Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2026-10-09- 19:55

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 612 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 41  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: "Foruminis-2015"
StandartinėParašytas: 2015-05-02- 17:24 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Šalis: LT
Aš manau, kad klubo nariams turėtų būti suteikta daugiau privilegijų nei "eiliniams forumo nariams", o plienas foruminiui tai tik viena iš jų (nuo kitų metų bus ir kainų skirtumas). :evil:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-05-02- 17:34 
Atsijungęs

pyfpafz rašė:
Aš manau, kad klubo nariams turėtų būti suteikta daugiau privilegijų nei "eiliniams forumo nariams", o plienas foruminiui tai tik viena iš jų (nuo kitų metų bus ir kainų skirtumas). :evil:

Jei tai klubinis peilis, tai "mirtingiesiems" galite ir nerodyti. Jei tai foruminis, tai pasirinkimo galimybės turi būti vienodos. Aš dar suprasčiau, kad klubo nariams būtų suteikta nuolaida įsigijimui.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-05-02- 17:38 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Valdasn rašė:
pyfpafz rašė:
Ričardas.K rašė:
Reiškia už plienus taip pat nubalsuota.

Už plienus nebuvo jokio balsavimo, nereikia to kas nesusuję datraukinėt.

Linuks rašė:
Atrodo rimti vyrai o pezat kaip bobos :)
Šitas papildomas plienas visai nesenai buvo pasiūlytas kaip šioks toks atlygis, žmonėms kurie mokamais mokesčiais IŠLAIKO šitą forumą. Kas per pasisąkymai kad kiti lygesni? prašom, visi kviečiami prisidėti prie klubo.

Turėtų dabar narių padaugėti dvigubai. :D

Dvigubai gal nepdaugės, bet ar būtinai rikia rašyti prašymą, mokėti stojimo mokestį tam, kad užsisakyti foruminį kolekcinį peilį? Kažkodėl neabejoju, kad ir nebūdamas klubo nariu, pirkdamas peilį prisidedu prie forumo išlaikymo. Juk niekas neprašė pateikti savikainos skaičiavimus. Prisidėkite 10% prie peilio kainos ir dvejus metus nupirkęs po foruminį automatiškai bus įmokėjęs stojimo mokęsti. Ne aš vienas už peilį iš įdomaus gero plieno siūlėme iki 300 eurų. Nemanau, kad zladinoksas brangesnis. Pridėkite tuos 10% ir turėsite didesnę paramą, nei iš stojimo mokesčio.

Tai manai, kad pirkdamas peilį pvz., iš www.worldknives.com irgi prisidedi prie jų puslapio? :) O dėl pačio foruminio, tai paklausk Tomo ar Andriaus TRC kaip labai jiems apsimoka daryti mažą limituotą partiją peilių...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-05-02- 17:44 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Valdasn rašė:
pyfpafz rašė:

Jei tai klubinis peilis, tai "mirtingiesiems" galite ir nerodyti. Jei tai foruminis, tai pasirinkimo galimybės turi būti vienodos. Aš dar suprasčiau, kad klubo nariams būtų suteikta nuolaida įsigijimui.

Tai galimybės ir yra vienodos, kiekvienas turi GALIMYBĘ tik reikia ją įguvendinti.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-05-02- 17:57 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Iš oro nukritęs ZDI-1016 yra ne OK ir negražu. Tokie dalykai kerta per foruminio tradiciją.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-05-02- 18:00 
Atsijungęs
Pirmininkas
Vartotojo avataras

Šalis: Lietuva
Vincukas rašė:
Ir noriu pasiteirauti: kada gausim peilius ?

Banginis rašė:
beje, gryžtant prie foruminio - kada galima tikėtis, jį pradėti naudoti virtuvėje?

