Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2026-10-10- 7:28

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 598 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 40  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Atvažiavo WALTHER PP:
StandartinėParašytas: 2013-09-20- 1:52 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Šalis: LT
Atvažiavo WALTHER PP: http://www.youtube.com/watch?v=lk03OO9tYT4

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Sveikinu su pirkiniu! Turiu
StandartinėParašytas: 2013-09-20- 12:42 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Sveikinu su pirkiniu!
Turiu porą klausimų:
1) kokiu tikslu tu jį pirkai ?
2) jeigu naudot pagal paskirtį, ar neatrodo, kad tavo letenai jis per mažas - nuleistuką spaudinėjai piršto vidurine pagalve ?

Ir dar - kiek suprantu, tamsta, kurdamas savo kanalą, nori save parodyt (perkeltine prasme, o gal ir ne) ir, turbūt, nori kad žmonės žiūrėtų. Gal dar yra ir kitokių motyvų, kurių dabar nesuprantu...
Aš ne režisierius, bet, mano galva, galėjai pistoletą ir išardyt, parodyt kamerai stambesnius planus, aiškesnį tekstą galėjai iš anksto pasiruošti, o tai dabar didesnę laiko dalį tik vartei ginklą rankose ir dūsavai kokie jūs abu šaunūs: "klasnyj... cheeee ..."
Aš čia rašau apie tai, ne todėl, kad noriu sumenkinti tamstos triūsą, atvirkščiai - noriu, kad ateityje, įdomiau būtų žiūrėt ne tik man, bet ir kitiem žiopliam.
Sėkmės ! Ir laukiu atsakymų į mano klausimus. ;-)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Vincukas rašė: Sveikinu su
StandartinėParašytas: 2013-09-20- 13:12 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Vincukas rašė:
Sveikinu su pirkiniu!
Turiu porą klausimų:
1) kokiu tikslu tu jį pirkai ?
2) jeigu naudot pagal paskirtį, ar neatrodo, kad tavo letenai jis per mažas - nuleistuką spaudinėjai piršto vidurine pagalve ?

Ir dar - kiek suprantu, tamsta, kurdamas savo kanalą, nori save parodyt (perkeltine prasme, o gal ir ne) ir, turbūt, nori kad žmonės žiūrėtų. Gal dar yra ir kitokių motyvų, kurių dabar nesuprantu...
Aš ne režisierius, bet, mano galva, galėjai pistoletą ir išardyt, parodyt kamerai stambesnius planus, aiškesnį tekstą galėjai iš anksto pasiruošti, o tai dabar didesnę laiko dalį tik vartei ginklą rankose ir dūsavai kokie jūs abu šaunūs: "klasnyj... cheeee ..."
Aš čia rašau apie tai, ne todėl, kad noriu sumenkinti tamstos triūsą, atvirkščiai - noriu, kad ateityje, įdomiau būtų žiūrėt ne tik man, bet ir kitiem žiopliam.
Sėkmės ! Ir laukiu atsakymų į mano klausimus. ;-)

Dydis rankoj geras, tiesiog man nuleistukas per arti todėl ir spaudosi viduriniu slanksteliu.
Kas dėl video tai taip vadinamas "unboxing".
Bent jau man yra įdomu žiūrėti kada daromas unboxingas su pirmu įspūdžiu, o po to įspūdžiai po kurio laiko.
Net pačiam įdomu pasidatro kaip paties nuomonė keitėsi vienu ar kitu atveju.
Pvz. jei būčiau filmavęs vusų savo peilių ar kt. pribambasų įspūdžius tai nemažai būtų kraštutinumų (pvz tie patys Shirogorovai).

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Kas dėl to kaip teisingai
StandartinėParašytas: 2013-09-20- 14:06 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Šalis: Lietuva
Kas dėl to kaip teisingai padaryti video apžvalgas YouTube, tai labai rekomenduoju susirasti ir peržiūrėti tokio "nutnfancy" SENĄSIAS peilių apžvalgas. Va ten tai žmogus iš tikro mokėjo padaryt video su TURINIU. Būdavo, per 4-8 minutes sužinai apie peilį viską, ką įmanoma sužinoti iš YouTube video, pagarba žmogui. Gaila paskui irgi pradėjo "atskiedinėt" apžvalgas tuščiais plepalais.

Bet >9 minutės video vien tik išpakavimui iš dėžės ir pavartymui rankose, nu tai atsiprašau... 99% neutralių lankytojų išjungia tokius video laukt jau po pirmų 1-2 minučių, jeigu ne greičiau. Arba greitai prasuka į galą.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: O man nutunfancy'sas
StandartinėParašytas: 2013-09-20- 15:18 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

O man nutunfancy'sas nepatinka, tas jam tactical anas jam tactical, net lengvasis manix 2 ir tai tactical.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: pyfpafz rašė: O man
StandartinėParašytas: 2013-09-20- 15:28 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

pyfpafz rašė:
O man nutunfancy'sas nepatinka, tas jam tactical anas jam tactical, net lengvasis manix 2 ir tai tactical.

Tactical dabar iš viso yra toks marketinginis terminas, kurio reikšmės tiesiai šviesiai niekas nebegali pasakyt. Na, man tai netrukdo, jo kalbėjimo maniera pateikiamos informacijos nesumenkina. Matosi, kad žmogus savo įrankius naudoja nuolat ir naudoja intensyviai :-)
Kita vertus, senai aš jau jį žiūrėjau, reiks vėl "aplankyt".

