Vincukas rašė:
Kadangi pasakojimas ne visose vietose buvo rišlus, pažiūrėjau pirmą seriją.
Chmmmm.. na, scenarijaus autoriai, jeigu ir skaitė Diuma, tai seniai, o patys rašydami kažką rūkė. Bet tai gal ir nėra blogai.
Šiek tiek nustebino personažai: Atas - su Choakino Fenikso lūpa, Portas - kažkoks tamsiaveidis (argi tada tokius imdavo į muškietininkus? :shock: ), Aramis - ... na, dievas jam teisėjas. Bonasje K. - kažkokia apskritaveidė, o pilvas labiau atsikišęs nei krūtinė

:shock: (aš čia ne tiek dėl pilvo, kiek dėl krūtinės pergyvenu) - na tikrai ne mano grožio idealas. Va miledi - tai nebloga .ledė, išsireiškiant pagal Pyfpafzą - šitą užskaitau ( tik norėtųsi, kad jos daugiau parodytų).
A, dar dartanjanas - na gal toks ir turi būti piemuo iš Gaskonijos.
Na, ir aišku, kostiumų dailininkas pasidarbavo neblogai.
Būsim žiūrėt toliau. Dėl miledi ir kostiumų (na pati miledi gali būt ir be kostiumo)
:mrgreen:
Miledi ir Portas įspūdingi .
Pašalinti is filmo ir filmas grius .
Del scenarijaus tai jeigu imti i pagrindą kad tai yra tesiog avantiūrinis romanas ir išskyrus Paryžiaus geografija kiti dalykai yra visiskai tolimi nuo tu dienu realijų.
Pradėsime nuo tuo kad D'Artagnan pradinėje versijoje pas Diuma vyko i Paryžių ne vienas ir be abejo Mesje Bonasje neturėjo galimybių jam nuomoti kambarį uz pinigus kaip jam ir norėtųsi .
Tai romanas , kur siužeto labui tam tikri dalykai supaprastinami arba atvirkščiai pridedama daugiau intrigos ,dialogu ir pan.
Autoriai labai smagiai tęsia žaidimą , man tikrai patiko kolkas visos 3 serijos ir net trečioji turbut buvo smagiausia

Portas tai i ta zaidima isipaiso . Del savo odos spalvos buti musketininku jisai kaip ir galetu , cia apzaistas tas dalykas kad is Pietinių provincijų tokiu kaip Gaskone, Bearnas ir pan atvykdavo daug pilieciu keistos išvaizdos .
Suprantamas musu kraštams atitikmuo butu uzbekai,tadzikai ir pan.
Todel ir sudarydavo atskiros tautiečių bendr. todel taip aršiai ir sokdavo sitie piliečiai ant visu , todel ir šaipėsi kaip ir is D'Artagnano taip ir is geltono arklio kas papuolė.
Portas dėl savo kilmes negaletu buti nei musketininku nei gvardieciu .
Bet kam rupi.
Daugiau laisvės siuzetui