Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2026-10-09- 20:04

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 919 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 62  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 2013-09-25- 22:15 
Atsijungęs
Klubo narys

pyfpafz rašė:
Aplafonas vis kapsėjo, kad atsinaujinčiau softą į iOS 7.0, atsinaujinau... F**K, f**k, f**k...!

Nieko tu nesuprati :)
http://style.rbc.ru/news/luxury/2013/09/20/16754/

Bet tai pats labai norėjai!

Samsungas S4 active irgi "pradžiugino". pasikabino ryšys, telefonas veikia, paveisliukus rodo, wifi,gprs dirba, bet GSM mirė. tai pusę dienos buvau ne ryšio zonoj. Kol atšifravau kas skambino - pavargau :/

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-09-27- 7:37 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Šalis: LT
Man toks jausmas, kad ios 7.0 labiau batarkę valgo :/

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: pyfpafz rašė: Man toks
StandartinėParašytas: 2013-09-27- 8:28 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

pyfpafz rašė:

Gali būti, juk norint nupiešti tas visas grąžias spalvas su efektais reikia daugiau proco resursų, o resursam reikalinga energija ;)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: pyfpafz rašė: Man toks
StandartinėParašytas: 2013-09-27- 14:52 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

pyfpafz rašė:

Gal daugiau kokių procesų įjungta pagal nutylėjimą.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-09-27- 15:30 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Šalis: Lietuva
Pas Android tai bent jau toks dalykas yra by default: Paveikslėlis

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Išjungiau viską kas
StandartinėParašytas: 2013-09-27- 15:30 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Šalis: LT
Išjungiau viską kas nereikalinga.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Pabandyk telefoną pilnai
StandartinėParašytas: 2013-09-30- 8:31 
Atsijungęs
LPA narys
Vartotojo avataras

Pabandyk telefoną pilnai išjungti ir išimti akumuliatorių. Po to vėl viską surink ir įjunk. Man buvo toks atvejis, kai viskas išjungta, o akumuliatorių valgė. Po minėtų veiksmų pasitaisė.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Kolegos, norėjau paklausti
StandartinėParašytas: 2013-10-17- 21:15 
Atsijungęs
LPA narys
Vartotojo avataras

Kolegos, norėjau paklausti tokio dalyko... Tiesa, susiję ne su telefonais, bet daugiau su operatoriais. Čia aš nepeiksiu konkretaus operatoriaus, negirsiu, tiesiog jūsų noriu paklaust: ar jūs, kurie naudojatės TELE2, jei tokių yra, arba jei nesinaudojate TELE2, bet skambinat į šitą operatorių, rašote sms, taigi, ar jūs esate susidūrę su tokiu dalyku, kad jūsų siųsta žinutė į TELE2 tinklą labai užvėluotų, pvz kelias valandas arba dar ilgiau? Suprantat, aš susidūriau su tokiu dalyku - siunčiau į TELE2 numerį žinutę, ir kaip vėliau išsiaiškinau, mano tą žinutę, kuri buvo laba svarbi, žmogus gavo po pusės paros, nuo išsiunntimo. Šiaip, atrodytų smulkmena, bet man tas užvėlavimas, kainavo nemažai pinigų... Nesiruošiu aš jokios čia teisybės ieškot, nei skandalų kelt, nieko nebepakeisi. Bet ar taip būna dažnai? Aš su tuo iki šiol nebuvau susidūręs? Ar esate pastebėję tokį dalyką? P.s. Telefonas pas gavėją buvo įjungtas visą laiką, ne telefone problema, ne žmoguj. Tiesiog žinutė realiai atėjo po 13val nuo išsiuntimo. :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: O.Benderis rašė: Kolegos,
StandartinėParašytas: 2013-10-17- 21:20 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Šalis: Lietuva
O.Benderis rašė:
Kolegos, norėjau paklausti tokio dalyko... Tiesa, susiję ne su telefonais, bet daugiau su operatoriais. Čia aš nepeiksiu konkretaus operatoriaus, negirsiu, tiesiog jūsų noriu paklaust: ar jūs, kurie naudojatės TELE2, jei tokių yra, arba jei nesinaudojate TELE2, bet skambinat į šitą operatorių, rašote sms, taigi, ar jūs esate susidūrę su tokiu dalyku, kad jūsų siųsta žinutė į TELE2 tinklą labai užvėluotų, pvz kelias valandas arba dar ilgiau? Suprantat, aš susidūriau su tokiu dalyku - siunčiau į TELE2 numerį žinutę, ir kaip vėliau išsiaiškinau, mano tą žinutę, kuri buvo laba svarbi, žmogus gavo po pusės paros, nuo išsiunntimo. Šiaip, atrodytų smulkmena, bet man tas užvėlavimas, kainavo nemažai pinigų... Nesiruošiu aš jokios čia teisybės ieškot, nei skandalų kelt, nieko nebepakeisi. Bet ar taip būna dažnai? Aš su tuo iki šiol nebuvau susidūręs? Ar esate pastebėję tokį dalyką? P.s. Telefonas pas gavėją buvo įjungtas visą laiką, ne telefone problema, ne žmoguj. Tiesiog žinutė realiai atėjo po 13val nuo išsiuntimo. :)

