Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2026-10-10- 8:22

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 104 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 2013-09-28- 16:35 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

GAdas rašė:
loki rašė:
Kiek suku galvą į Neries pakrantės miano vamzdį, vis vien matau tik nutekėjusius pinigus. xD Nors dabar visokiausi "perfomansai" baisiai madingi. xD

Na vamzdis tai jau pinigų plovymo legenda :) O performansas dėl kurio daba bangos keliamos tai mano nuomone tikrai buvo teisingas, - parodys kiek iš tikro žodžio laisvės ant LT beliko...

Jeigu tamsta apie tuos glušus feministinius išsidirbinėjimus, tai mano nuomone, tokios laisvės geriau nebūtų. Čia kaip to "menininko" nuogu b... šokis apsisiautus trispalve.
Aij, prieš tai tos glušės prilygino Gedimino stulpus nacių simbolikai. xD
P.S.
Aš nei krikščionis nei musulmonas ir aplamai ne religingas, bet tokia šūduva panaši į biblijų ir koranų deginimus (kas yra irgi nemenki "perfomansai").

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Kitaip sakant tau cenzūra
StandartinėParašytas: 2013-09-28- 16:44 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Kitaip sakant tau cenzūra labai prie širdies.;) Na, kad jau paminėjai muslimus, tai aš už mahometo ir pan. karikatūras, - jei tai nepatinka europoje gyvenantiems muslimams tai lai mina į savo III a. supratimo šalis ir iš ten reiškia savo nepasitenkinimą degindami vėliavas. Tu feminisčių atveju nieko įžeidžiančio nematau, jos labai teisingai apibūdino esamą situaciją, kai seimo balvonai priima sau reikalingus sprendimus prisidengdami "katalikiška" samprata, o realiai visi tik žaidžia žmonių jausmais, kad neprarasti vietos prie lovio...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-09-28- 16:50 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Keptulis rašė:
Kiek žinau, bengos keliamos ne dėl pinigų sumos ir/ar meno vertės, o dėl to, kad "konkuruojančios" firmutės jų sumų negavo :)

Čia kaip su Kvinto skulptūrom :) Visas senamiestis nustatytas ir dar planauojama... O kodėl tik jo?

Na atsakymas, manau, akivaizdus - Kvintas sugeba parduoti savo skulptūras. O kodėl sugeba, sunku atsakyt... gal dėl to, kad geras pardavėjas, o gal dėl to, kad geras menininkas, o gal ir tas ir anas. Aišku viena, kad yra žmonės, kurie nuperka jo skulptūras. Asmeniškai man, Kvinto skulptūros patinka ir džiaugiuosi, kad jo skulptūros statomos, o ne naujos nuotekos.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-09-28- 16:52 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

GAdas rašė:
Kitaip sakant tau cenzūra labai prie širdies.;) Na, kad jau paminėjai muslimus, tai aš už mahometo ir pan. karikatūras, - jei tai nepatinka europoje gyvenantiems muslimams tai lai mina į savo III a. supratimo šalis ir iš ten reiškia savo nepasitenkinimą degindami vėliavas. Tu feminisčių atveju nieko įžeidžiančio nematau, jos labai teisingai apibūdino esamą situaciją, kai seimo balvonai priima sau reikalingus sprendimus prisidengdami "katalikiška" samprata, o realiai visi tik žaidžia žmonių jausmais, kad neprarasti vietos prie lovio...

Na, matai, nukrypstant nuo temos, tai yra kažkam šventas dalykas. Man - Lietuvos vėliava, himnas.... jei kažkas iš to tyčiojasi ir pristato tai kaip "meną", tai jau persiprašau. Aš suvokiu, kad muslimams Koranas yra šventas dalykas, ir tos ribos neperžengiu, nes , kaip sakoma:" elkis su kitais taip, kaip nori, kad su tavim elgtųsi"...
Nes ta "meno" riba, labai plona, kažkas gali pradėt "daryt meną", prisidengdamas žodžio laisve ir t.t., kad ir su tavo šeimos šventenybėm ir t.t.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: GAdui. Tas antifašistines
StandartinėParašytas: 2013-09-28- 16:54 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

GAdui.

Tas antifašistines bobas išvis į rusyną reikia išvaryti. Kas ten pas jas per menas pamatysi panagrinėjęs jų kūrinius. Tada durnyno ligoniai sveikais pasirodys.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-09-28- 16:54 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Vincukas rašė:
Keptulis rašė:
Kiek žinau, bengos keliamos ne dėl pinigų sumos ir/ar meno vertės, o dėl to, kad "konkuruojančios" firmutės jų sumų negavo :)

Čia kaip su Kvinto skulptūrom :) Visas senamiestis nustatytas ir dar planauojama... O kodėl tik jo?

