Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2026-10-10- 13:49

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 396 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Susikalbame mes normaliai.
StandartinėParašytas: 2013-12-16- 22:13 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Susikalbame mes normaliai. Visoje diskusijos eigoje norėjau pasakyti tai, kad kas šiandien atrodo nesąmonė, antimoksliška, antgamtiška ryt bus labai realu. Kaip Ž.Verno fantazijos apie povandeninį laivą. Tai kas šiandien vadinama ekstrasensu, ryt bus įprasta praktika kiekvienam (minčių skaitymo užuomazgos jau vyksta). Niekas nesėdi vietoje. Gaunasi taip, kad tu atsiduri dabar situacijoje, kaip tie inkvizitoriai kankinantys Galilėjų. Jie įrodinėjo to meto tiesas. Padaryk mūsų diskusijos tekstų kopiją ir po daugelio metų pamatysi, koks buvai konservatorius. Aš to jau nesulauksiu.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: swerfot rašė: Rezultatas
StandartinėParašytas: 2013-12-16- 22:19 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

swerfot rašė:
Rezultatas toks, kad nei mane kažko naujo išmokė, nei aš kažko išmokiau jį... O gaila.

Paskaityk šią svetainę:
http://www.energyfromthevacuum.com/
Tavo dabartine pasaulėžiūra tai atrodys šarlatanizmu. Pastudijuok N.Teslos gyvenimą ir darbus. Išmoksi šį tą nauja.
Aš asmeniškai išbandžiau vieną Bedini technologiją. Tiksliau naudojuosi jo sukurtu prietaisu. Ir galiu pasakyti, kad tas "šarlatanizmas" veikia *2thumbs* Deja neturiu pakankamai lėšų įsigyti daugiau jo gaminių.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-12-16- 22:32 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Šalis: Lietuva
Silkinas rašė:
swerfot rašė:
Rezultatas toks, kad nei mane kažko naujo išmokė, nei aš kažko išmokiau jį... O gaila.

Paskaityk šią svetainę:
Tavo dabartine pasaulėžiūra tai atrodys šarlatanizmu. Pastudijuok N.Teslos gyvenimą ir darbus. Išmoksi šį tą nauja.
Aš asmeniškai išbandžiau vieną Bedini technologiją. Tiksliau naudojuosi jo sukurtu prietaisu. Ir galiu pasakyti, kad tas "šarlatanizmas" veikia *2thumbs* Deja neturiu pakankamai lėšų įsigyti daugiau jo gaminių.

Matai, studijuot galima daug ką. Bet reikia atsirinkti kuo tikėti. Nes jei tikėsi viskuo, ką perskaitai, tai greitai tavo pasaulis bus pilnas aiškiaregių, vaiduoklių, ateivių, bildukų ir visokių kitokių pokemonų.
O galų gale pradėsi taupyt pinigus ir aukot juos kosminiam laivui, kuris tave skraidins į Urantijos rojų.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-12-16- 22:35 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Pasakysiu aš tau dar vieną, tikiuosi jau paskutinį kartą: apie energiją vakuume žinau, bet niekaip nesuprantu kas tau čia tokio mistiško ir dvasiško atrodo. Nes man tai čia kvantinė fizika.

O kalbant apie pigią ir beveik neribotą energiją, tai geriau jau tu pasidomėtum šituo dalyku, gerokai rimtesnis ir dar labai šviežias (idėja sena, bet įgyvendinti pavyko tik visai nesenai): http://www.extremetech.com/extreme/1716 ... -5-million

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-12-16- 22:39 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Ir vėl tu iš pradžių :) Tiek jau to manyk, kad nesupratom vienas kito :)
Beje tavo pateikta nuoroda seniai nebenaujiena.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-12-16- 22:45 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Silkinas rašė:
Ir vėl tu iš pradžių :) Tiek jau to manyk, kad nesupratom vienas kito :)
Beje tavo pateikta nuoroda seniai nebenaujiena.

Na, kad tu manęs nesupranti, tai faktas. Kad aš tavęs nesuprantu kas antroj žinutėj, tai irgi 100% esu tikras.
Beje, tai kaip suprantu už elektrą tu jau nebemoki?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-12-17- 11:29 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

swerfot rašė:
Silkinas rašė:
swerfot rašė:

Paskaityk šią svetainę:

Matai, studijuot galima daug ką. Bet reikia atsirinkti kuo tikėti. Nes jei tikėsi viskuo, ką perskaitai, tai greitai tavo pasaulis bus pilnas aiškiaregių, vaiduoklių, ateivių, bildukų ir visokių kitokių pokemonų.
O galų gale pradėsi taupyt pinigus ir aukot juos kosminiam laivui, kuris tave skraidins į Urantijos rojų.

+1 ;) Kažkaip liūdna pasidarė, kad iš pažiūros normalus žmogus (Silkinas) tiki tokiomis nesamonėmis, kurios skirtos tik generuoti pinigus iš reklamos (pay per click) tiems saitams. Tokie pseudomokslo portalai paima dalelytę kvantinės mechanikos teorijos, ir pateikia kaip įgyvendinamą macro pasaulyje dalyką (plačiąja prasme nieko gi nėra neįmanomo, nors ir po 10000000 metų). Tas tavo nurodytas saitas būtent toks ir yra, ir su realybe nė kiek nesisieja (geras bizniukas visgi, suki filmukus ir pardavinėji DVD, vietoj to, kad pats gamintum tuos neveikiančius prietaisus; ir jei klientas pateiks skundą visada galėsi nusiplauti rankas, kad jis kažką ne taip filme suprato).;)

