Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2026-10-09- 16:06

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 724 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 49  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: ArunasR rašė: XP-g2 dar
StandartinėParašytas: 2014-01-27- 14:05 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

ArunasR rašė:
XP-g2 dar efektyvesnis ;-) XR-E labiau koncentruotas.. Čia jau pagal skonį/panaudojimo specifiką. Reikalavimai ne iš fantastikos, tik kad abstraktūs labai. Pagal tokius kriterijus pasirinkimas begalinis.

Tai XM-L2 U2 ant Noctigon MPCB dar efektyvesnis ;) ...bet šis gamintojas su tokiais led'ais kol kas dar negamina prožektorių.:) Beje, neatidžiai skaitai - aš apie XP-E kalbėjau, o ne senesnį XR-E.;)

ArunasR rašė:
Dėl armyteko, nežinau kokia ten TIR optika, bet iš principo jos labiau linkusios braižytis nei grūdintas stiklas. Bent jau mano ITP a1 TIR optika gan greitai kišenėj susibraižė tarp centų, raktų ir kito šlamšto.
Man tik klausimas, kaip tu tokias dešras EDC nešioji?

Kam klausimas adresuotas?

ArunasR rašė:
Trigubai trumpesnis ne ką prasčiau švies..

Bet ir beveik trigubai trumpiau...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2014-01-27- 14:14 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Rimuxs rašė:
Aš asmeniškai naudoju Fenix E40, todėl palyginus su tavo nurodyto Armytec Partner A2 iš ryškėjo keli Armytec`o minusai:
1. Vienas mygtukas ir su juo reikės žaisti norint pasirinkti švietimo režimą, kai Feniksas turi du mygtukus, vieną nedidelį režimamas keisti, kitą didelį įjungimui išjungimui ir jis visada atsimena, kokį režimą esi palikęs... 2. Tik du švietimo režimai, pas Fenix`ą trys ir tarp kitko tas silpniausias daugiausiai naudojamas, nes anie dažniausiai būna per ryškūs...

Fenix minusai:
1. Keturios baterijos, jau didelis patampa...
2. Plastikinis korpusas (minusas tvirtume , pliusas lengvume...)

Gal pradžiai tiek, gal kas daugiau susiduręs ir galės kažką papasakoti...

1. Na du režimai ne minusas, - žmogus to ir norėjo. Tai, kad valdomi vienu mygtuku tai kaip čia pasakius -> turbūt 80 proc. prožektorių rinkos taip pat valdomi režimai biudžetiniame segmente. Man asmeniškai kaip tik papildomos knopkės yra minusas.
2. Čia irgi matyt nuo asmeninių naudojimo ypatumų priklauso, nes pvz., savo EDC naudoju tik ant High režimo, nes tamsoje nedirbu po 4-6 h., o 5 - 10 min. darbo man patinka matyti apšviestą didelį plotą, o ne siaurą plotelį.
3. Dėl minusų tu teisus - 4 AA daugoka, geriau jau būtų 2x18650 padarę.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2014-01-27- 19:30 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

GAdas rašė:
Tai XM-L2 U2 ant Noctigon MPCB dar efektyvesnis ;) ...bet šis gamintojas su tokiais led'ais kol kas dar negamina prožektorių.:) Beje, neatidžiai skaitai - aš apie XP-E kalbėjau, o ne senesnį XR-E.;)

Jap, supaniojau raides. Pirmadienis visgi.

Cituoti:
Kam klausimas adresuotas?

Ugniui. Bet gali ir kiti pasisakyt kaip EDC naudojantys tokius. Rimtai įdomu :)

Cituoti:
Bet ir beveik trigubai trumpiau...

Nebūtinai. Pvz koks Thrunite Saber 1C.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2014-01-27- 21:26 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

ArunasR rašė:
Nebūtinai. Pvz koks Thrunite Saber 1C.

