Diskusijų forumai

www.peilininkai.lt

Dabar yra 2026-10-10- 12:14

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 694 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 47  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Foruminis-2018
StandartinėParašytas: 2018-01-05- 12:45 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Šalis: Lietuva
Jie glaudžiai susiję. Gal šiandien kiek mažiau glaudžiai nei anksčiau, nežinau, bet vistiek glaudžiai. O kieno būtent tas logotipas buvo originaliai, tai čia dar klausimas.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-01-05- 12:56 
Atsijungęs

O kokią įtaką foruminiui turi tie organai ir koks skirtumas susiglaudę jie, ar ne ?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-01-05- 13:07 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Šalis: LT
swerfot rašė:
Visų trečia, vienas iš kertinių laisvės principų yra teisė reikšti savo nuomonę nebijant, kad koks nors prietranka-ekstremalus nacionalistas įsižeis ir apsiputos (kas ką tik ir nutiko).

Ane!? Bet, kad tu pats dažnai šitą principą pamiršti. Juk visada yra tik teisinga nuomonė - tavo ir visos kitos. :/
O jei kiti turi kitokią nuomonę nei "teisinga" tai jie greit išdėliojami į lentynas kas neįgalus, kas vienodas, kas invalidas, kas neteisus, kas rašo niekus, kas praeitam amžiuje užstrigęs... :E

N.B.: Ateity nepamiršk to ką pats pasakei kai tavo nuomonė nesutaps su kažkieno kito. ;)

O.Benderis rašė:
Pritariu. :liuks2: :hi: Tik man prie širdies Senovinis Vytis, IMHO . Dėl vėliavos. Nenoriu nieko įžeisti, užgauti, bet vėliavos spalvų rankena mūsų atveju atrodytų siaubingu kiču. Siaubingu. P.s. Vienintelis atvejis, man asmeniškai, kuomet mūsų veliavą galima būtų gražiai įkomponuoti į peilį, tai mažutis vėliavos ženkliukas surinktas/padarytas iš trijų spalvų emalių. Tą gali padaryti juvelyras, bet tai išdidintų peilio gamybos kaštus, o ir pati tokio peilio gamyba iškart taptų sudėtingesne (labai norint, galima būtų į pačią geležtę įdėt, arba į rankeną). Tokia mikro vėliavytė būtų padaryta atskirai, o paskui ją reiktų dėti į peilį, tam turi bųti paruošta vieta ir įdėta, įdėta taip, kad neiškristų. Vėliavą iš emalių greičiausiai daryti tektų ant tauraus metalo pagrindo, ant aukso, nes ant vario gali nesigauti reikiamos spalvos. Plius, jei jau tai būtų daroma, ir reikėtų padaryti tobulai - reiktų emalių tekstūrą daryti banguotą, kad žaistų nuo apšvietimo. Čia yra KAŠTAI. Bet va tik tokiu atveju aš įsivaizduoju vėliavos akcentą peilyje gražų. Bet tai nerealu šiuo atveju - dėl kaštų. P.p.s Jei kada gyvenime mums reikės va tokio sprendimo, tokios vėliavos - mums nereikės ieškot, tik duokit žinią, tokį žmogų žinau, kuris ją padarytų ;)

Dėl trispalvės ir emalių pas juvelyrą ir aukso jau norėjau rašyt, bet dabar pasakysiu tik tiek, kad pritariu Benderiui.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-01-05- 13:55 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

swerfot rašė:
Jie glaudžiai susiję. Gal šiandien kiek mažiau glaudžiai nei anksčiau, nežinau, bet vistiek glaudžiai. O kieno būtent tas logotipas buvo originaliai, tai čia dar klausimas.

Logotipas kurtas Povilo.
https://www.behance.net/gallery/9612039 ... Y-BRANDING

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-01-05- 13:58 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

pyfpafz rašė:
Ane!? Bet, kad tu pats dažnai šitą principą pamiršti. Juk visada yra tik teisinga nuomonė - tavo ir visos kitos. :/
O jei kiti turi kitokią nuomonę nei "teisinga" tai jie greit išdėliojami į lentynas kas neįgalus, kas vienodas, kas invalidas, kas neteisus, kas rašo niekus, kas praeitam amžiuje užstrigęs... :E

N.B.: Ateity nepamiršk to ką pats pasakei kai tavo nuomonė nesutaps su kažkieno kito. ;)

