Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2026-10-10- 1:15

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 406 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 28  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Skutimosi priemonės
StandartinėParašytas: 2016-02-25- 18:43 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

pyfpafz rašė:
GAdas rašė:
Liga progresuoja...:) Geriau nusipirk specialiai tam lempą su ventiliatorium, - prie sparnuotės pritaisęs tik įjungsi ir išdžiovins per pora minučių :D XD

Mano giliu įsitikinimu šepečiai turi džiūti natūraliai, o ne ant gyvatukų, šildomų grindų ir pan.

O tai kuom vonios lentynėlė netinka? Ar ji pas tave irgi šildoma?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2016-02-25- 20:13 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Šalis: LT
GAdas rašė:
pyfpafz rašė:
GAdas rašė:
Liga progresuoja...:) Geriau nusipirk specialiai tam lempą su ventiliatorium, - prie sparnuotės pritaisęs tik įjungsi ir išdžiovins per pora minučių :D XD

Mano giliu įsitikinimu šepečiai turi džiūti natūraliai, o ne ant gyvatukų, šildomų grindų ir pan.

Pas mane vonios lentynėlės uždaros ir vargu ar vonia geriausia vieta tokiems daiktams džiovinti.
Šerno šepetys, palyginus su arklio ar barsuko, dar gan neblogai džiūna, o jam reikia 3 dienų.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2016-02-25- 22:17 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Šalis: Lietuva
Pas mane barsuko. Skutuosi kiekvieną rytą. Neturi jis laiko 3 paras džiūti. Kitą rytą jau būna tikrai sausas.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2016-02-25- 22:42 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Pas pyfpafza kaip kurorte: 3 min. dirbi, 3 paras ilsiesi. :O
Ir aš norėčiau pas pyfpafzą pagyventi. Galėčiau net ant lempos nekabėti - kur nors kamputyje, ar ant lentynos. :E
P.S. Dėl kampučių turiu nuliūdinti: dabar negaliu paveiksluoti, nes gerokai jie užapvalėję. XD

Paskutinį kartą redagavo Vincukas 2016-02-25- 23:08. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2016-02-25- 23:05 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

pyfpafz rašė:
GAdas rašė:
pyfpafz rašė:

Pas mane vonios lentynėlės uždaros ir vargu ar vonia geriausia vieta tokiems daiktams džiovinti.
Šerno šepetys, palyginus su arklio ar barsuko, dar gan neblogai džiūna, o jam reikia 3 dienų.

Arba vonioj pas tave šalta arba nenusausini prieš padžiaudamas. Simpsons chubby 3 džiūna +/-2 paras.

Mano nuomone šepečius reiktų laikyti mazgu į apačią. Šepečiai išsišeria del mazgo paveikto vandens su priemaišom ir kaip jau minėjo GADas - mikrofloros. Jei kalbam apie sintetika - vandenį ji laiko tarp šerių. Tokiu atveju gravitacija veikia. Šernas/arklys - įsivaizduok eglyną augantį šakom į viršų po stipraus lietaus. Žemė - kotas. Saulė iki žemės neprasimuša. Tokiam miške būtų visą laik drėgna nuo vandens eglių "pažastyse". :) Barsuko žvynai nėra tokie dideli kaip šerno ar arklio, bet vandenį jis laiko dar ir viduj.
Jeigu šiuo metu, kai nesiskutu :D - isplovus šepetį pastatau jį ant koto ir man tai nelabai rupi (nes patys šepečiai nerūpi), tai kitais atvejais, naudojant mylimą barsuką, kurį įmanoma teisingai eksploatuojant išlaikyt 8-10 metų, niekad nestatyčiau jo ant koto, ant kokios virvės pakarčiau stovo neturėdamas.

Išsiųsta naudojantis GT-P7500 Tapatalk 4 Lt

Paskutinį kartą redagavo PatikrintaLaiko 2016-02-26- 9:10. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2016-02-26- 0:11 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Šalis: LT
PatikrintaLaiko rašė:
Arba vonioj pas tave šalta arba nenusausini prieš padziaudamas. Simpsons chubby 3 dziuna +/-2 paras.

Netikiu, kad per tiek laiko mazgas būna pilnai sausas. Ir Kazantzidis su tavim nesutiktų. ;)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2016-02-26- 9:30 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

pyfpafz rašė:
PatikrintaLaiko rašė:
Arba vonioj pas tave šalta arba nenusausini prieš padziaudamas. Simpsons chubby 3 dziuna +/-2 paras.