Na atsakymas, manau, akivaizdus - Kvintas sugeba parduoti savo skulptūras. O kodėl sugeba, sunku atsakyt... gal dėl to, kad geras pardavėjas, o gal dėl to, kad geras menininkas, o gal ir tas ir anas. Aišku viena, kad yra žmonės, kurie nuperka jo skulptūras. Asmeniškai man, Kvinto skulptūros patinka ir džiaugiuosi, kad jo skulptūros statomos, o ne naujos nuotekos.

Klausimas retorinis - ar jis GERIAUSIAS Lietuvos skulptorius? Lygiai kaip kažkas sugebėjo "parduoti" vamzdį prie Neries...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: +1 Keptuliui
StandartinėParašytas: 2013-09-28- 16:56 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

+1 Keptuliui

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Silkinas rašė: GAdui. Tas
StandartinėParašytas: 2013-09-28- 17:14 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Silkinas rašė:
GAdui.

Tas antifašistines bobas išvis į rusyną reikia išvaryti. Kas ten pas jas per menas pamatysi panagrinėjęs jų kūrinius. Tada durnyno ligoniai sveikais pasirodys.
i

Matai Silkinai, tada nafig deklaruoti tą mūsų nepriklausomybę jei taip pas putkos rosija traukia? Man tai yra kalėjimas... CCCP laikais menininkus ir literatus labai mėgo kišti į psichdispancerius, nes jie nedarė to, ką valdžia nurodė, - ar jie buvo ligoniai? Jei atrodo, kad jos iš kažko tyčiojosi, tai kodėl nekelia bangų koks kunigėlis, kad tėve mūsų yra perdirbtas kaip alaus mėgėjų malda? Labai daug tokių pavyzdžių kai specialiai sukeliamas ažiotažas dėl to, kad kažkas nepatiko valdančiųjų planui, nes laisvus žmones valdyti neišeina, - su jais tartis reikia, o tai laaabai nepatinka tiem, kurie dedasi šios šalies ar pasaulio viešpačiais. Liūdna...
P.S. manau, kad jei CCCP laikais būčiau tokio amžiaus kaip dabar, dienas leisčiau pas baltas meškas pagal TSRS BK 58 str.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-09-28- 17:18 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Gadui
Aš ne valdžios žmogus, bet tyčiojimasis iš valstybės ir jos simbolių mane piktina. Viskam turi būti ribos. Ką pasakytum, jei koks gyvūnėlių mėgėjas imtų drožti ožką kur skvere prie vaikų žaidimo aikštelės, užsikabinęs etiketę su užrašu, kad tai "performansas". O tu su vaiku šalia būtum. Norėtum neriboti "kūrybinės laisvės" ? Nemanau.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-09-28- 17:39 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Silkinas rašė:
Gadui
Aš ne valdžios žmogus, bet tyčiojimasis iš valstybės ir jos simbolių mane piktina. Viskam turi būti ribos. Ką pasakytum, jei koks gyvūnėlių mėgėjas imtų drožti ožką kur skvere prie vaikų žaidimo aikštelės, užsikabinęs etiketę su užrašu, kad tai "performansas". O tu su vaiku šalia būtum. Norėtum neriboti "kūrybinės laisvės" ? Nemanau.

Na matai, tą tavo pavyzdį galėčiau priskirti argumentavimo klaidom, nes zoofilija yra iškrypimas todėl tai bet kokiu atveju yra įstatymo pažeidimas; feminizmas ir lytinis identitetas nėra iškrypimas, todėl jos turi visas teises reikšti savo nuomonę. Tai reikia skirti. Sex pistols savo laiku sukūrė dainą apie Anglijos karalienę ir kad ir kaip tai nepatiko UK valdžiai, tai tebuvo protestas/performansas su kuriuo ji susitaikė ir tai parodė tos visuomenės branduma. Tolerancija yra tada, kai naudojiesi paslaugomis to, kuris tau asmeniskai nepatinka bet tu supranti, kad jis turi tas pačias teisės kaip ir tu.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Keptulis rašė: Klausimas
StandartinėParašytas: 2013-09-28- 17:40 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Keptulis rašė:
Klausimas retorinis - ar jis GERIAUSIAS Lietuvos skulptorius? Lygiai kaip kažkas sugebėjo "parduoti" vamzdį prie Neries...

