Bozkurt rašė:
Kartais Dievas turi savo planus ir ne pagal proto logika zmones saugo.
Labai gali būti *taip* Bet gali būti ir taip, jog ne visi tokie protingi, kad tik po komos abejotino teisingumo išvadas padaryti sugeba

Yra kategorija žmonių (teisininkai juos recidyvistais vadina) kurie ištisai daro tą pačia klaidą ir vis tiek šventai tiki, kad jų gyvenimo būdas pats teisingiausias. O yra ir tokių kurie kur kas greičiau išvadas sugeba daryti ir žino kada laikas profesiją pakeisti

Beja, kas mane pažįsta taipogi žino ir kas aš toks ir kokiose ,,komandiruotėse" esu buvęs, deja šiam forume tokių nėra
Apie pamąstymus, dėl perpjautų kojų arterijų, manau, kad statistika teisinga, bet nepilna

Kokie šansai likti gyvam su perpjauta miego arterija? Ar pačiam yra nors kokia galimybė ją užsiveržti kad išvengtum nukraujavimo? O su perdurta širdim? Jei peiliu pataikys į koją, tai dar nereiškia, kad būtent arteriją perdurs, man atrodo, bet koks sužeidimas yra loterija, kitas gal ir nuo įpjauto piršto mirs nuo kokios infekcijos. O kitam gal iš baimės iš kart širdis sustos, ir pjauti net nebereikės

O jei jau pataikysi ant tokio profo kuris bus ištreniruotas arterijas pjaustyti, tai jokia savigyna čia nepadės. Ir nereikia čia ninzių vaidinti. Nors žinau žmonių kurie ir iš tokių situacijų išsivartė. Laimės dalykas? O gal didžiulis noras gyventi ir pakankamai kieti kiaušai? 8(