ERA rašė:
swerfot rašė:
Kas dėl tėvo "pamokų", tai išmokau labai paprastą dalyką: žudyt gyvūnus galima dėl maisto, bet ne dėl pramogos.
Na tai cia jum ir atsakymas kodel medziotojai medzioja
KAD VALGYTU ZVERIENA
Vieni valgo kiauliena kiti vistiena kiti jautiena o mes medziotojai valgom zveriena
Taip kaip ukininkas priziuri savo uky taip mes priziurim savo medziokles uky
Nemedziojam tam kad zudyti
O jaigu kazkam sunku suvogti kaip tai daroma tai cia jau ju suvokimo problemos o aklas teigimas kad medziotojai zudikai tai parodo zmogaus bukuma
Tai o ka medžiotojai daro ? Pagauna Bambi ir bucioja tarp ragu ?
Kalba eina apie tai kad tesiog tam nera būtinybės .
Konkrečiai dabar.
Tesiog patinka kam i gyvus taikinius šaudyti , kam mirštancio traukulius matyti ,kam ragus namo žmonai neštis ,kam dešras valgyti .
Nera jokios būtinybės girtam uz vaira sėstis bei kokias žmonas su vaikais musti .
Tesiog kažkam patinka ir tiek.
Jaučia malonuma .
Medžiokle dabar yra leistinas barbarizmas ir nieko daugiau.
As pries barbarizma nieko pries neturiu kaip ir pries militarizma bei prievarta ( net dviem rankom uz) , tik reikia nuimti rožinius makaronus nuo ausų ir suprasti ka darai.
Man asmeniskai daugiau žmones nepatinka uz gyvunus , daugumoje tie dvikojai bjaurastis yra konkreti ir as su dideliu malonumu naikinciau Afrikoje brakonierius negu liutus bei zirafas .
Siaip is malonumo, kad gyvenimas turetu tikslą.
Ir man maloniau butu skandinti banginių bei delfinu medžiotojų laivus negu tuo paties Sea S laivus.
Tesiog įdomiau butu.
As panasiai kaip Rėmus žmonių nemėgstu tik jisai masto politiniais pasirinkimais bei preferencijomis o man tesiog bukagalviai nepatinka
Ziauriai patiko B.Denardas , turejau garbes buti arbata pavaisintas ir pora sausainių .
Ir net du kartus.
Žmogus gali buti kairiųjų ,dešiniųjų , ultra bilia kokiuju, medžiotojų , žydų ,musulmonu , valgyti žmones per pusryčius, laikytis taisyklių ir spjauti ant ju .
Svarbiausia kad nebutu bukagalviu .
Man tik tokie yra kita barikados puse