Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2026-10-10- 13:49

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 660 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 44  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Na pagal tokia situaciją
StandartinėParašytas: 2012-11-11- 16:29 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Na pagal tokia situaciją manau reikėtų pridėti dar variantų:
d) Dujų balionėlis
e) Teleskopinė lazda
f) prasistumdymas ir mėginimas pabėgti
g)....

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Variantas: g) apsimetimas
StandartinėParašytas: 2012-11-11- 16:53 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Variantas:
g) apsimetimas nualpusiu po pirmo rimtesnio kontakto.
pusbrolio piniginės tai neišgelbėjo, bet liko sveikas gyvas. Nors žinia, kad ne kiekvienas taip vaidinti moka. Tas tai laureatas...
O peiliuko taip ir neišsitraukė. Nešiodavosi kamufliažinį kažkokį...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Na va kiek variantų
StandartinėParašytas: 2012-11-11- 17:05 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Na va kiek variantų :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012-11-11- 17:18 
Atsijungęs
Peiliadirbys

Paskutinis insidentas baigės laimingai ir beveik juokingai.
Prieš mėnesį ,grįžtant is maksės prieblandoj,2buduliai paprašė ,,paskolint" telefoną.
Matau,kad dingt nėra kur,tai gimė planas chuliganas-traukiu ruloniuką virtuvinės aliumo folijos ir duriu arčiausiai esančiam užpuolikui į akį,o poto į kojas.
Deje,neprireikė,toliau buvęs budulis,pamatė kažką blizgančio,griebia draugą už čiuprynos ir į kojas,šaukdamas ,,nešam mutinį,ant peilinio pataikėm"

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012-11-11- 18:04 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Ričardai, sveikinu :D šeip dujų baliončikas yra netgi labai neprastas variantas. bet irgi išplaukia tai, kad ne visur panaudosi. atsistojęs prieš vėją nelabai papurškaliosi :D o į TAT'os pasakymą, kad apsupa 4buduliai su KASTETU- garantuoju 95 proc, kad peilis pas kažkurį kišenėj irgi voliojas. taip kad čia mano galva yra ginčas be galo. Teleskopinė lazda- brrr, reikalas bjaurus, neduokdie per ''makufeli'' uzvaziuosi, tai jau net kodeksas odiniais viršeliais negelbės.. Dar įstrigo toks Ugniaus variantas ''pasistumdymas ir pabegimas''. Na jei analizuojam duotą pavyzdį, kad draugas jau ''pakalėčintas'' ant asfalto guli, tai taip išeina, kad draugą paliekam ant mėsos?

Man, kai dar jaunesnis buvau, nutiko taip, kad eidami po mokyklos šokių namo užsukom į parduotuvę nusipirkti atsigerti. Pire kasų pastebėjau grupelę jaunuolių. Jie žinoma mane su draugu irgi pastebėjo, iš parduotuvės išėjom su ''palyda''. lauke prisijungė dar pora. Sumoj- 2 prieš 6. Vienas išsitraukė pistoletą, kitas pasipuosė kastetu. paprasė piniginės-padaviau. išsiimė 50 lt ir pasišalino, draugas mėgino dar šūmint, gavo iš buožės ''makiažą''. Ar turit pasiūlymų, ką reikėjo daryt šioj situacijoj, m?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Dėl mano variantų, tiesiog
StandartinėParašytas: 2012-11-11- 18:05 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Dėl mano variantų, tiesiog norėjau parodyti, kad jų apsčiai yra. Pas patį visada balionėlis kišenėje yra ir nepergyvenu, bei tikiuosi, kad neteks jo panaudoti, todėl manau, kad tai geriausia išeitis iš tokios situacijos. Teleskopą tik šiaip paminėjau, čia jis tik pamaišytu jei jau apsuptas esi. O dėl pasistumdymo ir pabėgimo atsiradus progai tai čia reikalas slidus ir diskutuotinas :D

iš vienos pusės draugo palikti nevalia, iš kitos jei jau nujungtas guli, ir jo nebeliečia, tikėtina kad iškraustys kišenes ir paliks. Kitas variantas, jei bėgsi tai vysis tave, reiškia draugas saugiai gulės, nesivys, kvieti pareigūnus ir t.t. Čia tų situacijų begalės, šiltai namie prie kompo diskutuoti galima iki numirimo, kas geriau, bet faktas tas, kad realioj situacijoj, kai į kraują priplūs adrenalino mąstysime visai kitaip ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012-11-11- 18:12 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Ugnius rašė:
Teleskopą tik šiaip paminėjau, čia jis tik pamaišytu jei jau apsuptas esi.