Net neįsivaizduoju apie ką tu čia :/

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-01-05- 14:11 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

swerfot pyfpafz Jūs gal norite susitikti kurnors realioje vietoje ir išgerti po alaus bokalą :buk: , ir padiskutuoti apie gyvenimo prasmę? :) Nes jei temoje dalyvaujate abu gaunasi balaganas, bent jau toks vaizdas susidaro skaitant forumą :E

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-01-05- 17:45 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

swerfot rašė:
pyfpafz rašė:

Net neįsivaizduoju apie ką tu čia :/

Ania!?
Tai gal prisiminkim kaip tamsta reaguojate į tuos kuriems patinka iPhonai ir į tuos kurie toleranciją seksualinėms mažumoms supranta ne kaip meilę joms... Nieko neprimena!? 8( :E

Tautvis rašė:
swerfot pyfpafz Jūs gal norite susitikti kurnors realioje vietoje ir išgerti po alaus bokalą :buk: , ir padiskutuoti apie gyvenimo prasmę? :) Nes jei temoje dalyvaujate abu gaunasi balaganas, bent jau toks vaizdas susidaro skaitant forumą :E

Aha, užsiregistravai tu čia 2017-08-16 13:58, ir parašei pranešimų: 51 ir jau jautietiesi galįs į mano ir swefoto "santykius" lįst!? XD

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-01-05- 18:10 
Atsijungęs
Peiliamišys
Vartotojo avataras

Šalis: Éire
labai persiprasau uz temos tersima - swerfot, gal jau pagaliau perejai nuo airsofto prie rimtesniu "dudeliu"?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-01-05- 18:35 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

pyfpafz rašė:
Ania!?
Tai gal prisiminkim kaip tamsta reaguojate į tuos kuriems patinka iPhonai ir į tuos kurie toleranciją seksualinėms mažumoms supranta ne kaip meilę joms... Nieko neprimena!? 8( :E

Turi omeny į tuos nepažįstamus žmones, kurie man aiškina, kad aš debilas jei man iPhone nepatinka, aiškina kaip man gyvent, kaip telefoną naudot ir ką pirkt, ir vadina mane atsilikėliu bei nesubrendėliu, nes jų numylėtą telefoniuką drįsau pakritikuot? Reaguoju labai adekvačiai: pasiunčiu ant 3 raidžių. Skirk nuomonę nuo pamokslavimo ;-)

Paskutinį kartą redagavo swerfot 2018-01-05- 18:37. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-01-05- 18:36 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Banginis rašė:
labai persiprasau uz temos tersima - swerfot, gal jau pagaliau perejai nuo airsofto prie rimtesniu "dudeliu"?

AirSoft niekada neužsiėmiau. O rimtesnių patrankų man, pasirodo, med. komisija neduoda.

RED: viskas, baigiu nukrypimus nuo temos.

Paskutinį kartą redagavo swerfot 2018-01-05- 18:50. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-01-05- 18:39 
Atsijungęs
Klubo narys
Vartotojo avataras

Ričardas.K rašė:
O kokią įtaką foruminiui turi tie organai ir koks skirtumas susiglaudę jie, ar ne ?

:E :E :E :liuks2:

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Pokalbiai prie alaus...
StandartinėParašytas: 2018-01-05- 19:37 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

swerfot rašė:
AirSoft niekada neužsiėmiau. O rimtesnių patrankų man, pasirodo, med. komisija neduoda.

Dėl kokių priežasčių ?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-01-05- 20:23 
Atsijungęs
Klubo vadovas
Vartotojo avataras

Vincukas rašė:
swerfot rašė:

Dėl kokių priežasčių ?

Praeities priežasčių :-)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-01-06- 4:49 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

swerfot rašė:
O rimtesnių patrankų man, pasirodo, med. komisija neduoda.

Bl... Nu aš visada įtariau... Dabar bent paaiškinimas yra... XD

swerfot rašė:
pyfpafz rašė:
Ania!?

