Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2026-10-10- 1:38

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 950 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 64  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 2013-01-07- 18:16 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

GAdas rašė:
Tai čia viena iš priešpriešos priežasčių - ar norime "Wow" peilio, kurį nekils ranka naudoti, nenorint sugadinti grožio, ar peilio su forumo tematika, kurią visada matysime dirbdami tuo peiliu.:)

Nagi aš ne taip rašiau :) Kaip man rodos, parašiau būtent taip, kad peilis būtų ne lentyninis ir turėtų esmines peilio savybes. Manau šiame forume, nereik akcentuot, kad net ir išskirtinis peilis, turi turėti peiliui būtinų savybių, kaip pjovimas pvz ... :-/
Wow efektas priklausys nuo pinigų (jei tai lies medžiagas), arba nuo geometrinio apgalvojimo (jei tai lies vizualinę estetiką), arba ir nuo ir nuo to :)

Man, kaip "kaimiečiui", dirbt su gražesniu peiliu kur kas maloniau, nei su mažiau gražiu, ypač jei savybės panašios :)
Kam reikalingi negražūs daigtai, jei yra gražūs? Šitoj vietoj, jei jau kalba apie bent šiokį tokį išskirtinumą, reik kompromisint su racionalumu. Kitaip nematau problemos forumo tematiką išlazeriuot ant Moros :) Tik man asmeniškai prasmės čia neturės visiškai.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Loptar rašė: Wow efektas
StandartinėParašytas: 2013-01-07- 18:38 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Loptar rašė:
Wow efektas priklausys nuo pinigų (jei tai lies medžiagas), arba nuo geometrinio apgalvojimo (jei tai lies vizualinę estetiką), arba ir nuo ir nuo to :)

Tai vat apie tai ir kalba - wow efektas tik už didesnius pinigus, o forumo peilio esmė skleisti jo vardą kuo platesniai vartotojų auditorijai, su labai skirtinga kišene. Šiuo atveju manau teisingas yra Martyns pasakymas, kad tai turėtų būti paprastas (bet ne prastas) peiliukas su kuo didesniu tiražu.

Loptar rašė:
Kitaip nematau problemos forumo tematiką išlazeriuot ant Moros :).

Abiem atvejais bus neimančių peilio narių (netinka išvaizda, darbam netinka, 'nedžiugina') tik klausimas kuriuo pasirinktu variantu (brangus vs. praktiškas pigus) bus didesnis peilio tiražas ir 'Knifes.lt' idėjos sklaida.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Sveikstant nuo pošventinės
StandartinėParašytas: 2013-01-07- 18:39 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Sveikstant nuo pošventinės euforijos bei žiūrint į balsvimo rezultatus pamažu apima suvokimas, kad reiktų nusiteikti tam, kas liaudyje vadinama "dioševo i serdito"...

Maksimumas racionalios funkcijos ir dizaino, biudžeto labui aukojant minimumą šiais dviem požiūriais antraeilių dalykų.

Tik jokiu būdu ne mersas už zaporožiečio kainą (tai būtų ydinga praktika) ir ne moskvičius už žiguliuko kainą (tai būtų kvaila praktika).

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-01-07- 19:01 
Atsijungęs
LPA narys
Vartotojo avataras

shmitas1 rašė:
O kaip tokie peiliai?
Jie tipo kurti ir projektuoti turistams, buškrafteriams ir šiaip nuotykių ieškotojams:) Ir dizainas nekasdieninis.
"Pasayten'o" net brėžinį turiu.

Ką manau? - Peilinis ekstremizmas :D

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Kolegos, smarkiai peiliais
StandartinėParašytas: 2013-01-07- 19:09 
Atsijungęs
LPA narys
Vartotojo avataras

Kolegos, smarkiai peiliais neužmėtysit, tikiuosi, bet pakartosiu man rodos jau vieno kolegos minėtą mintį. O gal..... neckeris? Argumentai - šioks toks "wow", lengviau pagaminamas, mažesni kaštai. Mažesniais kaštais galima pasiekt ir išskirtinumą, ir kokybę, ir "Wow"? Kalbu be pretenzijų, aišku, kaip idėja. Ką manot? Aš sutinku, priimt variantą diskusijai gali būt sunku, kalba sukosi apie fiksą, buškraftui etc. Bet gal galima būtų tikėtis, kad kiekvienas tą variantą apmastytumėt? Man kažkaip va tokia mintis dabar užčiuožė. Foruminis neckeris. A?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: O.Benderis rašė: Kolegos,
StandartinėParašytas: 2013-01-07- 19:16 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

O.Benderis rašė:
Kolegos, smarkiai peiliais neužmėtysit, tikiuosi, bet pakartosiu man rodos jau vieno kolegos minėtą mintį. O gal..... neckeris? Argumentai - šioks toks "wow", lengviau pagaminamas, mažesni kaštai. Mažesniais kaštais galima pasiekt ir išskirtinumą, ir kokybę, ir "Wow"? Kalbu be pretenzijų, aišku, kaip idėja. Ką manot? Aš sutinku, priimt variantą diskusijai gali būt sunku, kalba sukosi apie fiksą, buškraftui etc. Bet gal galima būtų tikėtis, kad kiekvienas tą variantą apmastytumėt? Man kažkaip va tokia mintis dabar užčiuožė. Foruminis neckeris. A?