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-09-20- 16:04 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

swerfot rašė:
Tactical dabar iš viso yra toks marketinginis terminas, kurio reikšmės tiesiai šviesiai niekas nebegali pasakyt.

Būtent, kaip tik todėl pastovus šio termino vartojimas pats savaime nemažai pasako apie vartotoją :)

swerfot rašė:
Na, man tai netrukdo, jo kalbėjimo maniera pateikiamos informacijos nesumenkina. Matosi, kad žmogus savo įrankius naudoja nuolat ir naudoja intensyviai :-)

Skoniai ir nuomonės visų skirtingi, IMHO ieškant informacijos šio personažo kanalas - paskutinis pasirinkimas. Kanalas grynai pramoginis-komercinis ir orientuotas labai specifiniam žiūrovui, informacijos ten panašiai tiek kiek B. Grilso laidose (kalbu apie peilius, pyškinimo iš kulipkų srity mano (ne)kompetencija apsiriboja 1-u ir 2-u pratimais gulint, tad ne man spresti). Tiesa, džiugu, kad nepraėjus nei 10 metų peilių apžvalgininko, žinovo ir guru statuse nutnfensis nusipirko Apex'ą ir išmoko savo peilius pasigalasti, nebereikia teisintis, o ir šiaip progresas dalykas neblogas :).

Informacijos atžvilgiu, man patinka - Edge Observer apžvalgos. Konkretu, lakoniška, be išvedžiojimų ir subjektyvių įžvalgų. Puiki pagalba apsisprendžiant prieš perkant peilį.
Laisvesne forma, su pamastymais, puikia metodika, bet be nutnfensio sužvaigždėjimo ir kategoriškumo, kadaise apžvalgas suko šis veikėjas: http://www.youtube.com/user/BLUNTRUTH4U.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-09-20- 16:22 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Na, gal ir tiesą sakai. Man, kaip naujokui ir mažai teišmanančiam tai buvo kaip tik. Neištęsta, neatskiesta ir nufilmuota iš arti, išsamiai, aukšta kokybe.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: ek rašė: Informacijos
StandartinėParašytas: 2013-09-20- 19:37 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

ek rašė:
Informacijos atžvilgiu, man patinka - Edge Observer apžvalgos. Konkretu, lakoniška, be išvedžiojimų ir subjektyvių įžvalgų. Puiki pagalba apsisprendžiant prieš perkant peilį.

Jo, edgeobserver ir aš užskaitau *2thumbs*
Man dar patinka šito žmogaus video, bet jie apie specifinius peilius, bet video geri, tikrai geri.
Rekomenduoju:
http://www.youtube.com/user/stschmalhaus/videos

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-09-21- 1:03 
Atsijungęs
Klubo narys

Davai laikinam savo favoritus ir keliam bangą!
http://socialblade.com/youtube/user/MrPyfPafz
Jau pareina bevei 2 baksai per dieną! Turėsim bent ką aplaistyti ;P

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Sveiki iskilo toks
StandartinėParašytas: 2013-11-04- 13:41 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Sveiki :) iskilo toks klausimas. turiu as ta dujine ''chlapuska'' pirkta buvo kai dar leidimu nereikejo, tik registravo kazkokiam zurnale parduotuvej. dabar kaip ir reiktu uzregistruoti, bet mastau apie pardavima. ar galiu parduot ji neregistruota, ar geriau pirma registruot ir tada parduoti?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Marius_V rašė: ar galiu
StandartinėParašytas: 2013-11-04- 15:59 
Atsijungęs
Pirmininkas
Vartotojo avataras

Marius_V rašė:
ar galiu parduot ji neregistruota, ar geriau pirma registruot ir tada parduoti?

Mano galva, pirma reikėtų užregistruoti, tada parduoti.
Gali pasidomėti čia:
Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Licencijavimo skyrius, Chemijos g. 4b, Kaunas, tel. 8 37 30 3182;

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Mano dujinį tėvukas nešė
StandartinėParašytas: 2013-11-04- 17:15 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Mano dujinį tėvukas nešė registruoti, - nepriėmė, nes buvau pakeitęs orginalias plastmasine kriaunas į medines (o gal tiesiog pareigūnui nepatiko 'nutrintas' ginklas)...tai taip ir guli stalčiuje, geresnių laikų laukia, kurie jau turbūt neateis.;) Tiesa, per naujus vis panaudojam draugų rate raketom pašaudyt.:)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: GAdas rašė: Tiesa, per
StandartinėParašytas: 2013-11-04- 17:20 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Šalis: Éire
GAdas rašė:
Tiesa, per naujus vis panaudojam draugų rate raketom pašaudyt.:)

kad jie daugiau niekam ir netinkami....

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: GAdas rašė: Mano dujinį
StandartinėParašytas: 2013-11-04- 17:32 
Atsijungęs
LPA narys
Vartotojo avataras

GAdas rašė:
Mano dujinį tėvukas nešė registruoti, - nepriėmė, nes buvau pakeitęs orginalias plastmasine kriaunas į medines (o gal tiesiog pareigūnui nepatiko 'nutrintas' ginklas)...tai taip ir guli stalčiuje, geresnių laikų laukia, kurie jau turbūt neateis.;) Tiesa, per naujus vis panaudojam draugų rate raketom pašaudyt.:)

Skamba kaip anekdotas :) Žmogus nešė į policiją registruot ginklo, bet policija nepriėmė XD

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 598 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 40  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007