2017-11-18- 22:21
2017-11-18- 23:02
Dainius rašė:Žiūrint į foto apima jausmas, jog labai aštrus
2017-11-19- 0:17
2017-11-19- 3:15
liu rašė:Reikia pagirti, nes darbas tikrai puikus . Pagal savo esmę jis skirtas vėžiagyvių išdarinėjimui - paruošimui. Toks siauros paskirties. Kodėl būtent toks, na nebent mėgstate jūros gėrybes ???
2017-11-20- 14:37
2017-11-20- 15:14
2017-11-20- 16:35
2017-11-20- 19:18
2017-11-20- 21:11
2017-11-20- 21:30
Linuks rašė:Superinis!!! Suši pjaustysi? aš asmeniškai tokiam panaudojimo nesugalvojau, kažkada pažaidžiau ir atsikračiau
2017-11-20- 22:09
formalumas rašė:Linuks rašė:Superinis!!! Suši pjaustysi? aš asmeniškai tokiam panaudojimo nesugalvojau, kažkada pažaidžiau ir atsikračiau
Taip, labai mėgstam sušį ir karpačio Su europiniu šefu man išpjovą sunkokai sekės plonai pjaustyt, tai, pagalvojau, kodėl nepabandyt kažką egzotiško, juo labiau - būtent tam skirtą..? O be to, man yanagiba - vienas gražiausių peilių
2017-11-20- 22:47
2017-11-21- 11:07
2017-11-27- 9:39
Nerukau rašė:... Labai įdomu kaip dirba virtuvėje. Gal mažą videoprezentaciją?
2017-11-27- 11:50