O.Benderis rašė:
Tai kur čia ta kažkokia normali diskusija.. 8(

Matai, aš asmeniškai tikrai neturiu nieko prieš tamstą anei prieš kitus forumiečius, bet jei jau žmonės leidžia sau viešai pasakyti, kad mano darbai kreivi, man liepia daugmaž nelįst ne į savo daržą. o eit tvorų kalti, Algirdo darbus vadina kiču, tai manau, kad turiu teisę pasakyti ir aš savo nuomonę. Pradėkim kiekvienas nuo savęs, jau pakankamai daug gabių žmonių tokios kalbos iš tokių forumų išvijo. Jei kalbam apie reikalus, tai kalbėkim profesionaliai. Norit pakalbėti apie kreivus darbus, tai prašom, niekas nepuola į atlapus, tik prašau pateikti pavydžių, nurodyti kuri vieta kreiva ir pan. Kalbam apie kičą - prašom, parodykit, kaip jūsų nuomone tas ne kičas atrodo, palyginkim darbus, apsvarstykim dizainą, pakalbėkim apie atlikimo technikos subtilybes, trūkumus ir pan. Norit pasamprotauti apie teisingas formas, funkcionalumą, medžiagų galimybes - prašom, rodykim pavyzdžius, išsakykim nuomones ir diskutuokim. Nepatinka man asmeniškai, tik niekuo nepagrįstos nuomonės, išvedžiojimai ir tuščios kalbos, bei išsisukinėjimai. Kokios problemos? Sunku pagrįsti savo teiginius? Šiame forume yra keletas žmonių su kuriais galima apie konkrečius dalykus kalbėti, nes jie turi ką pasakyti, kiti kol kas neparodė nieko apart to, kad moka googlu naudotis, svetimas mintis gražiai pateikti ir puikiai ant kitų pamazgas laistyti. Tai kur čia normali diskusija? Kaip šauksi taip atsilieps