Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2026-10-10- 12:04

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 919 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 62  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 2013-10-17- 23:43 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Vincukas rašė:
GAdas rašė:
Galima lazdavoti T2 dėl ryšio kokybės ar sklaidos, bet socialinę atsakomybę jie jaučia

OK, sutinku.
DAr galima taip: piketuot prie Omni ir Bitės su reiklavimais, kad jei nenori priinstaliuoti, kas priklauso - tegul susilpnina savo tinklus. Tada Teledu tinklelis bus stipriausias ir visi beSIMiai telefonai jungsis prie Teledviejų ir visų vietą bus galima nustatyti. Faktiškai, šiuo klausimu, Teledu atliks už visus tris operatorius visą darbą - todėl galima būtų pakeisti jos pavadinimą į "TeleTrys".
Šutka *oops*

Gali jei tik turi noro ir transparanta :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-10-17- 23:59 
Atsijungęs
Klubo narys

Teletabiu pagrindinė problema - neįgalumas aptarnauti verslo klientų, o privatiems ir smulkiom įmonėm tikrai ekonomiškai geresnis variantas už atitinkamas sąlygas.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-10-18- 0:18 
Atsijungęs
LPA narys
Vartotojo avataras

GiedriusT rašė:
Operatoriai niekaip neįsipareigoja dėl SMS žinučių pirstatymo realiu arba bent kokiu normaliai priimtinu laiku. Tai yra prigimtinė paslaugos apsiekiamumo GSM ir Interneto tinklų problema, nes nėra sutartinių santykių tęsinio tarp atskirų paslaugų tiekėjų. Galima reikalauti tik, kad žinutė buvo išsiūsta, bet niekaip niekas neįsipareigos dėl jos pristatymo adresatui :(

T2 lagina laiks nuo laiko priklausomai nuo menulio fazės pas švedus, bet užtat paslauga "pigiausia" ir nereikia mokėti daugiau :)

Čia manau tinklo apkrovimo problema. O šiaip, turint omeny tokį mažmožį, kad sms kaštai visų mobilių operatorių yra lygiai 0cnt, taip taip - 0cnt, tai vistik būtų labai miela, kad pristatytų greičiau, nei per pusę paros. Nes bijau, kad priešingu atveju, tektų šalia telefono dar ir narvelį su pašto karveliu nešiotis - išeitų greičiau (kad pigiau, neteigiu, karvelį reikia lesint XD :D )

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: T2 yra afigenai konservatyvi
StandartinėParašytas: 2013-10-18- 0:56 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

T2 yra afigenai konservatyvi ir ciniška, efektyviai babkes kalanti kompanija, parengusi ir nuosekliai įgyvendinanti strateginį įėjimo į LT rinką ir jos užkariavimo (segmentas po segmento) planą. Neinvestuoja nė lito į jokias naujoves (dalis kurių neišvengiamai tik surytų babkes ir būtų tyliai palaida nesamonių kapinėse kartu su visomis į jas investuotomis babkėmis). Apsipirkinėja tik second hand'o krautuvėse - investuoja ir diegia tik tai, kas jau kitų "panešiota", patikrinta, pasiteisino, ką jau žino ir priėmė rinka, kas jau neša realias babkes, diegimo momentui jau kainuoja kelis kartus pigiau, nei savo laiku už tą patį sumokėjo visi "pionieriai", už savo babkes tas naujoves dar ir išprominę rinkai. Be to, perka to netgi biški mažiau, nei reiktų pagal rinkos "dinozaurų" nusistatytą feng shui :)

O dar T2 turi afigeną, toli gražu ne stagnacinį marketingą. Pažiūrėkit bet kurio vartotojų tyrimo rezultus, užsisakyk bet kokį naują - pamatysit vieną labai įdomų dalyką. Vartotojai mano, kad T2 yra afigenai pažangi, inovatyvi, diegianti naujoves kompanija...

