kažkas iš to gyvena, tai ir turi po parodas važinėti, ir darbus rodyti. O apie lygį geriau nekalbėkim, čia teisių nėra, kaip ir kaltų. Vienas daro tiek kiek jam už tai moka, kitas tiek kiek turi laiko, noro ir galimybių, dar kitas puikiai supranta kad tokios pasaulinio lygio parodos niekada nevilioja aukščiausios klasės meistrų, nes jiems nei reikia, nei yra kada, nei yra dėl ko ten važiuoti.
O dėl šlykštaus žeminimo, tai taip išeina, kad peiliai gali būti ir kičas ir kreivi ir kaimietiški, ir visokie kitokie kaip ir jų autorius, o jau bliūdai, tai ne? Kas kaip mato tas taip sako, o jei kalbam apie kultūrą ir geras manieras, tai jei jau klubo nariai čia sau viską leidžia, tai man mužikui visai dzin. Norit pakalbėti atvirai, tai prašom kalbėkim. Aš matau čia ir daugiau kreivų darbų, bet niekad nepradedu viešai kritikuoti to kas man nepatinka ir pirštais badyti. :) Tol kol manęs neužkabina :)

_________________
www.kalviodarbai.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2013-03-31- 2:36 
Atsijungęs
Peiliadirbys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2011-08-10- 21:51
Pranešimai: 1310
Miestas: Tauragė
Katinas rašė:
Širšalą čia pakurstei dėl to, kad abudu su Algirdu nesugebat laikyt liežuvio už dantų ir kišat savo įsivaizduojamą puikumą ten, kur jūsų vertinimo niekas nė naklausė.

Na ir kur gerbiamasis jau mes tą savo liežuvį paleidom konkrečiai prašom, nes susiturėjimas čia su tamsta labiau nesiriša :)


Katinas rašė:
Na, žmonės į jas bent nuvažiuoja ir mato kuo ir kaip gyvuoja peilininkystė pasaulyje. O kur ir ką matai pats? XianXiau asortimentą maksimos indų skyriuje?

Matai man toks peilininkystės pasaulis kokį tamsta suvokiat, neįdomus, man įdomus peiliadirbystės pasaulis, o maksima peilių negamina, maksima jais prekiauja. Tokios parodos taipogi skirtos ne tiek gamybai kiek prekybai :) O į kokias parodas aš nuvažiuoju ir ką esu matęs ir ko ne tai tikrai nepulsiu dabar girtis, jei tu jautiesi kietas, kad parodoj buvai, tai man nei šilta nei šalta, kad tik gerai pats jaustumeisi :)

_________________
www.kalviodarbai.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2013-03-31- 3:17 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-04-06- 13:51
Pranešimai: 1249
Miestas: Vilnius
Kestutis ply rašė:
Na ir kur gerbiamasis jau mes tą savo liežuvį paleidom konkrečiai prašom


http://knives.lt/node/7840?page=2#comment-34317

http://knives.lt/node/7840?page=2#comment-34326

Kestutis ply rašė:
O į kokias parodas aš nuvažiuoju ir ką esu matęs ir ko ne tai tikrai nepulsiu dabar girtis,


Teisingai, nepulk. Nes Kaziuko mugė ne paroda :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Vadinasi ant Lt guru nera IR
StandartinėParašytas: 2013-03-31- 3:31 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-12-23- 16:10
Pranešimai: 508
Miestas: Kaunas
Vadinasi ant Lt guru nera
IR NIEKAD NEBUS
Del kreivu peiliu
Manu nereiketu taip reguoti paciam vistik y gamintojo galva neylysi ir nesuzinosi ar toks buvo uzmanymas ar toks gavosi.Kas liecia del kaimietisko.Na kaimietiskas kazkodel asocijuojasi tau su kazkuo zemo lygio?
Gerai kad medzioklinis stilius dabar jau laikomas ala aukstuomene nors is tikruju nemanau.Kaimietiskas stilius irgi yra stilius ir yra tamtikras ir savitas.Gal as nesu zinovas (ne gal o istikruju) bet daugkur yra stilius kaimietiskas ir del to net priimtina tad manau reiketu ramiau priimti "kritika" nes tai buna ne kritika.
Tarkim del sidabro inchrustaciju kur buvo konstatuotas faktas del sujungimu.Bet nemanau kad tai buvo kritika as asmeniskai pagalvojau kad toks ir buvo uzmanimas stilizacija taciau kai paminejo kiti susimasciau o gal tai nepavyko
Na manau kad niekas sitame forume nesiruosia lauzyti streliu o ir paciam reiketu nesivadovauti taisykle
GERIAUSIA GINYBA -PUOLIMAS
Taip tai sunku bet jaigu sugebi prisijaukinti metala tai zmogu tikrai moki.
Nepagalvok kad pamokslauju as tik isakiau savo nuomone kuri galbut paciam ir nera ydomi ar svarbi bet tai jau yra blogai nes gyvenimas nera vaizdas is vienos varpines
Paziurek itu kampu ir gal matysi kitaip nera ko lauzyti geriau sulenkti
Turi sava peiliu gaminimo stiliu ir jie nera blizguciai jie butent ir turi ta toky KAIMISKA stiliu tai kur cia beda.
Sutik kad techno stilium niekaip nepavadinsi sutik kad nepavadinsi ir romantiniu stilium
Gal to zodzio kaimiskas nereik bijoti
VISKIS ,CAUNTRY MUZIKA ,CIGARAS ,SASLYKAS ,PALAPINE IR GERA KOMPANIJA DRAUGU
tai juk kaimiska bet uztat kaifas *thumb-up*
Taip kad nesinervink buk kaip kempine sugerk viska o neduok nieko
Geru darbu


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 150 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007