Taip, bet šito ant lietuvos negausi nusipirkt ;)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: GAdas rašė: Ugnius rašė:
StandartinėParašytas: 2014-01-27- 22:46 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

GAdas rašė:
Ugnius rašė:
Sveiki, po šio savaitgalio galutinai nusprendžiau, kad man reikia EDC žibintuvėlio.
Kadangi šiame reikale nesigaudau visiškai, tad pabandysiu suformuluoti reikalavimus.
1. Nedidelis, jei storesnis, tuomet telpantis delne, jei plonesnis, tai gali būti kažkur tušinuko ilgio.
2. Kuo daugiau lumenų tuo geriau :D
3. Jei maitinamas ne standartinėmis baterijomis, tuomet į maksimalią kainą turėtu tilpti ir prožektorius ir akumuliatorius su pakrovėju.
4. kaina iki ~150LT
5. Įjungiamas mygtuku
6. Bent 2 rėžimai (low ir high)

Geriausia jei galima būtų įsigyti Lietuvoje :) Tad kokie pasiūlymai ? Spėju kad reikalavimai iš fantastikos srities, bet yra kaip yra :D <...>

Na tai pats ir išsirinkai - Armytek Partner A2 ;) Fenix 'E' serija naudoja XP-E R4 led'us, o Armytek'e stovi XP-G R5 = efektyvesnis led'as ir duoda daugiau šviesos.:)

http://www.candlepowerforums.com/vb/sho ... xAA-Review

Hm, galvojau army teck'as bus išpeiktas, nes firma visiškai negirdėta, tai sakot vertas dėmesio ? :)

ArunasR rašė:
Man tik klausimas, kaip tu tokias dešras EDC nešioji? xD Trigubai trumpesnis ne ką prasčiau švies..

Kaip moteris su rankinukais nesiskiria, taip aš su kuprine :P Tad ten ir nešiočiau, o kas liečia dydį, tai neteko dešrų matyti 2,4cm storio ir ~15cm ilgo :D

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Ugnius rašė: Hm, galvojau
StandartinėParašytas: 2014-01-27- 23:20 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Ugnius rašė:

Hm, galvojau army teck'as bus išpeiktas, nes firma visiškai negirdėta, tai sakot vertas dėmesio ? :)

Šiaip jo surinkimo kokybė ir detalių isdirbimas tikrai labai geras, - sienelės storesnes nei pas Fenix'a, visas korpusas veikia kaip radiatorius. Man tik nepatinka tas jo spuogas uodegoje. Beje, TIR optika sėdi gana giliai, todėl nemanau, kad taip lengva būtų ją subraizyti.:) Jei dar iš forumieciu pasiskolinsi aic nuolaidų kortele, tai gausis tikrai geras pirkinys.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: O kaip su baterijomis ? Iš
StandartinėParašytas: 2014-01-27- 23:21 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

O kaip su baterijomis ? Iš nuorodos matau, kad energizerio baterijos gerokai nusileido kitoms, tai kokias su juo naudoti reikėtų, kad po pusvalandžio nenusmigtu ? :)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Ugnius rašė: O kaip su
StandartinėParašytas: 2014-01-28- 16:31 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Ugnius rašė:
O kaip su baterijomis ? Iš nuorodos matau, kad energizerio baterijos gerokai nusileido kitoms, tai kokias su juo naudoti reikėtų, kad po pusvalandžio nenusmigtu ? :)

Sanyo (Panasonic) Eneloop'us arba Panasonic LSD.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Tuomet kyla klausimas: O kur
StandartinėParašytas: 2014-01-28- 16:41 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Tuomet kyla klausimas: O kur jų gauti Vilniuje arba Kaune ? :) Ir žinoma kaip be kvailo klausimo: kaip suprantu čia pakraunami elementai, tai jiems reikai spec pakrovėjo, ar tinka ir nuo energizer baterijų pakrovėjas (jaučiu netinka :D ) ?

