Katinas rašė:
O.Benderis rašė:
Pragyvena todėl, kad rinka yra. Nėra Lietuvoje tokiem ginklam rinkos.
Iš kur ištraukei, kad jie orientuojasi į Lietuvos rinką ar medžiotojus?

Jeigu kažkam norėsis nusipirkt tokį medžioklei - tegu perka. Tokių, manau, irgi atsiras. Estetika - subjektuvu. Trukdys 30 šovinių dėtuvė - nusipirks mažasnės talpos.
O kad kažkas bando ir daro Lietuvoje - tai mum visiem tik į naudą.
Ok, o į ką jie orientuojasi?

Užsienio rinka užimta. Tai, ką jie padarė čia ir parodė, tai užsienio šyrpotriebas, gaminamas gamykliškai. Ir gamyklose ten dar geresnių padaro 100.000 vnt. AR/M16, G36, HK416 - .223, jei norėsi - su visais navarotais, be abejo, absoliučiai - liuboj kapriz za vaši dengi:)). Pas mus čia atrodo "Wow". O Vokietijoj, JAV - tai užvakarykščia diena. Aš čia vienintelį kastomą matau uždėtą logo. Viskas. Nieko daugiau nėra, ko nebūtų kitur. Tai aš ir nežinau/nesuprantu, ar iš to nori verslą padaryti, ar suderint malonumą su mažu pinigu. Kad daro - be abejo, gerai. Ir nemenkinu to. Šaunuoliai. Tik linkiu padaryt kažką, kad galima tikrai būtų pasakyti WoW, būtų įdomiau:) P.s. 30 šovinių dėtuvei turės būt didelis ribotuvas, norint medžioklėj su tokiu lakstyt

P.p.s. Man šiaip daug įdomiau būtų, jei koks nors lietuvis, pasimokęs pas amerikeičių meistrus, pradėtų gamint snaiperinius šautuvėlius, kaip Lobajevas pavyzdžiui, gal kada koks entuziastas atsirastų

P.p.p.s. Su ta ginklų gamyba Lietuvoj jau taip yra - pvz Lietuvoje vienoje gamykloje buvo gaminami Uzi automatai ir variacijos jo tema (ar daug apie tai žinančių Lietuvoje XD ), be licenzijos ir t.t. Bet su valdžios palaiminimu ir legaliai, ne Vilniuj, ne Kaune, ne Klaipėdoj, o nedidukam provincijos mieste, gamykloje, turinčioje atitinkamus pajėgumus. Bet visa tai baigėsi. Nes neapsimoka - pigiau yra nusipirkt. Ir kokybė svarbu - norint, kad jinai būtų kaip originalas, reikia atitinkamų ir investicijų. Ir rinkos