Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2026-10-09- 21:31

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 724 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 49  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 2013-11-10- 12:20 
Atsijungęs

A4 rašė:
Draiveris duoda tiek sroves, kiek duoda. Jei draiveris duoda pvz. 1A, tai nuo to, kad idesi dioda, kuris paveza 3A, draiveris neprades leisti daugiau sroves.
Kadangi abieju paminetu diodu kainos nedideles, verta deti galingesni - jis dirbs svelniu rezimu, nekais, plius jo spalvine temperatura zemesne, sviesa bus malonesne akiai.

Kadangi abieju diodu darbines itampos panasios, tai veikimo laikas visais atvejais bus panasus, nes draiveriui nera skirtumo, i kokios markes dioda pumpuoti srove. Su galingesniu diodu batareika temps gal vos vos ilgiau, bet labai nezymiai, nes prie vienodu sroviu galingesnio diodo darbine itampa bus gal per 0.1V (t.y. apie 3%) mazesne.

Aciu! Galvojau, kad viskas atvirksciai :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-11-10- 12:51 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Pagal deklaruojamus liumenus, panašu, kad ~1A. Foto lyg ir matosi, kad galėtų liest ledo kontaktą refletorius. Pabandyk be reflektoriaus sujungt ir pažiūrėt ar veikia.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: ArunasR rašė: Pagal
StandartinėParašytas: 2013-11-10- 13:28 
Atsijungęs

ArunasR rašė:
Pagal deklaruojamus liumenus, panašu, kad ~1A. Foto lyg ir matosi, kad galėtų liest ledo kontaktą refletorius. Pabandyk be reflektoriaus sujungt ir pažiūrėt ar veikia.

Veikia ir be reflektoriaus. Problema, kad daznokai "uztemsta".. Nezinau kaip paaiskinti. Matosi, kad led vos-vos ziba, biski paspaudus ir atleidus vel veikia. Prasidejo pries keleta dienu, ir labai nervuoja. Nepatinka, kai eini tamsoje ir dingsta sviesa, nors ir trumpam.. Ir tas vyksta pastoviai

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Kazkada seniai man buvo
StandartinėParašytas: 2013-11-10- 17:35 
Atsijungęs

Kazkada seniai man buvo panasi situacija su Fenix PD30. Problema buvo tame, kad zibintuvelio galvos sriegis ir gumytes buvo suteptos kazkokiu tepalu, kuris nelabai laidus elektrai, o su laiku jis uzsiterse, sutirstejo. Svariai nuvalius sriegi ir sutepus silikonu vien tik gumytes, situacija susitvarke.

Pas tave irgi maitinimo srove perduodama per sriegi. Pabandyk nuvalyti, jei problema tame - gal pades.

Taip pat rekomenduociau pasimatuoti itampa ant LED kontaktu, prie kuriu laidukai prilituoti, kai LED'as vos rusens. Bent jau tiksliai suzinosi, ar tikrai LED'as kaltas.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-11-10- 23:15 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Prieš dedant galingesnį led'ą vistiek pirma reiktų išsiaiškint koks ten "draiveris" stovi :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-11-12- 18:14 
Atsijungęs

A4 rašė:
Kazkada seniai man buvo panasi situacija su Fenix PD30. Problema buvo tame, kad zibintuvelio galvos sriegis ir gumytes buvo suteptos kazkokiu tepalu, kuris nelabai laidus elektrai, o su laiku jis uzsiterse, sutirstejo. Svariai nuvalius sriegi ir sutepus silikonu vien tik gumytes, situacija susitvarke.

Pas tave irgi maitinimo srove perduodama per sriegi. Pabandyk nuvalyti, jei problema tame - gal pades.

Taip pat rekomenduociau pasimatuoti itampa ant LED kontaktu, prie kuriu laidukai prilituoti, kai LED'as vos rusens. Bent jau tiksliai suzinosi, ar tikrai LED'as kaltas.