Nemanau, kad lygiai, nes, kiek suprantu, "vamzdžio pardavimas" buvo vienkartinis performansas, pasinaudojant palankiomis "pirkimo" aplinkybėmis...
Na, o geriausio skulptoriaus rinkimai, manau, yra beprasmiški, todėl sutinku, kad tai retorinis reikalas.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-09-28- 17:44 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Vincukas rašė:
Keptulis rašė:

Nemanau, kad lygiai, nes, kiek suprantu, "vamzdžio pardavimas" buvo vienkartinis performansas, pasinaudojant palankiomis "pirkimo" aplinkybėmis...
Na, o geriausio skulptoriaus rinkimai, manau, yra beprasmiški, todėl sutinku, kad tai retorinis reikalas.

+1

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-09-28- 17:48 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

GAdas rašė:
Silkinas rašė:
GAdui.

i

Matai Silkinai, tada nafig deklaruoti tą mūsų nepriklausomybę jei taip pas putkos rosija traukia? Man tai yra kalėjimas... CCCP laikais menininkus ir literatus labai mėgo kišti į psichdispancerius, nes jie nedarė to, ką valdžia nurodė, - ar jie buvo ligoniai? Jei atrodo, kad jos iš kažko tyčiojosi, tai kodėl nekelia bangų koks kunigėlis, kad tėve mūsų yra perdirbtas kaip alaus mėgėjų malda? Labai daug tokių pavyzdžių kai specialiai sukeliamas ažiotažas dėl to, kad kažkas nepatiko valdančiųjų planui, nes laisvus žmones valdyti neišeina, - su jais tartis reikia, o tai laaabai nepatinka tiem, kurie dedasi šios šalies ar pasaulio viešpačiais. Liūdna...
P.S. manau, kad jei CCCP laikais būčiau tokio amžiaus kaip dabar, dienas leisčiau pas baltas meškas pagal TSRS BK 58 str.

Kunigėliai nekelia, nes krikščionybė yra pakankamai nusilpus... pamatytum kas būtų, jei kas, kokias korano šūras perdirbtų... Beje, taip vadinamą ažiotažą, sukėlė tautininkai, kurie, kiek pamenu, yra tooooli nuo valdančiojo elito bei jų plano. O "performance" dalyvavo ir jam labai pritaria, kad ir draugas Bielskis, kuris yra socdemų narys ir premjero patarėjas... taip pat draugė Vėsaitė, kuri, kaip žinote, taip pat yra valdančiųjų gretose.. Sakyčiau, būtent valdančiųjų planas yra menkinti tautinrs vertybes. Taip kad, manau, kažką tamsta iš esmės sumaišėte.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-09-28- 17:52 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

GAdas rašė:
Silkinas rašė:
Gadui

Na matai, tą tavo pavyzdį galėčiau priskirti argumentavimo klaidom, nes zoofilija yra iškrypimas todėl tai bet kokiu atveju yra įstatymo pažeidimas; feminizmas ir lytinis identitetas nėra iškrypimas, todėl jos turi visas teises reikšti savo nuomonę. Tai reikia skirti. Sex pistols savo laiku sukūrė dainą apie Anglijos karalienę ir kad ir kaip tai nepatiko UK valdžiai, tai tebuvo protestas/performansas su kuriuo ji susitaikė ir tai parodė tos visuomenės branduma. Tolerancija yra tada, kai naudojiesi paslaugomis to, kuris tau asmeniskai nepatinka bet tu supranti, kad jis turi tas pačias teisės kaip ir tu.

Kad mūsų laikais iškrypimus pradėta laikyti gyvenimo norma. Susirinko komisija kurios daugumą sudarė nuokrypos ir nusprendė, kad tai jau neliga. Blogiausia tai, kad mažumos nuomonė primetama daugumai, kaip gyvenimo pagrindas ir nedrįsk kritikuoti, tame tarpe ir taip vadinamą"meną"
Valdžią kritikuoti galima ir reikia, bet nevisos formos tinka.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-09-28- 17:59 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Vėsaitė mano tėvo grupioke ir kaip mano tėvukas išsireiškė, - ji gera inžinierė, bet šūdina valdininkė... Bielskio nevertinu kaip akademiko, bet jo požiūris į visą LT vykstantį marazma sutampa su mano. Kadangi žinau, ką kai kuriem mokslo žmonėms teko padaryti, kad gautų paramą mokslo vystymui, tai man visai px kas kokiai partijai priklauso. Vienas iš šviesiausių KMU protų turėjo įstoti į prastos reputacijos partiją, kad mano univieras galėtų pasistatyti biblioteką ir užbaigti kitus projektus, kurie dabar gelbėja LT žmonių gyvybes...

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 104 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007