Įdomumo dėlei. O kuo teleskopas pamaišytų, jei esi apsuptas? Jis ką, toliašaudis ginklas? :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012-11-11- 18:23 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Marius_V rašė:
- garantuoju 95 proc, kad peilis pas kažkurį kišenėj irgi voliojas.

Man, kai dar jaunesnis buvau, nutiko taip, kad eidami po mokyklos šokių namo užsukom į parduotuvę nusipirkti atsigerti. Pire kasų pastebėjau grupelę jaunuolių. Jie žinoma mane su draugu irgi pastebėjo, iš parduotuvės išėjom su ''palyda''. lauke prisijungė dar pora. Sumoj- 2 prieš 6. Vienas išsitraukė pistoletą, kitas pasipuosė kastetu. paprasė piniginės-padaviau. išsiimė 50 lt ir pasišalino, draugas mėgino dar šūmint, gavo iš buožės ''makiažą''. Ar turit pasiūlymų, ką reikėjo daryt šioj situacijoj, m?

Jei nešiojiesi Lethermaną (ir pan.), tada taip. Nes jis ne peilis, o daugiafunkcinis įrankis, kurio greit neištrauksi.
Jei turi su savimi miesto-savigynos peilį (beje, forumas būtent apie tai), kuris kišenėje ar prie diržo ant "klipso"; kurį gali vienu nykščio judesiu atlenkti, tada jį laisvai gali naudoti panašioje situacijoje. Kitas klausimas ar verta? Mano manymu taip, kitų - ne.

Dėl situacijos su pistoletu, tai jau kitas reikalas. Tam galėtų būti atskira tema. Manau, kad toje situacijoje buvo pasielgta teisingai.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012-11-11- 18:25 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

na teleskopas priklauso kokio ilgio jis yra. šeip jei vietos nelabai daug, tai jis tikrai nelabai patogus. beto, va teleskopas tai tikrai draudžiamas nešioti paprastiem piliečiam :D ir šeip, reikalas jis bjaurus, kaulai lūžta, raumenys plyšta..

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: loki rašė: Ugnius rašė:
StandartinėParašytas: 2012-11-11- 18:56 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

loki rašė:
Ugnius rašė:
Teleskopą tik šiaip paminėjau, čia jis tik pamaišytu jei jau apsuptas esi.

Įdomumo dėlei. O kuo teleskopas pamaišytų, jei esi apsuptas? Jis ką, toliašaudis ginklas? :)

Netoliašaudis, bet jei apsuptas esi, tai jei tik užsimosi smagiau iš už nugaros kas nors čiupt už rankos ir viskas, greitai nuginkluotas būsi, o tada jau tik budulių fantazijos reikalas, kur ir kaip jie prieš tave jį panaudos. Na bet jei yra erdvės, tada kitas reikalas, tačiau kai draugas iškirstas, o pats esi apsuptas, tai tą apsupimą suprantu kaip ~1,5 metro atstumą, tad manau net nėra ką kalbėti apie teleskopo išsitraukimą, užsimojimą ir tolimesnį panaudojimą :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012-11-11- 19:01 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Leathermaną gali atlenkt taip pat greitai (pvz. Wave, Charge).
Kad teleskopai bjaurastis, pritariu. Tik jis ir skirtas artimai mėsmalei, nebent erdvė - liftas.
P.S.
Nekaltas leathermanas gali pridaryt nemažiau žalos :-D :-D :-D . Kaip ir bet kas kita, jei tavo tikslas žaloti.
P.P.S.
Inkvizicijos laikais Leathermano kūrėjas būtų gavęs lokalią Nobelio premiją už geriausią kompaktišką kankinimo įrankį.
O jei rimtai, tai viskas čia buvo apkalbėta N kartų. :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Ugnius rašė: ..., tai tą
StandartinėParašytas: 2012-11-11- 19:27 
Atsijungęs
Pirmininkas
Vartotojo avataras

