Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2026-10-10- 22:21

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1959 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 131  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Laikrodžiai
StandartinėParašytas: 2014-09-15- 19:16 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

swerfot rašė:
O kas tokio blogo plaukiot su laikrodžiu?

Galima ir plaukioti, bet ar tikrai to reikia? Pasižiūrėti skendimo greitį ar laiką ?
Suprantu, kad gali būti įvaizdžio dalis-plaukioji, o mergos žiūri -koks laikrodis !!!
Man suprantama, kai nebijo lietaus, šlapios aplinkos, atsitiktinio panardinimo į vandenį. Beje pats bandžiau maudytis. Vostok amfibija vandens neprisisėmė, bet maudymasis atsiliepė. Surūdijo ašelių metalinės spyruoklės ir vos nepamečiaul aikrodžio. Gal dabar iš kitokio plieno daro, bet abejoju.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2014-09-15- 19:33 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Šalis: LT
loki rašė:
pyfpafz rašė:
loki rašė:
Dėl tinkamumo prie kostiumo abejočiau. XD

Kada paskutinį kartą kostiumą buvai apsivilkęs? :evil:

Nesenai.

Norėčiau tai pamatyti XD

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2014-09-15- 19:43 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

_Vladas_ rašė:
swerfot rašė:
Vincukas rašė:
Toks laikrodis nebijo ne tik smėlio ar purvo - manau, ir tau pačiam su juo bus drąsiau kokiam nors pliaže (ar griovy :/ ) ir su moterimis pakontaktuot ;)

Nu va, tai ir aš taip galvoju :-} Kam man dar antras "kurio nebūtų gaila" jei ir šitas ugnį ir vandenį pereis :-)

Bronzinis "ugnį ir vandenį" pereis, bet išvaizdos neteks. O juk būtent dėl išvaizdos tu jo ir nori. Taigi arba turėsi saugoti nuo "ugnies ir vandens", arba imti kitą. ;)

Nieko jam nenutiks. Safyras nesibraižo, o ant korpuso įbrėžimai mažiau matosi nei ant plieninio poliruoto ar satinuoto. Atsiradusią patiną gali nuvalyt ar palikt, skonio reikalas..

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2014-09-15- 19:45 
Atsijungęs
Pirmininkas
Vartotojo avataras

Šalis: Lietuva
Silkinas rašė:
Vostok amfibija vandens neprisisėmė, bet maudymasis atsiliepė. Surūdijo ašelių metalinės spyruoklės ir vos nepamečiaul aikrodžio. Gal dabar iš kitokio plieno daro, bet abejoju.

Ašelių spyruoklės sušlampa ir plaunant rankas ar netyčia panardinus ranką su laikrodžiu į vandenį. Be to rudyja ir tiesiog nuo kondensato ar nuo prakaito, tad maudymasis čia tiesiogiai "neatsiliepia" daugiau, nei kiti buitiniai atvejai.
Beje, savo laikrodžiams ašeles aš "impregnuoju" pamerkdamas į tepalą - niekas nerudyja ir laiko metų metus. ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2014-09-15- 19:49 
Atsijungęs
Pirmininkas
Vartotojo avataras

loki rašė:
_Vladas_ rašė:
Bronzinis "ugnį ir vandenį" pereis, bet išvaizdos neteks. O juk būtent dėl išvaizdos tu jo ir nori. Taigi arba turėsi saugoti nuo "ugnies ir vandens", arba imti kitą. ;)

Nieko jam nenutiks. Safyras nesibraižo, o ant korpuso įbrėžimai mažiau matosi nei ant plieninio poliruoto ar satinuoto. Atsiradusią patiną gali nuvalyt ar palikt, skonio reikalas..

Na taip, skonio reikalas. :ok:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2014-09-15- 20:09 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

_Vladas_ rašė:
Beje, savo laikrodžiams ašeles aš "impregnuoju" pamerkdamas į tepalą - niekas nerudyja ir laiko metų metus. ;)

Gera idėja, bet čia reiktų naujam laikrodžiui stengtis. Senam jau pervėlu.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2014-09-15- 20:23 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Silkinas rašė:
swerfot rašė:

Galima ir plaukioti, bet ar tikrai to reikia? Pasižiūrėti skendimo greitį ar laiką ?
Suprantu, kad gali būti įvaizdžio dalis-plaukioji, o mergos žiūri -koks laikrodis !!!
Man suprantama, kai nebijo lietaus, šlapios aplinkos, atsitiktinio panardinimo į vandenį. Beje pats bandžiau maudytis. Vostok amfibija vandens neprisisėmė, bet maudymasis atsiliepė. Surūdijo ašelių metalinės spyruoklės ir vos nepamečiaul aikrodžio. Gal dabar iš kitokio plieno daro, bet abejoju.

Na jei tau atrodo protinga palikt pusantro tūkstančio litų kainuojantį laikrodį ant ežero kranto, tai mūsų požiūris į materialines vertybes ryškiai skiriasi :-D Kitas variantas būtų einant į prie ežero palikt laikrodį namie, bet aš įsivaizduoju, kad laikrodis tam ir skirtas, kad nešiotum daugmaž visur ir visada.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2014-09-15- 20:25 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

_Vladas_ rašė:
swerfot rašė:
Vincukas rašė:
Toks laikrodis nebijo ne tik smėlio ar purvo - manau, ir tau pačiam su juo bus drąsiau kokiam nors pliaže (ar griovy :/ ) ir su moterimis pakontaktuot ;)

Nu va, tai ir aš taip galvoju :-} Kam man dar antras "kurio nebūtų gaila" jei ir šitas ugnį ir vandenį pereis :-)

