Turiu tik tokio tipo korpusą

Ir tai be tinkamo galinio dangčio

Mačiau tokius komandirskie tik 45-85.
Eisiu į turgų kitą šeštadieni. Susitaręs su vienu senuku dėl kelių amfibijų. Dėl kainos - sakiau kad priklausomai nuo būsenos nuo 80lt už labai gerą būklę ir mažiau. Praeitą šeštadieni fanus poljot ir zaria paauksuotus po 40lt paėmiau ir dar kelys prastesnius. Padariau tokia gudrybę, pasakiau kad pirksiu labai brangiai laikrodžius, bet tik retus. Jie atneša visą dėžę, išsirenku tik tuos, kurių man reikia ir kitų neėmu, nors jie po to po 10-20 pasiruoše vostokus 80x metų atiduoti, kad tik aš paimčiau. Tokiu būdu man yra tikimybė kokį de luxe gauti ir senukams džiaugsmas. Vienam 120lt palikau, tai pagal jo laimę galėjau spręsti, kad jis tiek per mėnesį uždirba, gražtus pardavinėdamas. Išeinant, kiti senukai sakė oi kaip brangiai kaip brangiai superka.
Tokiu būdu parodau:
1) Mokėsiu žymiai daugiau nei perpardavinėtojai
2) Imsiu tik gerus dalykus, todėl verta nešti tai, ko ankščiau nepardavinėjo
Taigi kam reikia, galim kartu kitą šeštadienį nueiti, gal ką patinkančio rasite. Senukai vis tiek specialiai ten neneša, jiems prieš tai reikia skambinti. Ir ant prekystalio nededa, tikisi, kad ateisiu ir brangiai paimsiu

Dėl kainų, dėja nemažos, bet dideliai žuviai reikia riebaus masalo. Nes priešingu atveju mes greitai amfibijas po 100-150 o de luxe po 300lt pirksime iš "barygų".