samosval rašė:
Linuks rašė:
samosval rašė:
Work Sharp VS Apex Edge Pro (clone)
Nu tai kokiu reikia būti grybu (šiuo atveju BANANU) kad nesugebėti išgalasti su ws peilio, kad jis skustų plaukus? Ir šiaip, vat man su šitu pagalasti nesigauna, bet aš padarysiu reviu, ir pasakysiu kad anas geriau nes man su juo gaunasi
Be abejo, su rankiniu galima pasiekti geresnį aštrumo lygį, ir padaryti gražesnį vaizdą (čia vėlgi kaip kas tą grožį supranta) bet laiko sanaudos nesulyginamos.
Tai va atsako grybas ponui Linui. Cia ne reviu o mano nuomone apie situos galastuvus. Man patinka galandyti peilius su WSKTS bet kaip ir pasakojau geresniu rezultatu pavyko pasiekt galandant su akmenemis prietaiso pagalba. Ir apie ka pasokoja "Banan review..

" trumpai:
pliusas WSKTS ziauriai taupo laika. Sutinkat?
-"bet laiko sanaudos nesulyginamos" -Sutinkat
pliusas galandant akmenemis prietaisko pagalba kokybiskesnis galandimas. Sutinkat?
-"Be abejo, su rankiniu galima pasiekti geresnį aštrumo lygį". Sutinkat
Kaip ir viskas teisinga bet autorius grybas

Atsiprašau kad taip grubiai išsireiškiau

Aš tik nesuprantu kam lyginti du visiškai skirtingus daiktus, ir bandyti nuspresti kuris geresni? Šitą reviu/nuomonę žiūrės ir žmonės kurie galvoja apie galastuvo pirkimą, bet gyvenime nelaikę jo rankose. ir ką jie pagalvos? va su ws dirbti labai sudėtinga, gadinasi peiliai, gali nelabai kaip išsigaląsti.... Koks galastuvo minusas kad komlekte tik p220 ir p6000 juostelės? Tai labai puikus sprendimas didžiajai daugumai, kurie nenori sukti galvos ir gilintis į visas plonybes, be to, toks derinys padaro puikią, agresyviai pjaunančią briauną. Butų tokių pigiau, aš mielai naudočiau vien jas.
Dar kartą atsiprašau, tiesiog čia jau mano tokia nuomonė
Ps. tam kad galandant su WS nesugadinti peilio pradžios ir galiuko, bei pasiekti reikiamą aštrumą, pirmiausia reikia išmesti tą plastikinę apsaugą. Peilį laikyti vertikaliai visiškai nesudėtinga, užtat galastuvas 'nepagauna' peilio dešinėje pusėje. Ant apsaugos susirinkusios brazyvo dulkės braižo ir šipina peilį jį begalandant. Dar vienas dalykas, jei prie juostos pridėto peilio neišeina iškarto tolygiai traukti (gaunasi pauzė, per kuria peilio pradžia stovi vietoje) tada peilį glausk prie išjungto galastuvo ir vienu metu spausk jungiklį ir pradėk traukti peilį.