Netikiu, kad per tiek laiko mazgas būna pilnai sausas. Ir Kazantzidis su tavim nesutiktų. ;)

Kazantzidis greičiausiai nėra turėjęs tokio praplikusio gaidžio, kur kažkada sakiau pabandęs išmesk :D tas išdžiūdavo per naktį :D
YMMV - džiūvimas priklauso nuo N+K aplinkybių. aš kaskart išplovęs šepetį su juo normaliai "padažau" sausą rankšluostį, vonioj šilta, oras gerai vaikšto, todėl bet koks šernas, arklys per parą išdžiūna. barsukas, priklausomai nuo to, kiek grubiai jį sausinu taip pat išdžiūna (iki 24mm mazgas). į 30mm sidabrinį įgrūdus ausų krapštuką jis sudrėksta po 1,5 paros.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2016-02-26- 9:57 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Klausykit, o tai kiek laiko vidutiniškai jums trunka viena nusiskutimo sesija, su visais teisingais ritualais, pradedant nuo spintelės atidarymo iki išėjimo iš vonios kambario? Ir kaip dažnai skutatės? Kažkaip abejoju, kad būtų laiko tai daryti kasdien kai procedūra tokia... hm, "gurmaniška"?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2016-02-26- 10:14 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

swerfot rašė:
Klausykit, o tai kiek laiko vidutiniškai jums trunka viena nusiskutimo sesija, su visais teisingais ritualais, pradedant nuo spintelės atidarymo iki išėjimo iš vonios kambario? Ir kaip dažnai skutatės? Kažkaip abejoju, kad būtų laiko tai daryti kasdien kai procedūra tokia... hm, "gurmaniška"?

<10 min.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2016-02-26- 10:34 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

priklausomai nuo nuotaikos, bet vidurkis apie 10 min . dušas į šitą laiką neįskaičiuotas.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2016-02-26- 11:15 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Hmm, tada aš turbūt klaidingai įsivaizdavau visą procedūrą :-D
Ten maždaug pasiruošt muilą, išmirkyt šepetuką, išsimuiluot barzdą, leist plaukam suminkštėt, tada atidžiai ir lėtais judesiais skustis... Tada nusipraust, pasitept visokiais "po skutimosi", išplaut šepetuką, jį nuvalyt, pakabint, išardyt kotelį, jį išplaut, nusausint, nuplaut peiliuką, nusausint, surinkt kotelį, atgal sudėt viską į savo vietas. Ir viską daryt neskubant, su pasimėgavimui, pamedituojant.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2016-02-26- 11:28 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

swerfot rašė:
Ten maždaug pasiruošt muilą, išmirkyt šepetuką, išsimuiluot barzdą, leist plaukam suminkštėt, tada atidžiai ir lėtais judesiais skustis... Tada nusipraust, pasitept visokiais "po skutimosi", išplaut šepetuką, jį nuvalyt, pakabint, išardyt kotelį, jį išplaut, nusausint, nuplaut peiliuką, nusausint, surinkt kotelį, atgal sudėt viską į savo vietas. Ir viską daryt neskubant, su pasimėgavimui, pamedituojant.

Na va, džiaukis kad barzdos neturi...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2016-02-26- 11:33 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

swerfot rašė:

šepetys mirksta kol prausies duše. putai pasidaryt - 1,5 minutės max nepriklausomai iš ko darai. prieš pirmą pasą šepečiu masažuoji veidą iki 30 sek, vėlesniem pasams to nereikia. pasui - 2 minutės. šepetį ir skustuvą išplaut - minutė, kurios metu išsitrini alūnu ir/arba aftershavu.
bet kokiu atveju viską darai neskubėdamas, o jei žiūrėti į visą tai iš meditacijos pusės - kada viską darai automatu, intuityviai visiškai negalvodamas apie procesą - tos 10 minučių dažnai būna produktyvesnės už pusdienį darbe. stresui nuimti, pailsėti ir permąstyti prėjusius įvykius ar susidėliot ateities planus taip pat pilnai užtenka :) nežinau kaip kitiems, bet aš sugebėdavau visiškai atsijungti ir išeiti į kitą laiką :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2016-02-26- 11:59 
Atsijungęs
LPA narys

PatikrintaLaiko rašė:
pasui - 2 minutės.

čia, kai neaugini plaukų šalia norimos skusti zonos:)

PatikrintaLaiko rašė:
o jei žiūrėti į visą tai iš meditacijos pusės - kada viską darai automatu, intuityviai visiškai negalvodamas apie procesą - tos 10 minučių dažnai būna produktyvesnės už pusdienį darbe. stresui nuimti, pailsėti ir permąstyti prėjusius įvykius ar susidėliot ateities planus taip pat pilnai užtenka :) nežinau kaip kitiems, bet aš sugebėdavau visiškai atsijungti ir išeiti į kitą laiką :)

:liuks2:
pats procesas reikalauja susikaupimo - kas galiausiai ir lemia tą galimybę "atsijungti nuo visko aplink ir pilnai iškeliauti į kitą erdvę:)", skirtingai nuo mano anksčiau naudoto skutimosi būdo su elektrine mašinėle, kuria skusdavausi pakeliui į darbą sėdėdamas prie vairo.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2016-02-26- 12:06 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Šalis: Éire
loki rašė:
swerfot rašė:

Na va, džiaukis kad barzdos neturi...

..ir nerūkai pypkės.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 406 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 28  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007