Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2026-10-10- 14:38

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 660 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 44  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 2012-06-26- 21:41 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Dėl formos. Aš mokslams nuo žiemos prispaudus, viską mečiau. Dabar, nuo rudens vėl tesiu. Formos 0 liko Šiap formą įgaunu per mėnesį - pusantro pilnai. Pirmos treniruotės atrodo tarsi mirštu. Po savaitės gailiuosi, kad nemiriau pirmai. Kai sako daryti tempimą ir dėtis apsaugas sparingui, atsipučiu ir žinau kad atėjo poilsis, lyginant su tuo, kas buvo. Man yra du formos kriterijai - atlaikau treniruotę neatlaikau treniruotės. Po mėnesio visos treniruotės atrodo tik varginančios, bet nieko baisaus. Jei ką, pirmai Vindeta, dabar Sparta. Kas ten lankė, žino kad tinginiauti ten neduoda. Niekur papildomai nesportuoju.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Kestuciui ply, tu analizuoji
StandartinėParašytas: 2012-06-26- 23:06 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Šalis: Švedija
Kestuciui ply, tu analizuoji pagal save, remiantis savo vaizduote, o as sakau ta, kas buvo atidirbinejama ir naudojama, neturiu mados sakyti to, ko nezinau ar kuo abejoju, tai va: paciupus uz asmenu peili, labai lengva ji istraukti is priesininko ranku, tik reikia zinoti kaip. Toliau, tam, kad suformuotum kieta kumsti, pirstai ir riesas turi buti pakankamai tvirti, sis pratimas kaip patikrinimas. Siekiant atidirbti smugio greiti, reikia smugius atidirbineti i lengva "kriausyte", tam, kad atidirbtum smugio jega, smugius reikia atidirbineti i, mazdaug savo svorio maisa, tam, kad riesas tuo paciu tvirtetu. Na ir pagrindinis pratimas smugio jegai yra ivairus atsispaudimai nuo grindu, ne nuo bet kur, o butent---nuo grindu. Jei sudeti visas mano treniruotes i viena nenutraukiama, gausis 25 metai treniruote kasdien, nezinau, jums tai daug ar mazai, bet as ir iki siol dar si bei ta tobulinu ir neleidziu kunui "dreifuoti".

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012-06-26- 23:50 
Atsijungęs
Peiliadirbys
Vartotojo avataras

Suopis rašė:
Kestuciui ply, tu analizuoji pagal save, remiantis savo vaizduote

Ne vaizduote, bet logika ;-) Ir ne vakar gimęs esu, kad visom kalbom ir kiekvieno sutikto pamokymais šventai tikėčiau. Neprotinga žmogui duoti rekomendacijas, griebti peilį už ašmenų, o po to tik tarp kitko pridėti, kad reikia dar kažkokią slaptą techniką panaudoti, norint tą peilį ištraukti. Jei žinai kaip, tai peilį atimti lengva ir negriebiant už ašmenų. Ir jei jau tokie patarimai dalijami, tai reikėtų mažiausiai viską pateikti aiškiai ir iki galo, o filmuota medžiaga būtų išvis super, kad ir kaip teisingai tuos atsispaudimus daryti :) Man asmeniškai visos kalbos ir yra tik kalbos, visi čia labai kieti ir visi daug metų treniruoti, bet aš toks žemaitiško būdo, kol nepačiupinėju tol netikiu :-D O sportuoja daug žmonių ir nematau čia nieko nuostabaus tuose 25 metuose. Aš taipogi kiekvieną dieną sportuoju ir ko gero tikrai ne mažiau metų nei tamsta, net darbe turiu sporto salę įsirengęs. Galiu ir parodyti, manau patalpa pažįstama, jei mano damasko testus teko žiūrėti, čia mano rytinių treniruočių kampelis :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012-06-27- 0:00 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Šalis: Lietuva
http://www.youtube.com/watch?v=Ic9DDY1r ... re=related
Vat anas visada apsigins nuo ginkluoto peiliu užpuoliko :).
Jei žiūrėti bus nuobodu, galima tai pradėti daryti nuo 4 min..

