Kestutis ply rašė:
Nu nesusilaikysiu ir aš, paskaitinėti šią temikę, labai smagu. Du ,,kunigaikščiai-pusdieviai" ragauja viskį ir dalijasi tarpusavyje savo dieviškais pojūčiais, o visi kiti ,,plebėjai" ,,kumečiai" ,,kaimiečiai" ir šiaip mėšliokai, durni ir nieko nesupranta, nes jų skonis neišlavintas, o ir apskritai jokio skonio jie neturi, o dar priedo ir nusigėrę padugnės. Juk ,,dievai" ir ,,pusdieviai" nejaučia įtampos, jų operacinės sistemos neperkaista, ir išvis jie nesupranta kas yra problemos, ligos ir paprasta kasdienybė xD Nu bet iš kur tas toks bukas pasitenkinimas savim ir noras pasirodyti kažkuom geriesniu už kitus? Gal jau nusileiskit ant žemės, kol drugeliais kakot nepradėjot. Kaip žmonės nesupranta, jog neužtenka pačiam apie save gerai galvot. Iš šalies toks pūtimasis atrodo labai jau kaimietiškas ir postsovietais pradvisęs

Kęstučiui ryškiai neįpylėt, vyrai. Praleidot. Va jums ir pasekmės.... XD

)))) P.s.
Kęstuti kur ir kas čia šitoje temoje užgavo, kurioje vietoje pasijutai "plebėjumi", kaimiečiu", "kumečiu"? Šiaip, tamsta laisvas jaustis kaip nori, bet tu dar į kompaniją kažką įtraukt nori kumečių, plebėjų etc., nors aš nemačiau čia taip užaštrintai, kaip tamsta, pasijutusių

Aš nesu viskių gurmanas ir žinovas, kaip kolega Gerb.
Bozkurt. Bet su malonumu skaitau šią temą ir
Bozkurt tekstus. Nesijaučių nei "kumečiu", nei "plebėjum", nei "kaimiečiu".

Kaip ir kiti, manau.