Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2026-10-09- 20:04

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 598 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 40  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 2013-09-03- 12:14 
Atsijungęs

Paskaiciau paskutines zinutes ir su sypsena prisiminiau savo buvusi kolega :). Na jis vyrukas jau metuose, beveik 30, bet is tu kur megsta vyriskus "zaisliukus". Butent, zaisti, ne kolekcionuoti. Turi jis nemaza spinta visokiu pishtalietu, tikru, zinoma, su leidimais, legaliai isgijes. Bet zmogus tiek paskendes fantazijose, ir toks isitikines, kad jis galetu buti ne prastesnis nei "rambo", jog net nejauku pasidaro :). Viska jis zino apie ginklus, ju panaudojima, sovinius, kulkas, visokias taktines paslaptis... Bet praktiskai, apsislapino is baimes kai ji uzpuole ikauses vyriski su pagaliu rankoje. Taip... O ginkla savigynai jis nesiojosi pastoviai, uztaisyta. Ginklo is jo ne neateme, atsipirko melynemis ir slapiais dzinsais.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Lorenso rašė: Paskaiciau
StandartinėParašytas: 2013-09-03- 12:28 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Šalis: Lietuva
Lorenso rašė:
Paskaiciau paskutines zinutes ir su sypsena prisiminiau savo buvusi kolega :). Na jis vyrukas jau metuose, beveik 30, bet is tu kur megsta vyriskus "zaisliukus". Butent, zaisti, ne kolekcionuoti. Turi jis nemaza spinta visokiu pishtalietu, tikru, zinoma, su leidimais, legaliai isgijes. Bet zmogus tiek paskendes fantazijose, ir toks isitikines, kad jis galetu buti ne prastesnis nei "rambo", jog net nejauku pasidaro :). Viska jis zino apie ginklus, ju panaudojima, sovinius, kulkas, visokias taktines paslaptis... Bet praktiskai, apsislapino is baimes kai ji uzpuole ikauses vyriski su pagaliu rankoje. Taip... O ginkla savigynai jis nesiojosi pastoviai, uztaisyta. Ginklo is jo ne neateme, atsipirko melynemis ir slapiais dzinsais.

Tam amerikiečiai turi terminą "Mall ninja" :-)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Lorenso rašė: ... Na jis
StandartinėParašytas: 2013-09-03- 12:31 
Atsijungęs

Lorenso rašė:
... Na jis vyrukas jau metuose, beveik 30 ...

*lol* *lol* *lol*

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: pyfpafz rašė: Blyn visus
StandartinėParašytas: 2013-09-03- 22:59 
Atsijungęs
Peiliadirbys
Vartotojo avataras

pyfpafz rašė:
Blyn visus apdėjo, o manęs nepaminėjo! Įsižeidžiau *bita*

P.S. Komentaras apie Kęstutį patiko XD

P.P.S. Likvidatoriau tu čia atsargiai, Kęstutis vaikšto su meninykais ir peilius su skylutėm daro, o tai jau ne šuns pypas XD XD XD

Aha ir man patiko, lochelis visus į vietą pastatė xD Tipo ,,visi čia jūs daunai, nes aš tai biški skaitęs, apie machalkes peileis ir apie pištalietus multikų matęs, o dar ir gyra turiu...i da esu kavensks... i jei ko pats nežinau, tai galiu duoti kontaktus to kas žina..." *god* Vaikinui ryškus nepilnavertiškumo kompleksas, su tokiom tendencijom greit pradės pasakoti ir kiek mergų patvarkęs :)
peace ane *friends*
pyfpafz, gaila kad tavęs nepaminėjo , būtų bent kokiu trigubu durnium pavadinęs ar kaip kitaip xD

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Lorenso Visiskai normalu nes
StandartinėParašytas: 2013-09-03- 23:56 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Lorenso
Visiskai normalu nes 90% zmoniu nera susidure su ekstremaliom situacijom ir kaip jis pasielgs toj ar kitoj situacijoje nezino niekas
Todel kariai ir tamtikros tarnybos savo veiksmus atidirbineja iki atomatizmo o ne tik tam kad zinotu ir moketu
Ju veiksmai atomatiski o ne emociniai todel jie reciau nukrypsta nuo numatyto veiksmu plano
O isitrauti pistoleta ir gintis nuo uzpuoliko tai pirma reik nugalet save(jaigu esi mastantis o ne kiauras)
Taip kad tavo draugas nepadare nieko gedingo
O zinojimas taktiniu techniniu duomenu ir taktikos veiksmu neatnese niekam ieko blogo
Kitas dalykas pervertinti savo jegas

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Ne, zinoma nieko blogo.
StandartinėParašytas: 2013-09-04- 10:23 
Atsijungęs

Ne, zinoma nieko blogo. Tiesiog man buvo juokinga. Ne del to, kad jis issigando, o del to, kad tas zmogus bando buti kitokiu (pavadinkim "krutu") pries kitus. Ta ipatingai perdeta vaidyba ir yra juokinga.

O zinoti, moketi, sugebeti bet ka yra naudinga. Nebutinai praktiska, bet gi zinojimas niekada nebus blogiau nei nezinojimas :).