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012-06-27- 0:16 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

kestuciui ply, saunuolis, kad sportuoji, visi mes esame savo kuno skulptoriai, tik ne visi turi ryzto ir valios tam, taciau nuotraukose pamates matau treniruota zmogu, tikrai gerbiu tuos, kurie turi atsakyma i klausima"buti ar nebuti"O, kad tu manimi netiki, ka as galiu padaryti, manau yra tokiu, kuriais tu tiki.Taipogi nesigiriu savimi, mano toks gyvenimo budas, vieniems- sportas, o man- gyvenimo budas.As manau, jei zmogus stiprus, jis turi gyvenime tiksla ir jo siekia, mes tobulejame iki gyvenimo pabaigos.O del ivairiu kovu techniku, as labai daug perskaiciau, gal net viska, kas imanoma, daug dirbau su savimi, visu pirma buvau negailestingas sau.Taciau as zinau, kad yra Lietuvoje artimu zmoniu, kurie manimi tiki, kuriems mano zinios, teorines ir praktines dave naudos.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Suopis rašė: kad tu manimi
StandartinėParašytas: 2012-06-27- 0:36 
Atsijungęs
Peiliadirbys
Vartotojo avataras

Suopis rašė:
kad tu manimi netiki, ka as galiu padaryti

Matai, aš tikrai nesu nei prieš vieną nusistatęs, bet taip jau esu gyvenime išmokęs, kad nusprendžiu kuo tikėti tik labiau pažinęs žmogų :) Esu keletą kartų per daug žmonėmis tikėjęs ir pasitikėjęs ir dėl to turėjęs rimtų pamokų. Lygiai taip pat gerbiu stiprius žmones, kurie moka ir sugeba apsiginti patys ir apginti savo artimuosius, o dar labiau gerbiu tuos, kurie sugeba tai padaryti garbingai. Peilis kaip savigynos priemonė mano supratimu į šiuos rėmus netelpa 8-)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: na va, tavo zodziuose
StandartinėParašytas: 2012-06-27- 0:47 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

na va, tavo zodziuose nepajauciau nei pagiezoas, nei melo, nei pavydo, toks manau turi buti kiekvienas save gerbiantis zmogus.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: O ši tema vis dar gyva ir
StandartinėParašytas: 2012-06-28- 0:55 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

O ši tema vis dar gyva ir mirti žiūriu nesiruošia. Smagu skaityt, tik jau reik dauk alaus, kad įsijausti į temos dvasią.

Manheld, siūlau pasiimti į bandymą ne peilių imitacijas (jos tam netinka), o po markerį (flomasterį tokį storą). O paskui taškiukus ir brūkšniukus ant kūno suregistruokit ir susiskaičiuokit. Rezultatai garantuoju bus įdomūs ir labai pamokantys. Nepaisant netgi to, kad markeris zymeles palieka tik pačiu savo galiuku.

Ačiū Suopiui už šposą su keturias pirštais, patiko:)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Drunk, dėl markerio ačiū.
StandartinėParašytas: 2012-06-28- 7:36 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Drunk, dėl markerio ačiū. Pagalvosiu. Labai gerai mintis, kad reikia ne tik į video fiksuoti pataikymus. Šiap IMHO markeris pavojingesnis nei guminis peilis eksperimente. Nors bus akiniai, bet nenorėčiau markeriu i gerkle gauti. Dar vienas planas dėl viksavimo - draugas turi Canon 5D mark II. Jei pavyktu jį ištempti, tai filmuotu gera raiška ir tada būtų labai lengva skaičiuoti pataikymus. Bet jei bus paprasta kamera, teks kažką galvoti su žymėjimais.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Drunk, pratimai ant keturiu
StandartinėParašytas: 2012-06-28- 8:09 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Drunk, pratimai ant keturiu pirstu ne sposas, vat kada maheladas susidoros su sia uzduotimi tada zmogus supras, kad atejo laikas atsisakyti peilio paslaugu :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Kestutis ply rašė: Suopis
StandartinėParašytas: 2012-07-05- 22:59 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kestutis ply rašė:
Suopis rašė:
Kestuciui ply, tu analizuoji pagal save, remiantis savo vaizduote

.....Ir jei jau tokie patarimai dalijami, tai reikėtų mažiausiai viską pateikti aiškiai ir iki galo, o filmuota medžiaga būtų išvis super, kad ir kaip teisingai tuos atsispaudimus daryti :) Man asmeniškai visos kalbos ir yra tik kalbos, visi čia labai kieti ir visi daug metų treniruoti, bet aš toks žemaitiško būdo, kol nepačiupinėju tol netikiu :-D ....

