Buvau prie akropolio. Jei ką, stovi vienas vyras apie 55-60m. Nestoro tokio sudėjimo su laikrodžiais plastikinėse dėžutėse. Laikrodžiai gan geroje būsenoje. Kainos tikrai nemažos, laikrodžiai po perrinkimo ir sutepimo. Na jei reikia gero stovio tai apsimoka, jei stovis dzin, tai apsimoka pasiieškoti pigiau.
Taip pat stovi šviesiaplaukė moteriškė su vyru(kartais be jo). Turi apie dešimtį paauksuotų laikrodžių. Bet su ja kalbėtis normaliai neįmanoma. Įsižeidęs dėl į moterišką vualį užmaskuotu įžeidinėjimų, tiesiai šviesiai pasakiau kad jei jau jai socialinis sluoksnis neleidžia išlaikyti mandagumo, tai tegul valerjono išgeria prieš ateidama čia.
Laikrodžiai be perrinkimo, nors atrodo gerai. Meluoja net neraudonuodama, kad tik prakišti preke. Po to kai aš atbaidžiau jai vieną klientą, prie jo paklausęs ar laikrodžiai po repassažo, pavadino zanuda ir pradėjo žiūrėti į mane kaip Hitleris į iudėjus.
Yra malonus senukai, kurie kartais turi vieną kitą laikroduką už 15-30 lt. Parduodami jį tiesiai šviesiai pasako kad jis blogai eina:)) Aišku jiems neaiškinu kad ar eina ar neina vis tiek tiek pat repassažas kainuos.
Išvada: Geriau nei Kalvarijose - bet brangiau. Dar pridėsiu, kad nėra nieko geriau, nei kratyti laikrodininkų kibirėlius, ieškant retų dalykų.
Be to kas turite Poljot de luxe niekam nepardavinėkite, sutaisykite ir sau arba vaikams palikite. Fantastiškas gražus laikrodis, pagal statusą IMHO gerai tinkantis vidutinės įmonės vadovui. Pats tokius visur dabar ieškau.
http://www.google.lt/search?q=Poljot+de ... -gbE8O33CQ