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Sanyo enelop, kaip ir
StandartinėParašytas: 2014-01-28- 18:55 
Atsijungęs
LPA narys
Vartotojo avataras

Sanyo enelop, kaip ir betkuriu kitų pkaraunamaų Nimh AA dydžio elementų gali gauti kiekvienoi radiodetalių parduotuvėje (lemona, evita, rcl ir t.t.)
Jei turi pakrovėja tinkantį tokio dydžio elementam tai ir naudok, jis tikrai tiks. Jei turi ir tuos energyzer akumuliatorius jie irgi tiks, ir su jais prožektorius švies dar ilgiau negu enelop. Testuose klaba eina apie baterija vs akumuliatorius.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Linuks rašė: Sanyo enelop,
StandartinėParašytas: 2014-01-28- 22:01 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Linuks rašė:
Sanyo enelop, kaip ir betkuriu kitų pkaraunamaų Nimh AA dydžio elementų gali gauti kiekvienoi radiodetalių parduotuvėje (lemona, evita, rcl ir t.t.)
Jei turi pakrovėja tinkantį tokio dydžio elementam tai ir naudok, jis tikrai tiks. Jei turi ir tuos energyzer akumuliatorius jie irgi tiks, ir su jais prožektorius švies dar ilgiau negu enelop. Testuose klaba eina apie baterija vs akumuliatorius.

+1. Tik kas liečia Energizer "Fast charger", tai testai rodo, kad jis greičiau supjauna akumuliatorius; kita vertus, manau po dviejų metų nusipirksi naujus didesnes talpos ir/arba geresni pakroveja.;)

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Tai kaip suprantu tokios
StandartinėParašytas: 2014-01-28- 23:07 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Tai kaip suprantu tokios pakraunamos baterijos (žinoma AA) "laikys" gerokai ilgiau nei paprastos baterijos ? :) Jei taip, tai puiki žinia :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2014-02-18- 20:17 
Atsijungęs

Sveiki. Gal prieš mėnesį (jei tiksliau 2013-01-23) buvau užsisakęs 2 King kong 26650 akumus. Kai kam buvo įdomu kaip seksis siųstis iš kinijos, tai va šiandien akumai atkeliavo. Atrodo viskas normaliai. Tiesa dar vienas bajeriukas nutiko - siunčiausi pakrovėją iš foursevens, bet jie kažką sumaišė, ir man iš pradžių atsiuntė vieną 4sevens 26650 akumą. Parašiau aš jiems laiškelį, kad įvyko klaida, tai jie atsiprašė ir išsiuntė ir pakrovėją. Turėtų ant dienų atkeliauti. Už 25 $ gausis ir akumas ir pakrovėjas :) .

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2014-02-18- 20:41 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Galvoksnis rašė:
Sveiki. Gal prieš mėnesį (jei tiksliau 2013-01-23) buvau užsisakęs 2 King kong 26650 akumus. Kai kam buvo įdomu kaip seksis siųstis iš kinijos, tai va šiandien akumai atkeliavo. Atrodo viskas normaliai. Tiesa dar vienas bajeriukas nutiko - siunčiausi pakrovėją iš foursevens, bet jie kažką sumaišė, ir man iš pradžių atsiuntė vieną 4sevens 26650 akumą. Parašiau aš jiems laiškelį, kad įvyko klaida, tai jie atsiprašė ir išsiuntė ir pakrovėją. Turėtų ant dienų atkeliauti. Už 25 $ gausis ir akumas ir pakrovėjas :) .

Džiugu girdėti ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2014-02-19- 9:02 
Atsijungęs

pirkau 10 lempuciu. suklydau ir nusiunciau JAV adresu, vietoj LT. o pardavejas nepasimete ir vietoj 220 idejo 110.
klausimas - ar imanoma ka padaryti? nes sviest tai sviecia, bet labai jau galingai, kaip 9w.. ir manau, kad neilgai taip svies..

Prikabinti failai:
DSC_7289_resize.JPG
DSC_7289_resize.JPG [ 136.91 KiB | Peržiūrėta 5966 kartus(ų) ]
Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 724 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 49  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007