Katinas rašė:
Kas dėl Moros, ir galimos jos "kastomizacijos" pas gamintoją, tai aš nematau tame jokios prasmės. Kad ir kokia ji ten bebūtų, Mora ir liks Mora (nieko prieš jas šiaip neturiu), kuri, mano supratimu, nei forumo, nei dabartinių peilininkystės tendencijų nereprezentuos.
Mano supratimu, prasmė - peilio simbolikoje. Kad jis kažkuo skirstųsi nuo kitų ne-foruminių ir forumiečiams simbolizuotų Knives.lt forumą.
Antraip, kokia dar prasmė organizuoti "foruminį" peilį?
Dėl Moros, kad jų produkcija tau neįdomi - supratau, tik norėčiau pasitikslinti: jeigu vieni iš geriausių peilių savo kainos segmente (kuri sutampa su daugumos forumiečių finansinėmis galimybėmis), pagamintų pagal pažangias šiuolaikines technologijas (o kad Mora naudoja vienas iš pažangiausių pramonines peilių gamybos technologijas manau abejonių nekyla?

) nieko nereprezentuos, tai pateik pavyzdį, kokio tada gamintojo peilis reprezentuos? :/
Juk kalbam ne apie klubą, kur susirinkę "ant peilių dantis pravalgę" peiliamišiai, o apie forumą, kuriame dalyvauja žymiai platesnis ratas asmenų, dauguma iš kurių dar tik pradeda rimtai domėtis peilininkyste.
Tad kokią tavo manymu "foruminio" prasmė ir atitinkamai kokios turėtų būti "foruminio" gairės? :/
Nes būtent apie tai pirmiausia turim sutart, kad galėtume sklandžiai judėti pirmyn, o ne trypčiotume vietoje, tempdami vežėčias į skirtingas puses, kaip toj Krylovo paskėčioj apie gulbę, vėžį ir lydeką. (c)