Visos kitos temos, nesusijusios su peiliais
Atsakymo rašymas

Na va dabar viskas aišku

2013-04-28- 20:26

Na va dabar viskas aišku :) Manau temos pavadinimą irgi reikėtu pakeisti ir neliktu jokių nesusipratimų ir klausimų :)

niekas simbolikos keisti

2013-04-28- 20:53

niekas simbolikos keisti nesiruosia. tik manau jei forumine tai ir forumieciai turetu dalivauti kad ir spalvos pasirinkime

kaip kalba buvo pasisukusi

2013-04-28- 21:13

kaip kalba buvo pasisukusi apie krepsius ir kuprines - dauguma pasirodo 'tactical' stiliuko megejai. taigi, labai abejoju ar kepure bus kokia 'pacansko' sukirpimo Nike 'furaske'...

Kepurė bus gera. Ir spalva

2013-04-28- 21:16

Kepurė bus gera. Ir spalva bus gera. ;)

Ugnius rašė: Tai jau ir taip

2013-04-28- 22:34

Ugnius rašė:Tai jau ir taip aišku, kad prieš faktą, vienintelis galimas pasirinkimas mums bus įsigyti arba ne :D


Visiškai teisingai. *taip*
Kadangi "foruminė" kepurė - tai mūsų bendruomenę reprezentuojantis daiktas, šio daikto išvaizda ir kokybė turi būti tokia, kad būtų patogu bei praktiška patiems nešioti, ir nebūtų gėda kitiems parodyti. ;)
Forume dalyvauja labai įvairaus amžiaus žmonės, su skirtingu estetiniu suvokimu, o be to ir nešioti kepures dalyviai ketina kas į mišką, kas po miestą, taigi visiems įtikti tikrai nepavyktų kiek viešai bediskutuotume.
Todėl asociacijos narių susirinkime buvo "gyvai" apsvarstyti keletas alternatyvių variantų ir priimtas sprendimas vieną iš jų patvirtinti.
Taigi ir "foruminė", ir "klubinė" kepurė bus to pačio modelio - skirsis tik ženklinimas.
Kai bus pilnai pagaminti pavyzdiniai modeliai - juos viešai parodysim.
O toliau jau kiekvienas pats sau nuspręs - įsigyti ar ne. :)

kai toki varianta siuliau del

2013-04-28- 22:41

kai toki varianta siuliau del foruminio peilio jis neizdege

Dieninis rašė: kai toki

2013-04-28- 22:47

Dieninis rašė:kai toki varianta siuliau del foruminio peilio jis neizdege


Nes "foruminė" kepurė kasmet nesikeis, o "foruminis" peilis - kasmet vis kitoks. ;)

_Vladas_ rašė: Kadangi

2013-04-28- 22:58

_Vladas_ rašė:Kadangi "foruminė" kepurė - tai mūsų bendruomenę reprezentuojantis daiktas, šio daikto išvaizda ir kokybė turi būti tokia, kad būtų patogu bei praktiška patiems nešioti, ir nebūtų gėda kitiems parodyti.
Forume dalyvauja labi įvairaus amžiaus žmonės, su skirtingu estetiniu suvokimu, o be to ir nešioti kepures dalyviai ketina kas į mišką, kas po miestą, taigi visiems įtikti tikrai nepavyktų kiek viešai bediskutuotume.
Todėl asociacijos narių susirinkime buvo "gyvai" apsvarstyti keletas alternatyvių variantų ir priimtas sprendimas vieną iš jų patvirtinti.

Zodi kepure pakeiskite zodziu peilis ir viskas. Su peiliu galima tik metalo saskaita suzaisti.(ne kiekvienas skirtuma pamatis) Istikruju toks budas sutaupitu nemazai laiko kuris buvo skirtas demogogijom. (kodel kepure nesikeis) :-/

Tamsta Dienini esat visiškai

2013-04-28- 23:10

Tamsta Dienini esat visiškai neteisus :) P.s. Kepurė gal ir keisis, bet ne kasmet, kaip foruminis peilis. :) Čia ne rūbų dizainerių forumas, ir mūsų pirmininkas ne Statkevičių Juozukas... :)

Sutinku gal ir klistu

2013-04-28- 23:13

Sutinku gal ir klistu (nemuskit) Tk visdelto su foruminiai peiliais ir kita atributika reiketu arba viesai tartis arba kaip su kepure pasielgta trumpai ir aiskiai. Manau vertetu prabalsuoti ar viska viesai svarstiti ar patiketi viska asociacijai. (as uz antra varianta)

Dieninis rašė: Zodi kepure

2013-04-28- 23:29

Dieninis rašė:Zodi kepure pakeiskite zodziu peilis ir viskas. Su peiliu galima tik metalo saskaita suzaisti.(ne kiekvienas skirtuma pamatis)


Krypstam nuo temos, bet "foruminių" peilio ir kepurės buvimo prasmė - skirtinga.
Jau vien dėl to, kad čia peilininkų forumas. O ne aprangos dizainerių, kaip taikliai pastebėjo kolega O.Benderis. :D
O tai, apie ką kalbi, būtų ne kasmet kintantis ir peilininkystės tendencijas bei forumo dalyvių požiūrį atspindintis, bet tiesiog tam tikro modelio reklaminis peiliukas su forumo logo. Gal kada padarysim ir tokį ;)

As apie tai kad su peiliu

2013-04-28- 23:53

As apie tai kad su peiliu galima buvo pasielgti kai sio atveju.asociaciją sprestu koks peilis bus siais ar kitais metais. Kiekvienais metais gali buti vis kitoks tik sprestu asociacija o forumieciai rinktusi tik metala.

Įdėmiai perskaityk temas apie

2013-04-29- 0:20

Įdėmiai perskaityk temas apie 2011-2013 m. "foruminius" peilius - jose vykusi diskusija akivaizdžiai parodo, jog forumiečių norai kasmet kinta. Nes kinta medžiagos ir technologijos, kinta dalyvių supratimas ir poreikiai.
Nei asociacija, nei tinklapio administracija iš anksto negali žinoti kokie jie bus pvz. kitąmet. O nuspręsti nežinant - būtų neprotinga. Švelniai tariant. ;)
Žodžiu, baigiam apie peilius. Ši tema apie kepures. *hi*

Kepurių prototipai pasiūti.

2013-05-15- 22:27

Kepurių prototipai pasiūti. Beliko išsiuvinėti ir nufotografavus padaryti viešą "foruminės kepurės" pristatymą. :)

Gal jau ir kaina zinoma?

2013-05-15- 22:34

Gal jau ir kaina zinoma?
Atsakymo rašymas