Loptar rašė:
O.Benderis rašė:
Paoftopinsiu dar biškį.<...>
Viskas ką čia rašai, ir prieš ką "kovoji", kaip tik požiūrio "skersą dėjau, man taip reik", pasekmė ...
Pašokinėtum normalioj valstybėj, porą kart lopeta per marmuzę, nedaeitų, atimtų mašiną, butą/namą, vaiką ... ir nereikėtų svaigt ir piktintis kaip tave spaudžia ir apriboja teises

XD))))Priešingai, manau. Kaip tik ne "skersą dėjau, man taip reik...". Priešingai nei daugelis nedėjusių, aš ne tik kalbu, bet dar ir darbais tai patvirtinu

Nors, pvz, kai kurie ir nepatenkinti, kurie turi dirbti, va, policininkai pyskta, jei apie kokį gulintį žmogelį be sąmobės praneši, atviru tekstu sako, ko čia trukdai ir pan. Taip kad nereikia
Loptar man tos demagogijos - duos man su lopeta, gaus atgal be lopetos, atims namą, mašiną, vaiką - tegul pabando. Kas pirmas?:) P.s. "Normali valstybė", tai čia kokia? XD Norvegija, JAV, ar pan?:) Jei taip, tai sutinku.

Nesiginčysiu, su tavim, nes nėra jokio tikslo. Nes visa tai man primena vieno amerikiečio, mano dėstytojo požiūri - lapuke parašyta, tada darom, neparašyta lapuke, ne, nedarom. Laukt reikia, kol bus parašyta"

Visiškas atitrūkimas nuo realybės, jam žmogui buvo sunku Lietuvoje išgyvent, tikrąja to žodžio prasme. Jei tu nematai jokių skirtumų, niekur, jokių aplinkybių - čia tavo reikalas. Aš matau, ir tai nepasikeis. Nes aš dar ir savo galvą turiu, man lapuke kas parašyta, dar ne viskas.