pries kiek laiko su Kestuciu isejo tokia tema, as nelinkes atsitrenkti purvu i veida, nors tikiu, kad kai kurie cia besilankantys to siekia, taciau siekia tie, kurie patys nieko negali...Tad si tema sportuojantiems, o, jei kam tai nepatinka tai noreciau paprasyti, jei galit netrukdykit, as noreciau rasti bendra kalba su turinciais rimtu ketinimu ir norinciais padirbeti savo naudai.Tai va- siulau pasitikrinti savo kovine busena siais pratimais, tai yra viena serija pratimu susidedanti is keturiu atskiru veiksmu, kiekvienas veiksmas atliekamas 10 kartu, po jo seka 2-3-4, visi jie daromi be sustojimo, po to 1 minute atsikvepiame ir darome serija is naujo.Atlikus viena serija pazymi sau parasai 1, atlikus 2 serijas - pazymys 2 , atlikus 3 - pazymys -3,atlikus keturis- pazymys-4, atlikus penkis- pazymys- 5( labai gerai).Tai va, linkiu sekmes, apie rezultatus parasykite, bus idomu.Viska as atlikau pries pora valandu, savo kieme, ant akmeninio grindinio, kada jausites, kad galite zengti toliau, pabandykite ir kuliavirscius, tiesa, paskutinio veiksmo , be specialaus- kieto pasiruosimo nedarykite nes galite susizaloti plastaka ilgam ir net su blogom pasekmem,Su pagarba.Suopis.

http://www.youtube.com/watch?v=s6Ea8XHS ... ture=g-upl

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Šiais pratimais kovinės
StandartinėParašytas: 2012-07-06- 0:59 
Atsijungęs

Šalis: UK
Šiais pratimais kovinės būsenos nepatikrinsi. Jie skirti ištvermei. Žinoma, ištvermė svarbi, bet be technikos - bevertė. Būtų taip pat įdomu sužinoti, koks yra serijų normatyvas. T.y. kiek serijų padarius, skaitosi, kad tu esi "kovinės būsenos"?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Sovudo, as gi parasiau> 4
StandartinėParašytas: 2012-07-06- 8:26 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Sovudo, as gi parasiau> 4 serijos-gerai, 5 serijos-labai gerai, 6 serijos-puiku.O nuo istvermes labai daug kas priklauso, tiesa, as cia kovines technikos destyti nesiruosiu- "auditorija" labai pasyvi, kol kas. :-D

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Aukščiau parodyti pratimų
StandartinėParašytas: 2012-07-06- 9:58 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Aukščiau parodyti pratimų stilius labai matytas :) Ant savo tingaus kailio galiu pasakyti, kad užsiimant 3 kart per savaite, po 30-40 min tokio pobūdžio pratimais, po dveju mėnesiu žmogus su normaliu kūno masės indeksu bent minimalius normatyvus įvykdytu. Na gal dilbis tiek nesustiprėtų kad ant pirštu kūną atlaikytų, bet visos kitos raumenų grupės tikrai sustiprėtų. Bet tas 20-40 reikia non stop arti, kad po to, kol dar pirmos dienos, pykintu nuo nuovargio.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Mes per treniruotes kai
StandartinėParašytas: 2012-07-06- 14:55 
Atsijungęs

Šalis: UK
Mes per treniruotes kai darydavom, tai antrą pratimą jungdavom su ketvirtu. T.y. pritraukus kojas prie ranku, dar reikėdavo pašokti į orą. Trečias pratimas yra vienas, iš taip vadinamų, penkių Tibeto pratimų, tik daromas ant pirštų. Mums treneris liepdavo daryti tuos pratimus, iki kol pamėlynuos lūpos (deguonies trūkumo požymis), o tada liepdavo "gintis" nuo peiliu ar lazda ginkluoto "užpuoliko'', arba atlikinėti smūgių serijas. Kai trūksta deguonies, liejasi vaizdas, svaigsta galva, sutrinka koordinacija.
Mohelad, 20-40 minučių yra per daug. Be pertraukų ir nuo širdies darant tuos pratimus sunku ilgiau nei 10 minučių ištverti. Beje, mes darydavom ne serijom tuos pratimus, o minutėm. Minutę darai pratimus, 30 sekundžių poilsis...

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 660 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 44  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007