Na aš suprantu, kad bronza patinuosis. Jei patinuosis taip, kaip sakė Vincukas, tai čia jokia ne problema. Dar odinė apyrankė gali nukentėt, bet aš ją esu pasiryžęs keist kas 1-2 metus, plius tam ir imu dar papildomai NATO apyrankę. O kas dar jam su išvaizda gali nutikt? Stikliukas braižytis neturėtų, ne per stipri patina atrodo gražiai, apyrankės keičiamos...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2014-09-15- 20:52 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Silkinas rašė:
swerfot rašė:

Bent jau man tikrai reikia plaukioti su laikrodziu.kai issiruosiu i povandenine medziokle laikrodis reikalingas. Jei plaukioju ne vienas o kompanija bendraminciu, tai paprasciausiai susitariam po 4ar 5 val. renkames prie masinos. O zvejiboi, ypac po vandeniu greitai prarandamas laiko savoka, uzsimirsta viskas. Tam naudoju Vostok amfibija jau nepirmi metai, ir niekas man nerudija ir rudziu nesimato tfu tfu tfu.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2014-09-15- 20:57 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

swerfot rašė:
Na jei aš norėčiau grynai sportinio ir būtų nusišvilpt į dizainą, tai senai būčiau paėmęs kažką iš vidutinės klasės G-Shock. Bet tie G-Shock baisūs kaip karas. Klasikinių-kostiuminių nenoriu, man negražu, o ir kostiumų niekada nesivelku... Tokie va bronziniai narai, kaip tas Ancon, mano nuomone turėtų būt pakankamai "rugged", kad galėčiau nebijot ir plaukiot, ir prie ekstremalių temperatūrų nešiot, ir su smėliu/purvais kartais pakontaktuot... Ar ne?

Man G-shock baisūs kaip nežinau kas ...
O "grynai sportiniai" paprastai per dideli, ir per stori. Man kažkur max 9-11mm storio ir 44-46mm diametre. Žiūrinėjau MTM Silencer. Pagal funkcionalą, pats tas, tik kiek per storas... susitaikyčiau, bet kad pakrovimas atskira funkcija, man nelabai suvokiama. Išvarysi kur į kalnus kai liks 10 dienų iki nusibaigimo, ir ką :) ieškosi kur inkišt pakrovėją?
Padaryk nuo šviesos, tipo Eco Drive, ir viskas, puikiausias laikrodis. Man laikrodis tai devaisas, kuris neturi nė kiek knist proto ir nereikalaut planavimo, kaip ir kur aš turėsiu jį pasikraut, jau nekalbaant apie tai, kad neturėtų reikėt papildomo laikrodžio, pagal kurį nustatinėt tikslų laiką ant pagrindinio ...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2014-09-15- 21:08 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Loptar rašė:
Man laikrodis tai devaisas, kuris neturi nė kiek knist proto ir nereikalaut planavimo, kaip ir kur aš turėsiu jį pasikraut

Man tas pats su telefonais. Ir apskritai su dauguma daiktų.
O tas MTM Silencer tai "kietas tactical'as", jei būtų pinigų marios, tai paimčiau antrą laikrodį iš tokios serijos, bet prioritetas pas mane minimalistiniam narui.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2014-09-15- 22:06 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

swerfot rašė:
[Dar odinė apyrankė gali nukentėt, bet aš ją esu pasiryžęs keist kas 1-2 metus, plius tam ir imu dar papildomai NATO apyrankę. ...

Tai ką išsirinkai? Jau užsakei ??
Kada žada atvežt ???
Klausiu todėl, kad įdomu ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2014-09-15- 22:08 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Vincukas rašė:
swerfot rašė:
[Dar odinė apyrankė gali nukentėt, bet aš ją esu pasiryžęs keist kas 1-2 metus, plius tam ir imu dar papildomai NATO apyrankę. ...

Kada žada atvežt ???

Neužsakiau dar, galvoju gal sau gimtadeinio proga pasidovanot, tai palauksiu dar.
O išsirinkau tai matyt šitą: http://www.seriouswatches.com/brands/an ... sc003.html
Pradžioj kaip tik šitas ir atrodė labiausiai simpatiškas iš favoritų, o po šitos diskusijos supratau, kad bronza vistik gan praktiškas lydinys ir nebūtina daryt kompromiso renkantis stainless steel korpusą.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2014-09-15- 22:15 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

swerfot rašė:
Vincukas rašė:
swerfot rašė:

Kada žada atvežt ???

Neužsakiau dar, galvoju gal sau gimtadeinio proga pasidovanot, tai palauksiu dar.
O išsirinkau tai matyt šitą: http://www.seriouswatches.com/brands/an ... sc003.html
Pradžioj kaip tik šitas ir atrodė labiausiai simpatiškas iš favoritų, o po šitos diskusijos supratau, kad bronza vistik gan praktiškas lydinys ir nebūtina daryt kompromiso renkantis stainless steel korpusą.

:/ ... o kada gimtadienis ? 8/
Aš tai ne..., bet, manau, visai protinga pagarsint - žiūrėk, gal nereikės pačiam dovanoti, gal kas nors susigundys ir padovanos. Tada galėsi skirti pinigus antram laikrodžiui įsigyti ;)
:hi:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2014-09-16- 6:28 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Vincukas rašė:
:/ ... o kada gimtadienis ? 8/
Aš tai ne..., bet, manau, visai protinga pagarsint - žiūrėk, gal nereikės pačiam dovanoti, gal kas nors susigundys ir padovanos. Tada galėsi skirti pinigus antram laikrodžiui įsigyti ;)
:hi:

Aš nesu toks naivus optimistas/egoistas... :-D

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1959 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 131  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007