Taip, man taip yra buvę dažnai susirašinėjant su vienu žmogum. Va gaila neprisimenu kokio operatoriaus abonentas... Pas mane patį tai Bitė tuo metu buvo.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-10-17- 21:51 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Man taip yra buvę, bet ne T2 tinkle ir tai yra tinklo įrangos glitch. Po panašaus atvejo kaip pas tave, visada uždedu 'request receipt'.;) Beje, taip dažniau būna su sms ilgesniais nei 160 simbolių, - stay oldschool.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Operatoriai niekaip
StandartinėParašytas: 2013-10-17- 21:57 
Atsijungęs
Klubo narys

Operatoriai niekaip neįsipareigoja dėl SMS žinučių pirstatymo realiu arba bent kokiu normaliai priimtinu laiku. Tai yra prigimtinė paslaugos apsiekiamumo GSM ir Interneto tinklų problema, nes nėra sutartinių santykių tęsinio tarp atskirų paslaugų tiekėjų. Galima reikalauti tik, kad žinutė buvo išsiūsta, bet niekaip niekas neįsipareigos dėl jos pristatymo adresatui :(

T2 lagina laiks nuo laiko priklausomai nuo menulio fazės pas švedus, bet užtat paslauga "pigiausia" ir nereikia mokėti daugiau :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: GiedriusT rašė: T2 lagina
StandartinėParašytas: 2013-10-17- 22:43 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

GiedriusT rašė:
T2 lagina laiks nuo laiko priklausomai nuo menulio fazės pas švedus, bet užtat paslauga "pigiausia" ir nereikia mokėti daugiau :)

Kažkaip nelabai toks sarkazmas omniui su bite pastarosiomis savaitėmis patinka, kai žmonės būriais į T2 traukt pradėjo.;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-10-17- 23:12 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

GAdas rašė:
Kažkaip nelabai toks sarkazmas omniui su bite pastarosiomis savaitėmis patinka, kai žmonės būriais į T2 traukt pradėjo.;)

Nejaugi būriais pradėjo ? Vo tautos sąmoningumas!
Beje, tame yra (bent jau man vaidenasi) šiokios tokios ironijos.
Na, sakykim, aš (būriu) patraukiu į Teledu, dėl to, kad ana nustato skambinančio be SIM korteles vietą, o kiti du goželiai - ne. Na sakykim, jau būdamas Teledvojkėj, pametu SIMą ir skambinu į BPC pagelbos. Bet, kadangi skambinu be SIMo, tai tas faktas, kad esu Teledviejų abonentas jau nieko nebegroja. Svarbu yra tiktai, kurio opero tinklas toje vietoje stipriausias (bo, kaip suprantu, prie tokio jungiasi beSIMis telefonas). Tad gal reikėtų pilietiškai eiti iš Teledviejų, kadangi jos tinklas nėra stipriausias? :-/

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Na eiti kiekvienas laisvas
StandartinėParašytas: 2013-10-17- 23:24 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Na eiti kiekvienas laisvas kur jam patinka ;) Manau tas vietos nustatymas buvo tik paskutinis lašas perpildęs žmonių kantrybės taurę, - omnio arogancija ir kvaila senųjų klientų politika dvokė jau seniai; bitė žmonėms pudrino smegenis, kad nustatys jų vaikų buvimo vietą, nors pasirodo tolko iš to nustatymo be auto perdavimo f-jos maža...bet labiausiai visus siutina tai, kad ne vienas iš jų neprisiėmė atsakomybės ir nepasakė, kad "taip jaučiamės kalti, kad neidiegus privalomos įrangos žuvo žmogus". Galima lazdavoti T2 dėl ryšio kokybės ar sklaidos, bet socialinę atsakomybę jie jaučia kaip ir Švedai, ir išsisukti nuo įrangos diegimo jie nebandė.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2013-10-17- 23:37 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

GAdas rašė:
Galima lazdavoti T2 dėl ryšio kokybės ar sklaidos, bet socialinę atsakomybę jie jaučia

OK, sutinku.
DAr galima taip: piketuot prie Omni ir Bitės su reiklavimais, kad jei nenori priinstaliuoti, kas priklauso - tegul susilpnina savo tinklus. Tada Teledu tinklelis bus stipriausias ir visi beSIMiai telefonai jungsis prie Teledviejų ir visų vietą bus galima nustatyti. Faktiškai, šiuo klausimu, Teledu atliks už visus tris operatorius visą darbą - todėl galima būtų pakeisti jos pavadinimą į "TeleTrys".
Šutka *oops*

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 919 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 62  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007