Patinka man tie šunsnukiai, nes yra šaunuoliai :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-10-18- 1:04 
Atsijungęs
Klubo narys

O.Benderis rašė:
Čia manau tinklo apkrovimo problema. O šiaip, turint omeny tokį mažmožį, kad sms kaštai visų mobilių operatorių yra lygiai 0cnt, taip taip - 0cnt

There is no free lunch! :)
Jau kokie 5-3 metai kai operatoriai uždirba visai ne iš savo abonetu, beit tik iš taptinklinio sujungimo kainodaros, kurią reguliuoja RTT. SMS jiem buvo nuostolingas net 98 m, o dabar balansuoja ant senos įrangos amortizacijos nulio ir nepasiruošusių abonentų imties :(, bet už aliektrą raik mokieti vis.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: dėl vietos nustatymo kaltas
StandartinėParašytas: 2013-10-18- 6:28 
Atsijungęs

dėl vietos nustatymo kaltas RRT, bet kaltu. kaip. visada tarp iesmininku ieško.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: e2ards rašė: dėl vietos
StandartinėParašytas: 2013-10-18- 8:41 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

e2ards rašė:

Nesutinku. RRT kalta, kad neišsireikalavo to kas privaloma, bet operatoriai žinodami teisės aktus patys bandė vartytis dėl diegimo todėl jie taip pat yra kalti dėl to kolegialiai. Bet kaltieji ne tik jie - visi kurie dalyvavo susitikimuose kai buvo nutarta užsimerkti ir nevykdyti privalomo įstatymo reikalavimo kalti (netgi paprasta stenografistė nepranešus tos info STT), kaip ir tie, kurie melavo EB, kad ta sistema jau įdiegta.
Ant LT iš vis išsivystė toks nihilizmas, kad nors pilietis ir žino jog pažeidžia įstatymą, jis tą darys kol jo neprispaus kokia tarnyba, jokio pareigos ar atsakomybės jausmo prieš kitus...paprastas pavyzdys - posūkių naudojimas persirikiuojant, -> visada rodau posūkius, kur besirikiuočiau ir užknisa, kai kelių gaideliai nesivargina jų rodyti, o policajai tipo nemato. Aš gi irgi galėčiau nerodyti jų, nes labai retai policija nubaudžia už tai, bet man tai tiesiog nepriimtina, nes taip numato KET ir tai nėra saugu kitų vairuotojų atžvilgiu.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-10-18- 16:57 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

žmona su dukromis teletabiais naudojasi, tai su žinučių vėlavimu kartas nuo karto susiduria.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: GiedriusT rašė: O.Benderis
StandartinėParašytas: 2013-10-18- 17:41 
Atsijungęs
LPA narys
Vartotojo avataras

GiedriusT rašė:
O.Benderis rašė:
Čia manau tinklo apkrovimo problema. O šiaip, turint omeny tokį mažmožį, kad sms kaštai visų mobilių operatorių yra lygiai 0cnt, taip taip - 0cnt

There is no free lunch! :)
Jau kokie 5-3 metai kai operatoriai uždirba visai ne iš savo abonetu, beit tik iš taptinklinio sujungimo kainodaros, kurią reguliuoja RTT. SMS jiem buvo nuostolingas net 98 m, o dabar balansuoja ant senos įrangos amortizacijos nulio ir nepasiruošusių abonentų imties :(, bet už aliektrą raik mokieti vis.

SMS negali būti nuostolingas iš principo, nes visa ši paslauga atsiradusi yra kaip šalutinis tinklo testavimo produktas. Jei už dalyką, kurį darai ir taip, nes esi priverstas technologinio poreikio, technologinės konjunktūros, dar gali imti pinigus, kodėl gi ne? XD Asmeniškai aš neturiu simpatijų ir antipatijų tarp didžiųjų operatorių, mane labiau šiurpina mažiukai XD :D Aš kažkaip skaičiau neperseniausiai vieno žmogaus atsiliepimus apie mažiuką operatorių - tai jis ten nabagas pasirodo dar turi sekti ne tik savo išeinančius skambučius, bet dar ir įeinančius - jei jo įeinančių skambučių kiekis bus mažesnis nei išeinančių (negali būt mažesnis nei trečdalis nuo išeinančių), jis turi mokėti baudas. Ir čia privatus klientas (Sic!) :)) Ir tai aprašantis sutarties punktas užkištas sutarty kažkur giliai :D Na, pasakykit man, naudojantis tokia paslauga....Argi tai gyvenimas? XD

