GiedriusT rašė:
O.Benderis rašė:
Čia manau tinklo apkrovimo problema. O šiaip, turint omeny tokį mažmožį, kad sms kaštai visų mobilių operatorių yra lygiai 0cnt, taip taip - 0cnt
There is no free lunch!

Jau kokie 5-3 metai kai operatoriai uždirba visai ne iš savo abonetu, beit tik iš taptinklinio sujungimo kainodaros, kurią reguliuoja RTT. SMS jiem buvo nuostolingas net 98 m, o dabar balansuoja ant senos įrangos amortizacijos nulio ir nepasiruošusių abonentų imties

, bet už aliektrą raik mokieti vis.
SMS negali būti nuostolingas iš principo, nes visa ši paslauga atsiradusi yra kaip šalutinis tinklo testavimo produktas. Jei už dalyką, kurį darai ir taip, nes esi priverstas technologinio poreikio, technologinės konjunktūros, dar gali imti pinigus, kodėl gi ne? XD Asmeniškai aš neturiu simpatijų ir antipatijų tarp didžiųjų operatorių, mane labiau šiurpina mažiukai XD

Aš kažkaip skaičiau neperseniausiai vieno žmogaus atsiliepimus apie mažiuką operatorių - tai jis ten nabagas pasirodo dar turi sekti ne tik savo išeinančius skambučius, bet dar ir įeinančius - jei jo
įeinančių skambučių kiekis bus mažesnis nei
išeinančių (negali būt mažesnis nei trečdalis nuo išeinančių), jis turi mokėti baudas. Ir čia
privatus klientas (Sic!)

) Ir tai aprašantis sutarties punktas užkištas sutarty kažkur giliai

Na, pasakykit man, naudojantis tokia paslauga....Argi tai gyvenimas? XD