Šalis: Lietuva
Ugnius rašė:
..., tai tą apsupimą suprantu kaip ~1,5 metro atstumą, tad manau net nėra ką kalbėti apie teleskopo išsitraukimą, užsimojimą ir tolimesnį panaudojimą :)

Trumpos lazdos (tame skaičiuje ir teleskopinės) panaudojimo technika kaip tik ir yra efektyviausia 1,5 m ar mažesniu atstumu. Ir "dirbama" lazda ne užsimojant, o išnaudojant lanksčias jungtis petys-alkūnė-riešas. ;)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: TATA rašė: Kita sako, kad
StandartinėParašytas: 2012-11-11- 20:43 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

TATA rašė:
Kita sako, kad peilio geriau nenaudoti, nes bus dar blogiau. T.y. teisinės problemos yra baisiau už mirtį ar invalidumą.

Kur pasakyta, kad teisinės problemos yra baisiau už mirtį ir invalidumą? Ir, kad peilio negalima naudot?
Nedramatizuojam diskusijos ir neprisigalvojam to, ko nebuvo pasakyta.

TATA rašė:
Imkim situaciją ir paanalizuokim.

Žaidimų "kas būtų, jeigu būtų" aš nežaidžiu ir žaist nesiruošiu. Kiekvienam teiginiui galima sugalvot situaciją, kuri jį patvirtins arba paneigs, priklausomai nuo pašnekovo intencijų.

Man regis, kad pakankamai aiškiai pasakiau, kad mano nuomonė nešiotis peilį savigynai ir savigyna peiliu nėra geras sumanymas tiems, kurie labai tikėtina, nesugebės juo tinkamai pasinaudot. Hiperbolizuojant galima pasakyt, kad tai beveik tas pats, kas nešiotis šaunamajį ginklą savigynai, nemokant šaudyt. O apie "paskutinio šanso" ir t.t. situacijas galima prifantazuot kiek norim. Kiekvienas sprendžia už save :)

Paskaityk temą nuo pradžių, nes kalbam apie tai, apie ką jau buvo bala žino kiek prirašyta ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012-11-11- 21:30 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Katinas rašė:
Man regis, kad pakankamai aiškiai pasakiau, kad mano nuomonė nešiotis peilį savigynai ir savigyna peiliu nėra geras sumanymas tiems, kurie labai tikėtina, nesugebės juo tinkamai pasinaudot. Hiperbolizuojant galima pasakyt, kad tai beveik tas pats, kas nešiotis šaunamajį ginklą savigynai, nemokant šaudyt. O apie "paskutinio šanso" ir t.t. situacijas galima prifantazuot kiek norim. Kiekvienas sprendžia už save :)

Paskaityk temą nuo pradžių, nes kalbam apie tai, apie ką jau buvo bala žino kiek prirašyta ;)

Temą skaičiau. Bet forumas ne vadovėlis (parašiai ir taškas) ir kiekvienas gali pareikšti savo nuomonę ar tęsti diskusiją.
Čia apsikeičiame nuomonėmis, o ne nurodome vienas kitam, kaip turime elgtis. Kiekvienas sprendžia pats. O nuomonių yra įvairių ir įdomu kodėl vieni galvoja vienaip, o kiti kitaip. Pavyzdžiui nesuprantu, kodėl reikia mokėti naudotis peiliu prieš gatvės budulį? Suprantu, kad mokėjimas nekenkia, bet ir nemokėdamas turi daugiau šansų negu be peilio.
Kitas dalykas yra pervertinta atsakomybės baimė (mano nuomone).

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Vladas, manau gerai
StandartinėParašytas: 2012-11-11- 21:37 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Šalis: Švedija
Vladas, manau gerai isanalizaves Kadocnikovo sistema :)

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 660 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 44  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007