Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2026-10-10- 12:00

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1959 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 131  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Laikrodžiai
StandartinėParašytas: 2018-09-27- 0:35 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Šalis: Éire
pyfpafz rašė:
Aš tai skaitau ir niekaip nesuprantu kur tie argumentai ir faktai apie kuriuos kalba swerfot!? Matau tik pateiktą jo NUOMONĘ iš ko seka, kad jis pats savo nuomonę laiko ale ARGUMENTU. XD

trumpiau tariant - argumentuota nuomone :ok:
o, visu kitu rasliavos, kurios neatitinka rofinuoto visu galu korifejaus argumentuotos nuomones - tiesiog planktonas, siek tiek pastiprintas placebu

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-09-27- 7:45 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Šalis: Lietuva
Bangini, visiškai nesupratau tavo paskutinės rašliavos. Neįsivaizduoju kokia turėjo būt tavo pagrindinė mintis ir kokio atsakymo tu tikiesi iš manęs. Matau tik, kad tai kažkaip susiję su nuoskaudomis iš telefonų temos, kur įžeidžiau tamstos mylimiausią brand'ą. Lieti tulžį dėl nuoskaudų iš kitos temos čia ne vieta.
Jei nori tęsti diskusiją, perrašyk viską rišliais, logiškais sakiniais, kurie bent minimaliai būtų susiję su tuo, ką aš rašiau. Nes dabar aš tiesiog neturiu ką tau atsakyti. Toks jausmas, kad visiškai neturi ką pasakyt, bet labai "niežti" mane užkabint. Prirašei čia krūvas žinučių, bet nebuvo nei vienos, kur paneigtum mano argumentus, pateiktum savo argumentus ar bent parašytum savo nuomonę. Vien tik kažkokie keisti ir nerišlūs bandymai ar tai ant manęs "pavaryt" ar kažkaip provokuot. Labai jau nebrandus elgesys iš tavo pusės, ypač turint omeny tamstos amžių.
Žodžiu, jei nepradėsi rašyt bent kiek logiškai ir rišliai, nuo šiol gali taškytis pats vienas šitose savo kakose.

Paskutinį kartą redagavo swerfot 2018-09-27- 13:02. Iš viso redaguota 2 kartus.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-09-27- 8:55 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

O šiaip, jei norisi kritikuot mane kaip asmenybę, tai kurkit temą Paplepėjimų skiltyje "swerfot lopas" ir duokitės ten į valias. Esu tikras, kad daug bendraminčių atsiras. Bet nėra jokio reikalo teršt normalių temų.

Paskutinį kartą redagavo swerfot 2018-09-27- 13:03. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-09-27- 9:01 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Šalis: LT
swerfot rašė:
Prirašei čia krūvas žinučių, bet nebuvo nei vienos, kur paneigtum mano argumentus...

Dar kartą kartoju, tavo nuomonė !!!NĖRA!!! argumentas. :oops:

swerfot rašė:
Labai jau nebrandus elgesys iš tavo pusės, ypač turint omeny tamstos amžių.
Žodžiu, jei nepradėsi rašyt bent kiek logiškai ir rišliai, nuo šiol gali taškytis pats vienas šitose savo kakose.

Žiūrėkit kas kalba apie brandų elgesį... Tas kuris yra egocentriškas kaip vaikas ir mano, kad jo nuomonė yra svarbesnė už kitų, kuris pats neturėdamas argumentų, išskyrus aišku "savo nuomonę", naudojasi ja kaip argumentu po ko dar naudojasi forumo įrankias, kad ignorinti tuos kurie su "jo nuomuone" nesutinka. XD
Tai primena mitą apie strutį slepiantį galvą smėlyje. :P
P.S. Galiu kirsti lažybų, kad ši žinutė bus perskaityta, tsakant smalsumas pražudė katę, nu bet va dabar yra pasiteisinimas, kad "jo nuomonė" aukščiau kakų. :titten:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-09-27- 11:51 
Atsijungęs
Klubo narys

Klausykit, kolegos, kurie čia santykius aiškinasi aukštomis natomis, eikit Jūs į paplepėjimų sritį. Jūsų razborkės nėra įdomu ir trukdo.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-09-27- 13:05 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

swerfot rašė:
Na, bet tarkim, mano žodis ir mano argumentai tau nieko nereiškia, net jei jie ir pagrįsti logika. Ne problema, gali paieškoti internete informacijos apie tai, va pora pavyzdžių

Na bet pripažink, kad dar paieškoti reikėjo straipsnio apie turbiljonus, kuriam interviu duoda vienas turbiljonų priešininkų :D Biased opinion.;)

"We asked watchmaker Roger Smith, who's known in the watch community for his advocacy of simplicity and robustness as traits of paramount desirability in a watch movement, for his views on the tourbillon in a wristwatch."