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: e2ards rašė: dėl vietos
StandartinėParašytas: 2013-10-18- 17:52 
Atsijungęs
LPA narys
Vartotojo avataras

e2ards rašė:

Dabar visi mėto nuo savęs atsakomybę kaip karštą bulvę. Turim tiek tarnybų, departamentų ir podertamenčių, bet kai kas atsitinka - vieni į kitus sustoję rateliu pirštais rodo. Operatoriai irgi geri - galėjo padaryt, pasipiarint, va, mol, padarėn. Bet ne, kam, kam tos išlaidos, gal kaip nors, gal vėliau.... O dabar va, visi geri, švarūs, labai susirūpinę. Šlykštus reikalas. P.s. Kalčiausia šitoje vietoje yra RRT ir ją prižiūrinčios valdžios struktūros.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-10-18- 18:26 
Atsijungęs
Peiliadirbys
Vartotojo avataras

Sms vėlavimų pasitaiko, bet dažniausiai labai nežymūs, kelios minutės. Stipriau vėluoja informaciniai sms iš operatoriaus apie buvimą pasienyje, po pusdienį ar net po dvi paras. Dažniau pasitaiko toks šposas, kad iš vis negaunu sms ar net skambučių, o būna ir taip, kad net skambint neina, nejungia. Tuomet išjungiu ir vėl įjungiu telefoną ir galiu vėl ir skambinti ir negauti sms-ai ateina. Ir taip jau ne su vienu telefonu yra nutikę ir ne tik man vienam, kas čia per kliauzai?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-10-18- 19:43 
Atsijungęs
LPA narys
Vartotojo avataras

Pats didžiausias X failas pas mane pasitaikęs, buvo toks dalykas, kad į skirtingus mano turimus mobilių telefonų modelius žmonės man neprisiskambindavo, kai skambindavo per tarnybines skaitmenines telefonų stoteles. Man keliant ragelį visada nutrūkdavo ryšys. Iki šiol tai man apgaubta paslapties skraiste, wtf? Liūdniausia, kai tai būdavo svarbūs darbiniai skambučiai :) Prarastų tokių skambučių kiekis turbūt 50proc buvo...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Atrodo ios 7.0.3 iphono
StandartinėParašytas: 2013-10-27- 15:57 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Šalis: LT
Atrodo ios 7.0.3 iphono gliūkus sutvarkė, bet aš mielai grįžčiau prie 6 versijos.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Pergalvojau, pergalvojau, ir
StandartinėParašytas: 2013-10-27- 19:08 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Šalis: Lietuva
Pergalvojau, pergalvojau, ir supratau, kad man gyvenime nei vienas telefonas nėra sugedęs... Aš čia toks vienintelis? :-D Turėjau: Nokia 3310, Nokia 1101, Nokia 6300, Samsung Galaxy SII, BlackBerry Bold 9700, BlackBerry Bold 9790. Nei vienas iš jų nebuvo kažkaip saugomas, nes nemėgstu daiktų, kuriais reikia rūpintis kaip vaikais ir kurie neatlaiko kasdienių sąlygų...
Tai kyla klausimas, ką reikia daryt su telefonu, kad gestų po kelis kartus per metus :-)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Pas mane ir negenda. Tik
StandartinėParašytas: 2013-10-27- 19:18 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Pas mane ir negenda. Tik kartais sudūžta arba paskęsta, bet čia jau virš jų patvarumo ribų. xD

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 919 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 62  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007