Beje, dar uzkliuvo zinutes apie saudyklas... Na, tikrai nereiketu pykti, jog ten ateina "ivairus" zmones. Visu pirma tai yra pramoga, ir ginklai ten legaliai tampa zaislais. Juk ir sportinius automobilius ne visi vairuoja vien tik sporto tikslais...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-09-04- 14:22 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kas yra sportinis automobilis ?
BMW ar Golfas po tiuningo ? :)
O ginklai nera zaislai mazvaikiams ir beprociams .
Elementariai reikia jausti pagarba daiktui , meno ir proto kuriniui bei tobulam irankiui ir butent ta kryptimi ir aukleti .
O norintiems zaisti isduoti pora F1 granatu ir isvezti i lauka.
Tegul zaidzia.
Dar daugiau adrenalino,pramogos bei juoko.
: )

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Koks skirtumas koks
StandartinėParašytas: 2013-09-04- 16:00 
Atsijungęs

Koks skirtumas koks automobilis, jei jis tinkamai paruostas sportui? As juk kalbu apie tas pacias pramogas, kaip kad saudymas. Na, sakykim tas automobilis yra kartingas, ar koks is "ralio akademijos", bet esme ta pati. Moki pinigus - ir eini "zaisti".

As anksciau megdavau saudyklas, eidavau pasaudyti, ginklu apziureti. Bet man paciam tai eiline pramoga, kaip kad megejiskas motokrosas ar saslyku kepimas. Tai vadinasi as mazvaikis ar beprotis? :).

P.S.: Pagarba jausti ginklui? Kuo jies skiriasi nuo preciziskai pagaminto motociklo kuri "smaugi" tam, kad malonuma pajustum? Na... Su ginklu gali nusisauti, kita nusauti... Ir su plyta seip jau gali galva prasiskelt.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Na aš turėjau tik dujinį
StandartinėParašytas: 2013-09-04- 22:59 
Atsijungęs
Peiliadirbys

Na aš turėjau tik dujinį kolt1911,toky gerokai patrintą,bet ne tame esmė.
O buvo taip...
Joninės miesto parke, pakviečiau šokt panele,šokom kalbėjomės ,tuo pat prisijungė jos pažystami susidarė grupė-ratukas. Kas bendravo su manim gyvai žino,kad atrodau daug vyresnis.
Ratuko vidury buvo panelių rankinės visų rūbai, prieina 3linksmi gerai įmitę dėdės ir patraukia tiesiai per sudėtus daiktus.
Bandau juos paprotint, vienas spiria į užpakaly,o kitas griebia už švarkelio atlapų ir bando mane pakelt ir trenkt kakta į nosį.
Man numiršta visos blusos ir jaučiu kaip nuo spyrio atsisegė dėklas ir pistoletas slysta lauk,griebiu jį ir remiu ,,dėdulei "kakton,kad išvengt smūgio.
Du dėdulės stebūklingai dingsta, o laikęs mano atlapus išspaudžia kažką panašaus į šypseną,pastato mane ant žemės ir sako,,atsipalaiduok mes pajuokavom",apsisuka ir nueina.
Susirenka kompanjonai,daromas sąrašas sidrui ir alui ,metami skrybėlen pinigai,ruošiuosi į kioską pirkt.
Ir pamatau link manęs artėjančius 4policininkus,6apsaugininkus ir tą pajuokavusį dėdę šlapiom kelnėm.
Man baigės viskas gerai,buvau blaivus atrodžiau vyresnis nei 18,tai net į komisariatą netempė.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Baikit žaist su muliažais,
StandartinėParašytas: 2013-09-04- 23:13 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Šalis: LT
Baikit žaist su muliažais, užsirausit ant tikro...

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Kokios linksmos
StandartinėParašytas: 2013-09-04- 23:21 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kokios linksmos istorijos.
Mergos,šokiai ratuku, rankinės ratuko vidurį .
Bernai su dujiniais pistoletais.
Automobiliai su sportiniais vairais ir duslintuvais.
Jaunystę kur tu :) ?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Na tada buvau paauglys dar.
StandartinėParašytas: 2013-09-05- 0:54 
Atsijungęs
Peiliadirbys

Na tada buvau paauglys dar. Kai prisiminiau nusišypsojau,o tada gal savaite prisiminus rankos virpėt pradėdavo.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Na pries 15-10m tai dar su
StandartinėParašytas: 2013-09-05- 1:20 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Na pries 15-10m tai dar su dujiniu galejai ir apsigint ir saugesis jaustis siai dienai tai jau greiciau didesne beda gali prisaukti

Realiai ginklus dalina y kaire y desine tad negali zinot ar jis neisitrauks tikro o tada jau bus ATA
Su ginklu kaip samurajus su kardu issitrauki tik tam kad atlikt suvy antraip gali priesininkas but greitesnis
Westernai ir nekitaip
Pasirenki arba begi arba isisuki is situacijos arba sauni
Begimas tai nera geda ko jaunysteje nesupratau ir kiekvienam metusiam pirstine ja pakeldavau
Amzius daro savo bet faktas kad pasikeite laikai irgi dadeda

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Na man tada buvo 14, ir
StandartinėParašytas: 2013-09-05- 6:47 
Atsijungęs
Peiliadirbys

Na man tada buvo 14, ir turėjau tokią psichologine problemą,kad net mokyklon eidavau su juo,tiesa per 3ar 4metus pagal paskirtį iššoviau tik 1karta 2 WPEPER užtaisus ,kai užpuolė lb didelis šuo. Gal po mėn ar dviejų jis apdraskė laiškininkę,išnešė gabalą kojos raumenų, ir kažką dešinėj rankoj perkando,nebevaldo dviejų pirštų

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Kažkiek į temą, patiko
StandartinėParašytas: 2013-09-05- 8:44 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Šalis: Lietuva
Kažkiek į temą, patiko nesenai rastas video: http://bcove.me/f620eygz

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 598 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 40  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007