Kodėl gi ne :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: O.Benderis rašė: Foruminis
StandartinėParašytas: 2013-01-07- 19:31 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Šalis: Éire
O.Benderis rašė:
Foruminis neckeris. A?

as uz toklova bushcrat'o peilaiti. ale, pasiskaicius kokiu liaudis nori anabolikais pripompuotu 'bushcraft'eriu' - mane irgi kartais mintis aplanko apie teisinga necker'i.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Kiek žmonių - tiek ir
StandartinėParašytas: 2013-01-07- 19:58 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kiek žmonių - tiek ir TEISINGŲ necker'ių formų, nes visi tą TEISINGĄ matys skirtingai :)
Nesuprantu, kodėl dauguma mano, kad geras ir gražus peilis būtinai turi būti brangus. Aš manau, kad gali būti brangesnis plienas ar brangesnės kriaunos(pvz ELMAX vs Sandvik, micarta vs stabilizuotas kaktusas), bet juk forma gali būti ta pati ir iš brangesnio plieno, ir iš pigesnio. Juk lazeriui nesvarbu kokią formą ir kokį plieną pjaustyt. Aišku, jei būtų galimybė rinktis iš kelių plinų, gal tada daugiau būtų patenkintų žmonių - vieni džiaugtųsi brangiu plienu, kiti formomis :)
P.S.Galbūt neverta blaškytis tarp nekerio, edc, ar buškrafto, kol nesibaigė esami balsavimai (ty dėl kainos ir dėl ištisinis-lenktinis)? Pasibaigs šie, tada gal bus paskelbtas kitas balsavimas, o tada ir pasirinksim, neckeris ar buškraftas.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Teisingas neckeris ir yra
StandartinėParašytas: 2013-01-07- 20:00 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Teisingas neckeris ir yra pernykštis foruminis, tik be kriaunų... :-D

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: O.Benderis rašė: Kolegos,
StandartinėParašytas: 2013-01-07- 20:06 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

O.Benderis rašė:

Kaip kažkas jau yra sakęs, va ką reiškia "seno ir nusipelniusio" forumo nario pasisakymas :D Aš 2 syk rašiau šią idėją ir buvo 0 emocijų, bet po "seno ir nusipelniusio" parašymo dėmesys atsirado :)

Nepriimkit piktai, čia jumoro forma ;)

Su biudžetu įdomiai balsavimas krypsta, nuo 400LT perėjo į 300LT, ir spėju tendencija nesikeis :/ Tad matyt teliks daryti arba neckerį arba mora. Arba nekreipti dėmesio į balsavimą, bet tuomet kokia iš jo nauda ir kam reikėjo jį skelbti ? :/

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Ugnius rašė: Su biudžetu
StandartinėParašytas: 2013-01-07- 20:12 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Ugnius rašė:

Su biudžetu įdomiai balsavimas krypsta, nuo 400LT perėjo į 300LT, ir spėju tendencija nesikeis :/ Tad matyt teliks daryti arba neckerį arba mora. Arba nekreipti dėmesio į balsavimą, bet tuomet kokia iš jo nauda ir kam reikėjo jį skelbti ? :/

Balsai iki 500 Lt įeina į balsus iki 400 Lt, todėl dar pirmauja brangesni peiliai :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-01-07- 20:20 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

shmitas1 rašė:
Juk lazeriui nesvarbu kokią formą ir kokį plieną pjaustyt.

Lazeriui, - ne, o tam kuris gamins tą peilį - svarbu (pažiūrėk kaip 2012 foruminis buvo pjautas). :):):)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-01-07- 20:22 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

julius rašė:

Balsai iki 500 Lt įeina į balsus iki 400 Lt, todėl dar pirmauja brangesni peiliai :)

*taip*

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-01-07- 20:37 
Atsijungęs
Pirmininkas
Vartotojo avataras

Šalis: Lietuva
loki rašė:

Jo *taip*, o šiemet užteks pagaminti rinkinuką "raktas+kaidekso dėklas" Foruminiam-2012 be kriaunų ir turėsim "du viename"... :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-01-07- 20:43 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

_Vladas_ rašė:
loki rašė:

Jo *taip*, o šiemet užteks pagaminti rinkinuką "raktas+kaidekso dėklas" Foruminiam-2012 be kriaunų ir turėsim "du viename"... :D

Su 'razinka' ir kap pigia...... :-D

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 950 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 64  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007