Turi omeny į tuos nepažįstamus žmones, kurie man aiškina, kad aš debilas jei man iPhone nepatinka, aiškina kaip man gyvent, kaip telefoną naudot ir ką pirkt, ir vadina mane atsilikėliu bei nesubrendėliu, nes jų numylėtą telefoniuką drįsau pakritikuot? Reaguoju labai adekvačiai: pasiunčiu ant 3 raidžių. Skirk nuomonę nuo pamokslavimo ;-)

Medikai buvo teisūs... XD

Paranoja - medicininis terminas būklei, kuriai esant žmogus tampa pernelyg įtarus, jį kamuoja persekiojimo manija, apibūdinti. Svarbu suvokti, jog paranoja nėra atskiras psichikos sutrikimas. Tai būklė, kuri gali pasireikšti daugelio psichikos sutrikimų metu - Alzheimerio ligos, šizofrenijos, intoksikacijos alkoholiu ar kitais medikamentais, po smegenų traumos.

Kaip pasireiškia paranoja?

Paranoja gali pasireikšti įvairiai. Visgi, dažniausias ligos simptomas - nepasitikėjimas jokiais žmonėmis. Tokie ligoniai nepasitiki ne tik nepažįstamais žmonėmis, tačiau ir savo artimaisiais. Tokiems žmonėms nuolat atrodo, jog šalia esantieji rezga prieš juos visokius planus, nori jiems pakenkti. Apie tai pasakoja visiems, kuriuos susitinka ir laukia palaikymo. Kadangi dažniausiai, tokie žmonės jo nesulaukia, jie tampa priešiškai nusiteikę prieš visus. Paranojikai nuolat būna sudirgę, įsitempę, apimti baimės jausmo. Visa tai, žinoma, smarkiai pablogina tokių žmonių socialines funkcijas. Galiausiai jie „užsibarikaduoja" namuose, su niekuo nebebendrauja. Kiek rečiau pasireiškiantys šios būklės simptomai yra atlaidumo sumažėjimas, objektyvaus situacijos įvertinimo sutrikimas bei savikritikos stoka.

Klinicistai šią būklę savo praktikoje mato gana dažnai. Jie paranoją priskiria šizofrenijai, asmenybės sutrikimams bei kitiems psichikos sutrikimams (dvipoliui afektiniui , nerimo sutrikimui).

Paranojos atsiradimo priežastys

Deja, iki šiol niekas tiksliai nežino, kas būtent lemia paranojos atsiradimą. Mokslininkai šiuo metu tiria keletą versijų, dėl ko galėtų pasireikšti ši būklė. Kol kas yra išskirti keli paranojos atsiradimo riziką didinantys veiksiai. Tai - galvos traumos, ilgalaikis amfetamino vartojimas, didelės psichologinės, emocinės traumos. Manoma, jog paranoja dažniau pasireiškia žmonėms, kurie vaikystėje buvo palikti tėvų, nuolat stokojo dėmesio bei meilės, patyrė artimo žmogaus praradimą.

Gydymas

Paranojos gydymas tiesiogiai priklauso nuo priežasčių, kurios galėjo įtakoti jos atsiradimą. Jei paranoja pasireiškė žmogui, kenčiančiam nuo nerimo sutrikimo, pirmiausia jam turi būti skiriami raminamieji vaistai, jei žmogui, kenčiančiam nuo šizofrenijos - antipsichotikai, o depresija sergantys paranojikai, pirmiausia turėtų būti gydomi antidepresantais. Savaime suprantama, jog kaip ir visiems psichikos sutrikimams, šiam gydyti taip pat turėtų būti taikoma ir psichoterapija. Gydant tokį pacientą, reikėtų apsišarvuoti kantrybe. Tai sutrikimas, kurio gydymas dažniausiai būna labai ilgas ir sunkus.

Taip pat reikėtų žinoti ir tai, jog dėl paciento nusistatymo prieš visus, gali būti labai sunku jį įkalbėti kreiptis į gydytoją. Deja, daugeliu atvejų, pacientų artimieji, patardami jiems kreiptis į gydytoją, susilaukia tik dar didesnio nepalankumo jų atžvilgiu. Labai retais atvejais, pacientai patys pripažįsta savo ligą, tačiau, visgi, tokiems pacientams yra būtinas medicininis gydymas. Taip pat labai svarbu atkreipti dėmesį į tokių ligonių atžalas. Neretai jie, savo baimes perteikia savo vaikams. Tokie vaikai suaugę, taip pat neretai kenčia nuo šio sutrikimo.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2018-01-06- 9:17 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

swerfot rašė:
Vincukas rašė:
swerfot rašė:

Dėl kokių priežasčių ?

Praeities priežasčių :-)

Na reikia įžvelgti šviesiąją pusę, bent jau peilių neuždraudė :)

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 694 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 47  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007