Čia priėjo jau Klubo Narys pyfpafz ir pasakė..... *lol*
pyfpafz rašė:
Visi niekada nebus patenkint...
Aš jau rimtai pradedu galvoti, kad "Foruminis" išvis turėtų būti nuleistas iš viršaus (aišku kažkiek atsižvelgiant į forumo narių norus ir pageidavimus), o visos įdomybės, customai, limitedai bei razynkos paliekamos klubui.
O jei rimtai tai:
Martyns rašė:
...Toks "Foruminis" peilis pvz. Ontario Rat1, ar 2011 forum - Boker'is ar Moros klasikinis fiksas su
www.knives.lt logo, turi nuolat būti matomas pakabintame baneryje, visiems tik prisijungusiems į knives.lt, su nurodyta kaina, numatomų pirkimų pvz. 2x metuose datomis ir su galimybe išankstiniams užsakymui imtinai iki sekančio sezono peilio varianto. O varijuoti turėtų tik
www.knives.lt'13,'14,'15', t.y. išleidimo metų įrašas, spalvinis kodas ( kriaunų, geležtės spalva), gal būt pvz. rytų kalendoriaus žvėriuko paveikslėlis - jokių esminių konstrukcinių pakeitimų. Koks gamintojas samdomas, tarkim 5-iems metams, turi spręsti forumo savininkas(-ai), įvertinęs ir forumo "patariamąją nuomonę", iš pateiktų kelių galimų variantų...
swerfot rašė:
Mano nuomone, tai reikia jum arba kad "vadas" aiškiai ir griežtai pasakytų "Bus taip ir taip, jūs pasitarėt, o aš nuspręsiu", arba griežtai pagal balsavimo statistiką spręst peilio kainą, tipą, savybes ir plieną Smile Nes diskusijoje kol kas niekas negimsta Smile
No offense, paprastai auditorija natūraliai susiskirsto į "skaitytojus" ir "rašytojus", todėl ir buvo išrasti tūli "moderatoriai"