Aplamai uzgeso.. Itampa pamatavau. Ateina.
Pradejau krapstyt - LED nuo ploksteles atsiklijavo :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-11-12- 18:14 
Atsijungęs

Katinas rašė:
Prieš dedant galingesnį led'ą vistiek pirma reiktų išsiaiškint koks ten "draiveris" stovi :)

o kaip tai padaryti?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-11-12- 21:49 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Pamatuot kiek įtampos ateina. Nors tas matavimas, tai tik kad žinotum ar teoriškai žymus skirtumas liumenų bus dedant xm-l2 vietoj xp-g2.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Vietoj reflektoriaus ir
StandartinėParašytas: 2013-11-17- 22:24 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Vietoj reflektoriaus ir stiklo įdėjau kolimatorių. Neskirtas xp-g2 ledui, bet rezultatas neblogas - hotspot kiek ryškesnis, mažiau floodo.
Paveikslėlis

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Šiandien atvažiavo flood
StandartinėParašytas: 2013-11-23- 0:08 
Atsijungęs
LPA narys
Vartotojo avataras

Šiandien atvažiavo flood ciklopas zebralight H602w http://www.zebralight.com/H602w-18650-X ... p_115.html
Išbandžiau - kažkas tokio :-) 5m spinduliu viskas kaip saulėtą dieną :-)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Linuks rašė: Šiandien
StandartinėParašytas: 2013-11-23- 0:56 
Atsijungęs
Pirmininkas
Vartotojo avataras

Šalis: Lietuva
Linuks rašė:
Šiandien atvažiavo flood ciklopas zebralight H602w

Šį "zebriuką" irgi esu nusižiūrėjęs *thumb*, tik kad mano senasis UF-H2 vis niekaip "nenusibaigia"... :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-11-23- 2:44 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

_Vladas_ rašė:
Linuks rašė:

Šį "zebriuką" irgi esu nusižiūrėjęs *thumb*, tik kad mano senasis UF-H2 vis niekaip "nenusibaigia"... :D

Vladai, kai sugalvosi siųstis prisimink ir mane.;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-11-23- 8:39 
Atsijungęs
LPA narys
Vartotojo avataras

GAdas rašė:
_Vladas_ rašė:
Linuks rašė:

Vladai, kai sugalvosi siųstis prisimink ir mane.;)

Mano uf-h2 irgi dar gyvas :-) (vistik neblogą kopiją padarė kitaicai :-) ) bet įsijungus zebralight pasijunta kad vistik tai tik kopija... Nekalbu apie šviesos intensyvumą, tiesiog zebralight šviečia žymiai plačiau - neapšviestą plotą matai tik specialiai žvairuodamas :-) Antra, h602 kiek kitokios konstrukcijos reflektorius. Čia nebeliko lešių, tiesiog diodas sėdi reflektoriuje padengtu florescuojančia medžiaga, ir uždengtas lygiu stikliuku. Rezultate - šviesa labai vienoda, kraštai lygųs, ir svarbiausia matai po kojom neapsišviesdamas sau nosies :-) patikėkit, tai tikrai nervino pas uf :-) Išjungus šviesą reflektorius ilgokai švyti žaliai :-)
Koperuotis siuntimui nėra jokios prasmės, siuntimas nemokamas. Be to zebralight šviestuvus pradėjo pokuoti į kuklias dėželes, įkištas į kuklų maišelį su užrašu "gift 20usd" , todėl siunčiantis vieną nemažai šansų kad siunta neužklius muitinėje :-) bent man neužkliuvo :-)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Linai, ten keli modeliai
StandartinėParašytas: 2013-11-23- 9:33 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Šalis: LT
Linai, ten keli modeliai 600-tiniai su skirtingom raidėm ir už tą pačią kainą.
Katrą imt?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-11-23- 9:47 
Atsijungęs
LPA narys
Vartotojo avataras

O kokio tau reikia? Yra kurie duoda spindulį, kiti uždengti matiniu stiklu, tai spindulys bus gerokai švelnesnis, ir žymiai šviesiau aplinkui (floody), ir toks kuris duoda vienodą šviesą visam plote ( flood)
Paskui dar tie patys modeliai su w raidele - švies ne šaltai o nautraliai, kiek arčiau dienos šviesos.
Aš ėmiau H600w - neautralios spalvos flood.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 724 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 49  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007