Visos kitos temos, nesusijusios su peiliais
Atsakymo rašymas

Re: Gurmanams

2016-12-12- 22:00

Lūžusio peilio šonkauliukai. :)
BBQ padažas, česnakų granulės, spanguolės, aliejus, druska juodieji pipirai.
P.S. Šiūmetuko šerniuko šonkauliukai.
Prikabinti failai
IMG_6111.JPG
Paskutinį kartą redagavo pyfpafz 2016-12-12- 23:23. Iš viso redaguota 1 kartą.

Re: Gurmanams

2016-12-12- 22:14

Emm, o toksai suvalkietiškas klausimas... O ar geras buvo peilis ir jei geras, kas planuojama daryti su geležte ?

Re: Gurmanams

2016-12-12- 22:18

pyfpafz rašė:Lūžusio peilio šonkauliukai. :)

Negi peiliu kapojai, taigi turi kapoklę? :/

Re: Gurmanams

2016-12-12- 22:46

mahelad rašė:Emm, o toksai suvalkietiškas klausimas... O ar geras buvo peilis ir jei geras, kas planuojama daryti su geležte ?


Villeroy & Boch už maximos ar tai rimi lipdukus.
Toliau naudosiu šonkaulių kapojimui kol ko gudriau nesugalvosiu. :)
Pas mane virtuvėje yra keli peiliai kurie skirti darbams atlikti kurie šeip peiliams nepriklauso t.y. kapoti va taip šonkauliams, atidarinėti sloinikams užkišant peilį po dangteliu ir pan... Kam klausi? :/


_Vladas_ rašė:
pyfpafz rašė:Lūžusio peilio šonkauliukai. :)

Negi peiliu kapojai, taigi turi kapoklę? :/


Nebeturiu, buhag nukarosino. Gal turi dar vieną fiskarsą?
Ne peiliu kapojau, o peilį padėjus ant šonkaulių ir per pentį plaktuku daužiau. :)
Reikėjo ne plaktuku o kokiu pagaliu geriau daužyt per pentį.

Re: Gurmanams

2016-12-12- 22:53

pyfpafz rašė:Ne peiliu kapojau, o peilį padėjus ant šonkaulių ir per pentį plaktuku daužiau. :)
.

sarmatos iskrypeli turek

Re: Gurmanams

2016-12-12- 23:08

pyfpafz rašė:Kam klausi? :/

Na... Galvojau, jei tenais koksai sandvikas ar anglinis, ir tamsta nenori terliotis su naujo peilio gamybą, priėję kainos konsensusą galėtume susitarti dėl pliauskos pardavimo ...

Re: Gurmanams

2016-12-12- 23:14

mahelad rašė:
pyfpafz rašė:Kam klausi? :/

Na... Galvojau, jei tenais koksai sandvikas ar anglinis, ir tamsta nenori terliotis su naujo peilio gamybą, priėję kainos konsensusą galėtume susitarti dėl pliauskos pardavimo ...


X45CR15MOV

Banginis rašė:
pyfpafz rašė:Ne peiliu kapojau, o peilį padėjus ant šonkaulių ir per pentį plaktuku daužiau. :)
.

sarmatos iskrypeli turek


Pas mane virtuvėje yra 3 rūšių peiliai:
1. Išskirtiniai - su jais pjaustoma tik ant lentutės, nededama į kriauklę, o nuplovus pakabinama ant magnetuko. tai TRC gamintas rinkinukas iš AEB-L.
2. Eiliniai - tie kurias pjausto tie kuriems nelabai pasitikiu. Peiliai guli stalčiuje kaideksiniuose dėkluose. Voktorininsai, Rapala fileinikas.
3. Pasmerktieji - tie kurie atlieka ne peiliams skirtus darbus.

Iš "solingenų" išgyvenę tik du mažiasnieji, didesnieji jau sulaužyti.

Paskutinį kartą redagavo pyfpafz 2016-12-12- 23:31. Iš viso redaguota 2 kartus.

Re: Gurmanams

2016-12-12- 23:24

pyfpafz rašė:Nebeturiu, buhag nukarosino. Gal turi dar vieną fiskarsą?

Žanoje dabar yra su gera nuolaida ir geros kokybės Tramontina.

Re: Gurmanams

2016-12-12- 23:32

_Vladas_ rašė:
pyfpafz rašė:Nebeturiu, buhag nukarosino. Gal turi dar vieną fiskarsą?

Žanoje dabar yra su gera nuolaida ir geros kokybės Tramontina.


Dėkuj. :liuks2:

Re: Gurmanams

2016-12-12- 23:33

Minkštokas X45CR15MOV. Peilis neatpirks medžiagų. Labiau apsimoka paimti gerą tramontiną ir padaryti jai naują rankeną.

Re: Gurmanams

2016-12-13- 8:42

šeštadienį gariunkei primedžiojau dovanų tramontinu pigiai dar ir pasiderėjau .

Re: Gurmanams

2017-10-11- 13:13

Labas.Aktuali man si tema nes megstu atrades laisvo laiko koki netradicini pirageli ar zraziuka susukus iskepti,kaip siuo atveju neblogas grybu pyragas su grietinele ir suriu gavos :)
Prikabinti failai
IMG_0179.JPG

Re: Gurmanams

2017-10-11- 17:54

simukas1 rašė:Labas.Aktuali man si tema nes megstu atrades laisvo laiko koki netradicini pirageli ar zraziuka susukus iskepti,kaip siuo atveju neblogas grybu pyragas su grietinele ir suriu gavos :)

Receptą čionai - patikrinsim. :hi:

Re: Gurmanams

2017-10-11- 21:08

Vincukas rašė:
simukas1 rašė:Labas.Aktuali man si tema nes megstu atrades laisvo laiko koki netradicini pirageli ar zraziuka susukus iskepti,kaip siuo atveju neblogas grybu pyragas su grietinele ir suriu gavos :)

Receptą čionai - patikrinsim. :hi:

Bandziau imesti recepta is yotubo niekaip nesigauna.Tai bandysiu aprasyti.3stiklines miltu,180gr.sviesto(geriausiai kepinians)180gr.grietines,nubrauktas a.saukstas sodos,druskos pagal skoni,ziupsnelis cukraus.Miltus i dubeni suberiam druska ir cukru,sutarkuojame sviesta i miltus per burokine tarka,gerai rankom isgniauzom,nugesinam soda grietinei ir supilam i miltus su sviestu,gerai isminkom,turi gautis minksta tesla,viniojam i salofana ir saldituvan pusvalandziui.Pasiruosiam grybus,as emiau vien baravykus,bet galima ir kitokius,apverdamgrybus supjaustitus gabaliukais,nukosiam,susipjaustom pora svugunu apkepinam,suverciam ant svogunu grybus ir dar biskiuka pakepinam,turi isgaruoti vanduo.Imam tesla isklojam kepimo forma,turi gautis krepselis,supilam grybu idara,isliginam.Ruosiam uzpila,stikline grietineles ikuliam du kiausinius,druskites,pipiriuku pagal skoni,isplakam,pilam ant grybu,apibarstom tarkuotu suriu,ikaitinam orkaite 180 laipsniu,kepam apie 40 minuciu. :) P.S.kam patinka manau i grybus galima pakepinti ir sonines.pamirsau forma patepame alyvuogiu aliejum ir pabarstom dziuvesiais.Skanaus.

Re: Gurmanams

2019-03-01- 21:30

Pagaliau paragavau :liuks:
Prikabinti failai
20190301_192713.jpg
20190301_185543.jpg
Atsakymo rašymas