Šiemet. :)
Tikslesnę datą paskelbs gamintojas atsižvelgdamas į gamybos proceso eigą. :time:

O dėl plienų viskas labai paprasta.
Parengiamajame etape buvo ketinimas pasiūlyti tris plienus: 14C28N, RWL-34 ir kurį nors iš Damasteel korozijai atsparių kompozitų, tačiau paaiškėjo, kad Damasteel negamina mums reikalingų išmatavimų juostų, o spec. užsakymo tektų laukti mažiausiai keletą mėnesių. Todėl, kad nestabdyti foruminio projekto, pasirinkimui liko tik 14C28N ir RWL-34.
Prieš porą savaičių atsirado galimybė gauti reikiamų išmatavimų ZDI-1016. Tačiau foruminių registraciją jau ėjo link pabaigos ir kad nepradėti visos procedūros iš naujo - galimybė pasirinkti ZDI-1016 buvo pasiūlyta tik klubo nariams. Kaip paskatinimas.
Kam tai nepatinka - galiu pasiūlyti tik susitaikyti su šiuo faktu, nes foruminiam peiliui, kaipo tokiam, plieno rūšis įtakos nedaro - tai alternatyvi opcija. Ir ji gali kisti. Dėl įvairių priežasčių. 8(

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-05-02- 18:07 
Atsijungęs

pyfpafz rašė:

Už plienus nebuvo jokio balsavimo, nereikia to kas nesusuję datraukinėt.

Nieko netraukiu, kas ''nesusuję'', ale apie Foruminio plienus, jei netingi, gali paskaityt pirmam puslapy :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-05-02- 20:19 
Atsijungęs

_Vladas_ rašė:
Kam tai nepatinka - galiu pasiūlyti tik susitaikyti su šiuo faktu, nes foruminiam peiliui, kaipo tokiam, plieno rūšis įtakos nedaro - tai alternatyvi opcija. Ir ji gali kisti. Dėl įvairių priežasčių. 8(

Vladai, paeksperimentuok ir kitais metais pasiūlyk foruminius peilius iš plieno S185. Va tada ir spręsime: plieno rūšis įtaką foruminiam daro ar nedaro. Paskatinimui dovanokitės vardinius peilius, o ne foruminius.
Ukrainiečiai su karu susitaiko, tad su faktu žinoma mes vienaip ar kitaip susitaikysime. Neskaniai kažkodėl čia viskas pakvipo...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-05-02- 21:06 
Atsijungęs
Pirmininkas
Vartotojo avataras

Valdasn rašė:
Neskaniai kažkodėl čia viskas pakvipo...

Ar tavo galimybės rinktis temoje paskelbtus plienus buvo sumažintos? :O
Ar čia iš principo "jeigu ne man - tai geriau niekam"? :/
Nes aš juk paaiškinau, kodėl ZDI-1016 nebuvo pasiūlytas visiems.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-05-02- 21:12 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

O kas svarbiausia, tai tą plieną pasirinko tik vienintelis O.Benderis ir vargu ar jį kas būtų pasirinkę jei ir būtų suteikta galimybė visiems.
Bet padejuoti tai visvien būtina.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-05-02- 21:26 
Atsijungęs
Pirmininkas
Vartotojo avataras

Man ši situacija priminė anekdotą:
Randa žmogelis butelį, atkemša - o iš butelio džinas pasirodo.
- Šeimininke, sakyk savo norą. Tik žinok, kad tavo kaimynas gaus dvigubai daugiau.
- Tuomet išdurk man akį...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-05-02- 21:29 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Man rodos, negaudote minties. Mintis buvo ne tame, kad kažkas pasijuto nuskriaustas plienų pasirinkime ar kažkam pavydi didesnės pasirinkimo įvairovės. Mintis buvo tame, kad panašūs "poįstatyminiai aktai" iškreipia foruminio konsepciją.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-05-02- 21:30 
Atsijungęs

_Vladas_ rašė:
Valdasn rašė:
Neskaniai kažkodėl čia viskas pakvipo...

