GAdas rašė:
Su Katinu nesutinku, dėl panaudojimo - lašinių ir laidų pjaustymui kaip tik 'Moros' tipo peilis patogiau
Džiaugiuosi dėl tavo entuziazmo

Tačiau "moros tipo peilis" yra plati savoką (mano asmeniniu supratimu, pabrėžių). Visos Mora'os, kurias turėjau pats, arba čiupinėjau įvairiomis progomis, su lašinių pjaustymo užduotimi susitvarkė beveik tobulai. Aš ir dabar lašinius namie pjaustau Mora Clipper'iu. Ir su didžiuliu malonu deduosi burnon. Man patinka lašiniai. Labai

Esmė tame, kad su ta užduotimi labai puikiai susitvarko ir kiti peiliai. Šiuo atveju, lašinių pjaustymas man nėra pagrindinis prioritetas. Neįsivaizduoju savęs, kaip EDC peilį, naudojančio tipinį skandinavą. Ne todėl, kad jie būtų blogi ir t.t. o todėl, kad mano poreikius daug geriau atitinka kitokio tipo peiliai. Būtent todėl, aš ir pasisakau už Andriaus peilį. Kurį laikiau rankose, žinau koks jis yra, ir žinau, kad jis man tinka.
Peilių, kurie man tik patinka, bet praktikoje netinka - aš ir taip turiu ir dar vieno tokio man nereikia.
Lygiai taip pat yra ir daugumai čia esančių - kiekvienas nori peilio, kuris tiktų ir patiktų jam pačiam. Labai norėčiau, kad kiekvienas būten tokį peilį ir gautų. Tačiau tai ne visada įmanoma.
Jonas N rašė:
Turbūt per daug vaykystėje turėjau peiliukų su užrašu "Arsenal'(čia tikrai ne reklama), kuris laikui bėgant šlykščiai nusitrindavo
Kokybiškai padarytas lezerinis graviravimas nenusitrina. O jeigu visgi nusitrina - labai tikėtina, kad tai nebuvo tikras lazerinis graviravimas.
Nežinau kur/pas ką Andrius graviruoja savo peilius, tačiau jo graviravimo kokybei neturiu nė vieno rimto priekaišto (čia vertėtų paminėt, kad prie tokių dalykų kokybės aš dažnai kabinuosi gana rimtai ir užknisančiai

)