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-09-27- 13:26 
Atsijungęs
Klubo narys

GAdas rašė:
Na bet pripažink, kad dar paieškoti reikėjo straipsnio apie turbiljonus, kuriam interviu duoda vienas turbiljonų priešininkų :D Biased opinion.;)"

O aš, turėdamas keletą laisvų minučių, bandžiau rasti straipsnių, kuriuose būtų sakoma, kad turbiljonas padidina šiuolaikinio rankinio laikrodžio tikslumą... Ir ką? Neradau 8(
Visi "teigiami" straipsniai yra tik apie tai, kaip 19-tam amžiuj su turbiljonu buvo pasiektas tikslumo rekordas ir kaip viskas yra komplikuota ir kokia sudėtinga mechanika, ir kiek reikia įdėti darbo ir žinojimo, ir koks turbiljonas yra išskirtinis ir brangus...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-09-27- 13:41 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

formalumas rašė:
O aš, turėdamas keletą laisvų minučių, bandžiau rasti straipsnių, kuriuose būtų sakoma, kad turbiljonas padidina šiuolaikinio rankinio laikrodžio tikslumą... Ir ką? Neradau 8(
Visi "teigiami" straipsniai yra tik apie tai, kaip 19-tam amžiuj su turbiljonu buvo pasiektas tikslumo rekordas ir kaip viskas yra komplikuota ir kokia sudėtinga mechanika, ir kiek reikia įdėti darbo ir žinojimo, ir koks turbiljonas yra išskirtinis ir brangus...

Būūūtent... :-) Visą esmę išreiškei keliais paprastais sakiniais.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-09-27- 13:56 
Atsijungęs

formalumas rašė:
GAdas rašė:
Na bet pripažink, kad dar paieškoti reikėjo straipsnio apie turbiljonus, kuriam interviu duoda vienas turbiljonų priešininkų :D Biased opinion.;)"

SEA - GULL gali pagelbėti - gausi 'svajonę' vos už 4000 €. Palyginus su žinomais brendais tai nėra brangu. Kiniečiai išgelbės pasaulį :bravo:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-09-27- 16:05 
Atsijungęs
Klubo narys

PatikrintaLaiko rašė:
Na, aš jo pirkt irgi nesiruošiu, tik man visas šis reikalas būtent dėl kainos atrodo kaip scam'as.. :hide:
nors apie tą mechanizmą nieko neišmanau.

https://www.forbes.com/sites/yjeanmundelsalle/2015/02/18/girard-perregauxs-150-year-old-tourbillon-with-three-bridges-icon-continuously-reinvents-itself/#2cfbaef63981 rašo, kad pavyko sumažinti kažkurio turbiljono varianto pagaminimui reikalingą darbo laiką nuo 800 iki 120 valandų, tad klausimas tik, kiek kieno valanda kainuoja ir kiek dar kainą / darbo laiką gali sumažinti mastelio ekonomika...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-09-28- 10:16 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Gavau 170€ nuolaidą šitam, tai nesusilaikiau ir užsakiau... :-<
https://www.christopherward.co.uk/c60-t ... 0-bronze-1
Svarstau, ar nesugalvosiu parduot savo Steinhart po to kai šitas atvyks :-D
Prikabintas failas:
CW.png
CW.png [ 204.48 KiB | Peržiūrėta 4576 kartus(ų) ]

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-09-28- 19:11 
Atsijungęs

Šiaip neturiu tokio potraukio ,,bronzinukams" kaip ne kurie forumo dalyviai, bet šitas turi kažką tokio....

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-09-28- 19:41 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Edas rašė:
Šiaip neturiu tokio potraukio ,,bronzinukams" kaip ne kurie forumo dalyviai, bet šitas turi kažką tokio....

Yra šito paties laikrodžio plieninė versija ;-)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-09-28- 21:38 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

swerfot rašė:
Edas rašė:

Yra šito paties laikrodžio plieninė versija ;-)

Jei bronzinukas tiek kainuoja, kiek kainuotų auksinukas?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-09-28- 23:41 
Atsijungęs
LPA narys
Vartotojo avataras

swerfot rašė:
Gavau 170€ nuolaidą šitam, tai nesusilaikiau ir užsakiau... :-<
https://www.christopherward.co.uk/c60-t ... 0-bronze-1
Svarstau, ar nesugalvosiu parduot savo Steinhart po to kai šitas atvyks :-D
Prikabintas failas:
CW.png

Jei sugalvosi parduoti Steinhart'a pranesk.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1959 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 131  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007