Ar tavo galimybės rinktis temoje paskelbtus plienus buvo sumažintos? :O

Kaip aš suprantu, taip - sumažintos.
_Vladas_ rašė:
Ar čia iš principo "jeigu ne man - tai geriau niekam"? :/

Na, šį principą neseniai pats esi išdėstęs: foruminiai visiems vienodi, medžiagos iš pasiūlytų, išimčių būti negali. Po to kas įvyko, jau visi galime tikėtis medinių kriaunų išrinktiesiems, kitokio metalo, pirmenybės išsirinkti ir kitų privilegijų nusipelniusiems. Supraskime, kad čia pažeisti sąžiningumo principai. Ne visi foruminį perka kaip darbinį arkliuką. RWL34 pagal darbines savybes yra geresnis plienas už ZDI-1016. Dalis forumiečių jį perkame kaip kolekcinį ir tikrai ne todėl, kad namuose nėra virtuvinio peilio ar tas kuris yra namuose blogesnis už foruminį. O su kolekciniais daiktais manipuliacijos nepateisinamos.
_Vladas_ rašė:
Nes aš juk paaiškinau, kodėl ZDI-1016 nebuvo pasiūlytas visiems.

Va čia aš ir nesupratau. Jei prieš 2 savaites būtume žinoję apie papildomą galimybę rinktis, visi norintys būtų spėję susimokėti.
O šiaip situaciją supratau, daugiau šios temos neliesiu. Atsiprašau, jei ką užgavau savo emocijomis.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-05-02- 21:42 
Atsijungęs
Peiliadirbys
Vartotojo avataras

Nemanau, jog čia kam nors rūpi, kad kitas negautų geresnio plieno ar panašiai. Paprasčiausiai niekas taip nedro. Klubui - klubiniai, forumui - foruminiai. Ir nereikia čia pasakų sekti apie forumo išlaikymą, nemačiau dar niekur, mokamo forumo. Tinklapiai išlaikomi kitokiais būdais, o ne iš klubo narių mokesčių. Jei kažkas jaučiasi kietesnis ar geresnis už kitus nes priklauso kažkokiam klubui, tai vertėtų paklausti saves, kodėl taip yra. Ar čia kažkam vis dar atrodo, kad tie kas nestoja į klubą ar asociaciją, to nepadaro dėl to kad yra lochai ar ubagai ir neišgali nario mokesčio susimokėti 8(
Nenoriu niekam priekaištauti (man foruminis neįdomus ir tikrai neskauda iš kokio plieno kas jį užsakė), bet mano supratimu, jei pradėsim forumiečius skaidyti į lygius ir lygesnius, tai ir duos atitinkamą rezultatą - susiskaldymą. Atskirkit klubą nuo forumo ir viskas bus savo vietose ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2015-05-02- 22:21 
Atsijungęs
Pirmininkas
Vartotojo avataras

Kestutis ply rašė:
Ir nereikia čia pasakų sekti apie forumo išlaikymą, nemačiau dar niekur, mokamo forumo.

Ekspromtu - http://www.bladeforums.com/forums/forum.php
Po to galėsiu duoti daugiau nuorodų. ;)

O dėl "foruminio koncepcijos" ar "forumiečių skaidymo į lygius ir lygesnius", tai nesiveliant į diskusijas galim išspręsti paprastai:
plieną ZDI-1016 įtraukiu į sąrašą ir kas nori - gali pasitikslinti savo užsakymą.
Tik turėkit minty, kad peilio su ZDI-1016 kaina dar nežinoma (pirmiausia dėl to, kad plieno gamintojas ruošinių kainą paskaičiuos tik kai gaus konkretų užsakymą, nes tai nestandartinis gaminys), o preliminariai - bus apie €250, tad kas nori foruminio su ZDI-1016 - atsižymėkit temoje iki gegužės 7 d. ir atitinkamai primokėkit pradinį įnašą iki minimum €125, jeigu esat sumokėję mažiau.

Ar taip visi bus patenkinti? :)

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 612 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 41  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007