Nieko nėra nemokamo, net sūrio pelėkautuose, ir tai remiasi būtent fizika ir matematika. Netgi tavo paminėta kvantinio lauko vakuumo energija (Heisenbergo principas) remiasi fizikos dėsniais, kurie yra pamatuojami ir apskaičiuojami, skirtingai nuo tokių šūdportalių kaip www.energyfromthevacuum.com/ ar http://www.memoryw.com/ pateikiamos informacijos. Paprastas klausimas - kodėl šitie 'lnemokamos energijos išradėjai' jau beveik šimtą apie tai skalambyja, bet nėra pateikto nė vieno veikiančio daikto, gaminančio tą 'nemokamą energiją"? Kodėl amžino variklio niekas neparodė? Gi daug rėkavusių yra, kad jau išrado, tik masonai su korporacijomis slepia tai nuo visuomenės, - kaip galvoje turi kruštis kralikai, kad tuo patikėtum?:)

"The existence of vacuum energy is also sometimes used as theoretical justification for the possibility of free-energy machines. It has been argued that due to the broken symmetry (in QED), free energy does not violate conservation of energy, since the laws of thermodynamics only apply to equilibrium systems. However, consensus amongst physicists is that this is incorrect and that vacuum energy cannot be harnessed to generate free energy."

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: swerfot rašė: Matai,
StandartinėParašytas: 2013-12-17- 11:30 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

swerfot rašė:

Pagal šią diskusiją atrodo, kad ta riba jau peržengta ir fondas jau kaupiamas ;) :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-12-17- 17:11 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

swerfot rašė:

Elektrą perku, tik naujų baterijų telefonui jau nebe.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-12-17- 17:18 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Silkinas rašė:
swerfot rašė:

Tai pas tave mobilus dabar maitinamas grynai iš vakuumo, bet jokios baterijos? :-)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: GAdas rašė: Paprastas
StandartinėParašytas: 2013-12-17- 17:19 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

GAdas rašė:
Paprastas klausimas - kodėl šitie 'lnemokamos energijos išradėjai' jau beveik šimtą apie tai skalambyja, bet nėra pateikto nė vieno veikiančio daikto, gaminančio tą 'nemokamą energiją"? Kodėl amžino variklio niekas neparodė? Gi daug rėkavusių yra, kad jau išrado, tik masonai su korporacijomis slepia tai nuo visuomenės, - kaip galvoje turi kruštis kralikai, kad tuo patikėtum?:)

Nemokamos energijos technika jau yra. O dėl jos nemažai išradėjų sėkmingai buvo išnaikinta, nes tai pažeistų nusistovėjusią tvarką kurią diktuoja naftininkai.
Džiaugiuosi, kad esu nors iš pažiūros normalus. Kaip ir rašiau, išbandžiau vieną iš tų"šūdportalių" reklamuojamą gaminį ir įsitikinau, kad veikia. Rašau tai, ką pats matau.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Silkinas rašė: Nemokamos
StandartinėParašytas: 2013-12-17- 17:24 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Silkinas rašė:
Nemokamos energijos technika jau yra. O dėl jos nemažai išradėjų sėkmingai buvo išnaikinta, nes tai pažeistų nusistovėjusią tvarką kurią diktuoja naftininkai.

O taip taip, dabar jau sąmokslo teorijos — žinok buvau 100% tikras, kad greitai iki to ir prieisi :-) Kaip banaliai nuspėjama...

Silkinas rašė:
Džiaugiuosi, kad esu nors iš pažiūros normalus. Kaip ir rašiau, išbandžiau vieną iš tų"šūdportalių" reklamuojamą gaminį ir įsitikinau, kad veikia. Rašau tai, ką pats matau.

Ar parodysi man kaip tavo telefonas veikia be baterijų vien tik ant to vakuuminės energijos aparačiuko? :-) Juk kaimynai esam, užeičiau kada, gal tada ir rimčiau pradėčiau žiūrėt į tavo žodžius kai pamatyčiau savo akim :-)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-12-17- 17:24 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

swerfot rašė:
Silkinas rašė:
swerfot rašė:

Tai pas tave mobilus dabar maitinamas grynai iš vakuumo, bet jokios baterijos? :-)

Bedini sukurtas variklis gauna dalį energijos iš vakuumo. Akumuliatorius užkraunamas radiantine energija. Kaip šalutinis šio proceso poveikis yra tai, kad panaikinama akumuliatoriaus sulfatacija. Šį prietaisą ir pirkau. Rezultatas buvo tai, kad atnaujinau jau išmestus remontininkų telefono akumuliatorius nuo nulinės talpos iki pilnos talpos. Tai realiai veikia.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: swerfot rašė: Ar parodysi
StandartinėParašytas: 2013-12-17- 17:26 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

swerfot rašė:
Ar parodysi man kaip tavo telefonas veikia be baterijų vien tik ant to vakuuminės energijos aparačiuko? :-) Juk kaimynai esam, užeičiau kada, gal tada ir rimčiau pradėčiau žiūrėt į tavo žodžius kai pamatyčiau savo akim :-)

Tai apie ką rašiau postu ankščiau galiu parodyti. Užeik.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: swerfot rašė: O taip taip,
StandartinėParašytas: 2013-12-17- 17:34 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

swerfot rašė:

O taip taip, dabar jau sąmokslo teorijos — žinok buvau 100% tikras, kad greitai iki to ir prieisi :-) Kaip banaliai nuspėjama...

Gerai, kad nuspėji viską. Pasidomėk kodėl iš savo šalies pabėgo tokios technikos kūrėjas gruzinas Kapanadzė. Iki šiol slapstosi.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 396 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007